Zeer fijn en professioneel geholpen

Fijne partij om mee samen te werken. Duidelijke communicatie en alles volgens afspraak

Snel, competent & vriendelijk

Het was een aangename samenwerking. Bij het verlijden der Akte werd alles nog eens 'vertaald' in 'normaal' Nederlands zodat ook iedereen het begrijpt. Competentie is zeker aanwezig. Zéér vriendelijk en ook snel in antwoord per mail.

Keurig en netjes afgehandeld

Ondanks een afschrijving doe niet klopte op de eindafrekening , is dat keurig en snel verholpen en opgestuurd .

Keurig en vlot

Alles werd keurig en vlot behandeld. Op de dag van het tekenen van de akte werden we aardig ontvangen en mevrouw Loomans heeft ons alles duidelijk uitgelegd.

snelle en juiste communicatie

Woonhuis beschreven via Déwoonnotaris. goede service

Goede communicatie, prettige ontvangst en heldere afwikkeling

Goede communicatie vooraf of hetgeen aan te leveren. Opmaak van de stukken, ontvangst en uitleg naderhand waren erg fijn.

Ontspannen en rustige sfeer

Het was een fijne en goede afwerking van de ondertekening van het passeren van de akte.

Prima kantoor. Klantvriendelijk en zeer accuraat.

We zijn goed en duidelijk geinstrueerd m.b.t. de procedures en contacten via zowel kantoor als internet

Vriendelijk, en goed gesprek

Netjes en goed afgehandeld

Dat liep op rolletjes.

Het geheel liep vlekkeloos. Helder en vriendelijk. Dus zeer tevreden. Oké, de planten bleken nep te zijn. Een minpuntje. Maar omdat er geen plantenonderhoud nodig was was er meer aandacht en liefde voor mij, de klant. Zo kun je het ook bekijken. Het adres was trouwens ook even zoeken maar dat zijn kruimeltjes van de taart die heerlijk smaakte.

Fijne ervaring bij het aankopen van ons huis.

Prima ervaring bij de aankoop van ons huis. Persoonlijk moment bij het tekenen van de stukken en een prettige sfeer.

Kort maar krachtig. Prima dus.

het pand was een beetje lastig te vinden.

vriendelijk en zorgvuldig geholpen

We hebben snel een offerte ontvangen - die ook de beste prijs bleek te zijn. Vragen zijn ook snel beantwoord en alles is keurig op tijd afgehandeld.

Super vriendelijke en duidelijke notaris!

Eindelijk een notaris die alles duidelijk uitlegt in taal die begrijpbaar is. Echt een aanrader!

Zeer prettig geholpen

Zeer goed geholpen

Behulpzaam, begripvol en begrijpbaar.

Fijne hulp, meedenkend en iedere stap wordt begrijpbaar besproken. Ze wensen je echt het beste toe.

Alles netjes verlopen en afgehandeld, tevreden

Alles goed verlopen en afgehandeld,tevreden.

Snel en goed geholpen

Heldere tarieven, duidelijke afspraken en goed geholpen.

Vertrouwd en veilig gevoel

We zijn heel gastvrij ontvangen en hebben er een goed gevoel bij dat we onze belangrijke zaken bij deze partij hebben ondergebracht. Communicatie is heel snel en in deze tijd makkelijk digitaal. Zo heb je alle gegevens snel bij de hand.

Persoonlijke aandacht en duidelijke uitleg

Het was een plezierige ervaring met duidelijke communicatie en professionele manier van werken. Zeker omdat het een eerste koopwoning betreft vonden we de persoonlijke aandacht en duidelijke toelichting heel fijn.

Efficiënt

Prima geholpen met aankoop van nieuw huis. Efficiënt en vriendelijk

Goede service en snelle afhandeling

vakwerk geleverd door de notaris en personeel

goede ontvangst en sfeer ,de zaak vakkundig uitgelegd de procedure goed afgehandeld, hiervoor nogmaals onze hartelijke dank.

Heel fijn en duidelijk.

Klantvriendelijk, duidelijk, goede communicatie

Er is een gezegde dat luidt, mensen onthouden niet wat je hebt gezegd maar wel hoe je ze laat voelen. En dat beschrijft eigenlijk wat de woonnotaris zo goed doet. Aan het bezoek aan de Woonnotaris en de interacties voorafgaand aan het passeren van de verkoopakte van ons huis, houdt ik een fijn gevoel over. De ontvangst, de open en heldere communicatie, de snelle reacties op e-mails, het ontzorgen. Alles bij elkaar een hele goede klantervaring, dus dikke aanrader!

Julianastraat 19

5251 EC Vlijmen

Over DéWoonnotaris.nl Vlijmen

DéWoonnotaris.nl in Vlijmen ontzorgt u op alle gebieden van notariële afwikkelingen rondom uw woning. Het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek en het opstellen van een testament of samenlevingscontract. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Waarom zijn wij dé notaris voor u? - Ervaren medewerkers; - Duidelijke communicatie; - Hoge mate van efficiency; - Scherpe tarieven; - Speciaal starterspakket. Mgr. van Kesselstraat 2 5251 AX Vlijmen T 088-6668666 [email protected]