Angst voor tandarts, maar voel mij in goede handen. Prettige bejegening.
Een tandarts bezoek is niet altijd even fijn, maar bij Hibma is het altijd gezellig en hij is gewoon goed!
Ik ben voor een behandeling van een gaatje geweest, en gaf aan dat ik enorm zenuwachtig was. Er werd goed naar me geluisterd en ik werd goed gerustgesteld.
Als boven.
De behandeling wordt altijd met zorg uitgevoerd.
Prima en rustig behandeld
Goede service en behandeling. Al vele jaren , een prima tandarts.
Altijd zeer tevreden over tandarts hibma en zijn assistentes. Prettige sfeer.. Leuk muziekje op de achtergrond..
Prima tandarts en mondhygiënisten. Aardig, luisteren goed … geen minpunten!
Pijnlijk maar noodzakelijk
Tandartsen en assistenten zijn kundig, zachtaardig en leggen goed uit wat er gaat gebeuren. Na slechte ervaring elders is de pratijk van tandarts Hibma een verademing. Super fijne medewerkers!
Vriendelijke medewerkers. Goed geholpen. Meestal snel aan de beurt.
Al jaren in de praktijk, kom van ver omdat ik alleen Hibma aan mijn gebid laat komen en normaal zou ik een 10+ geven maar laatste paar keer of door de mondhygiëniste gezien en nu door een nieuwe tandarts in de praktijk, voelt absoluut niet prettig. Heb deze praktijk altijd aan mijn familie/vrienden aanbevolen maar vraag me af of het nog de moeite is om er van ver voor te komen.
Word tot rust gebracht al het een stevige ingreep is en tussendoor gevraagd of alles nog goed gaat Word ook gevraagd hoe het gaat met je zelf privé (vind ik zelf wel prettig)
Persoonlijke aandacht, voorzichtig en geruststelling tijdens de behandeling en heel snel een goed resultaat!
Vriendelijk, geduldig, antwoorden op vragen, iedereen denkt goed mee
Een goede en vriendelijke behandeling
Zeer vriendelijk en belangstellend
Deskundig,en zeer klantvriendelijk. De stoel vind ik persoonlijk geen succes.
Samen met mijn driejarige zoon langs geweest voor controle. Was voor hem de eerste keer en Hibma was heel geduldig en wilde niets forceren. Uiteindelijk hebben we beide controle gehad en dat ging super goed!
Als er bijzonderheden zijn wordt er altijd gekeken naar de passende oplossing
Je bent geen nummer maar iedere keer als je weer komt weten ze precies waar je aan toe bent en wat er moet gebeuren, ik vind het super.
Willem Lodewijkstraat 51
9291 MZ Kollum