Ik heb een erge angst voor de tandarts in het algemeen, dankzij hibma gaat het hartstikke goed. Is geduldig en legt alles mooi uit. Ook heel erg lief tegen mn kinderen. Bedankt atte!
vakkundige en zorgvuldige behandeling
Tandarts Hibma houdt goed rekening met de cliënt en is heel zorgvuldig mbt zijn behandeling
Geen op of aan merkingen. Heel tevreden
Vriendelijk belangstelling
Altijd aangenaam om de praktijk te bezoeken.
Een erg prettige praktijk met vriendelijke mensen. Goede service en aandacht voor de patiënt. Ook een zeer goede omgang met kleine kinderen.
Neemt de tijd voor je en legt procedures goed uit. Geeft vertrouwen.
Altijd vriendelijk. Rustig en vakbekwaam.
Prettige praktijk waar ik altijd goed wordt geholpen.
Klachten zijn na een wel te lange tijd opgelost
Ze stellen je altijd gerust met alles top
Al jaren kom ik bij tandarts Hibma. In al die jaren heb ik hem leren kennen als een zeer deskundig en betrokken arts. Tijdens de behandeling geeft hij steeds uitleg waar hij mee bezig is. Ik zou geen betere tandarts wensen.
Geduldig/ vriendelijk met de kinderen . Vertelt goed wat ze doet
Het was een fijne ervaring, mijn 2 dochters werden gerust gesteld en op een rustige manier behandeld.
Ben al jaren klant bij tandarts Hibma en bij mondhygiëniste Sharon. Beiden zijn toppers. Ga niet é echt graag naar de tandarts maar zij weten beiden mij gerust te stellen. Goed werk, vlot, en vriendelijk. Kan me geen betere tandarts wensen.
Vriendelijke tandarts en assistenten, moderne methoden.
Zou 5 sterren krijgen als ze op tijd afspraken afwerken, maar doordat ze behandeling zorgvuldig en geduldig doen, snap ik dat dit ten koste kan gaan van het schema. Liever 15 minuten extra wachten, dan een afgeraffelde behandeling!
Is een top praktijk!!!.. Altijd zeer vriendelijk ,en zeer kundig...
Al jaren patiënt bij deze super tandarts. Wat een vakkundige man en ga altijd met een goed gevoel naar huis aangezien hij alle zorg besteed aan het gebit. Tevens super mooie moderne praktijk. Ga zo door!
Snelle verwijdering van een zieke kies!
Willem Lodewijkstraat 51
9291 MZ Kollum