Vakkundig
De verdoving iets langer laten zitten voordat de behandeling begint
Sharon is een professional, ze werkt heel hygiënisch en vertelt wat ze gaat doen. Ze houdt rekening met mijn wensen en ze is oprecht belangstellend tijdens onze gesprekken.
Super fijne praktijk. Aardige mensen en zeer deskundig
Goede, geduldige en deskundige tandarts die rekening houdt met eerder opgedane nare tandarts ervaringen.
Er wordt goed naar je geluisterd Op je gemak gesteld Vakkundig gehandeld
Samen met mijn dochter langs geweest. Voelt welkom en vertrouwd. Erg leuk contact met onze dochter, rustig en op een leuke manier worden de controles uitgevoerd. Ook richting mij een fijn contact. Is op de hoogte van mijn spanning. Stelt gerust. Patiënt is niet alleen patiënt, maar wordt gezien als persoon. Bijvoorbeeld op de hoogte van het gezin en werk.
Altijd gauw geholpen
Goede voorlichting,
Al heel lang klant bij Tandart Hibma. Ik heb een angst voor verdovingsprikken en hier wordt heel vakkundig en flexibel mee omgegaan. Meedenken, sommige behandelingen zonder verdoving. Als er wel verdoofd moet worden gaat zit zeer zorgzaam. Bij een lange behandeling mag je de muziek bepalen. Echt top !
Goede tandarts. Heel vriendelijk en rustig. Personeel net zo
Een hele fijne tandarts
…
Prettige en zorgvuldige praktijk.
deze tandarts blijft rustig en stelt je altijd op je gemak
Vriendelijke, sociale tandarts. Legt duidelijk uit, toont rust
Voor het eerst tandarts Bouckaert gehad in plaats van tandarts Hibma die ik normaal heb. Zelf aangegeven dat het prima is, er was dan eerder plek. Ik kwam voor gaatjes vullen, dit ging prima maar verder vond ik het bezoek matig. Dit kwam door het feit dat de tandarts zich niet even voorstelde (assistente ook niet) en verder niet echt een praatje etc. maakte. Deze tandarts en assistente waren erg gefocust op de klus zelf in plaats van ook het stukje menselijk contact.
Erg tevreden met mjn tandarts
Heel fijn.
Sinds jaar en dag zijn mijn kinderen en ik klant, tot nu toe altijd met volle tevredenheid.
Prima behandeling gehad
Tandarts heeft alles uit zijn kunde gehaald om mijn voortand te redden.
Fijne vertrouwde sfeer, ik voel me als patiënt echt gezien. Er wordt vlot en accuraat gewerkt, toch voelt het alsof er alle tijd voor mij is. Topteam!
Willem Lodewijkstraat 51
9291 MZ Kollum