Zeer fijn geholpen met alle akten en contracten

Wij zijn erg fijn geholpen bij het sluiten van een samenlevingscontract en de hypotheek- en leveringsakten. Het contact was zeer prettig. Alle stukken ontvingen wij tijdig ter controle. Wij zouden zonder twijfel opnieuw gebruik maken van deze notaris!

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke dame. Duidelijke uitleg gekregen.

Fijn en professioneel contact en afhandeling!

Fijn kantoor, prettig zaken mee gedaan.

Correcte en betrouwbare afhandeling

Wij hebben De Woonnotaris als zeer prettig, deskundig en betrouwbaar ervaren.

Goede begeleiding en vlotte afhandeling

Namen echt de tijd en keken naar de omstandigheden

Doordat mijn ex mij en mijn kids ontzettend veel pijn heeft gedaan door weg te gaan na een appje dat het te druk was in huis en mij een dag na een zware operatie in de steek heeft gelaten was het tekenmoment voor mij heel erg beladen. Daarnaast was hij gelijk met de volgende alweer samen gaan wonen. Dit pakte ze heel erg goed op door 1 op 1 al het meeste te ondertekenen voordat mijn ex binnen kwam.

Vriendelijk, snel en adequaat

Vriendelijk, snel en adequaat

Prettig

Aantal keer geweest nu en steeds vakkundig te woord gestaan, maar wel op een open en ontspannen manier. Prijzen zijn scherp. Alles verloopt soepel en efficiënt. Enige minpuntje is dat het inplannen lang duurde, maar daar hebben meerdere notariskantoren een uitdaging mee op het moment.

Alles was oke

Alles werdt goed uitgelegd. Als ik met vragen zat ze werden gelijk beantwoord. Ik heb geen enkel rede om iets fout te beoordelen.

Zeer klantgericht. Doen wat ze beloven voor een zeer schappelijke prijs.

Keurige volledige service zonder poes pas

Ze hebben onze hypotheek akte verzorgd. Aangezien deze akte recht toe recht aan was hadden ze een scherp tarief. Verder werkt het lekker efficiënt, omdat het grootste gedeelte digitaal is en ze in heldere taal communiceren. Tot slot bood de notaris nog extra aan om naar ons testament te kijken, wat een service!

Goede en heldere begeleiding. Duidelijke taal zodat we het ook kunnen begrijpen. Vriendelijke mensen en deskundig

super geholpen

Altijd super geholpen. Snelle reacties via de mail. Voor ons was eerste keer dat we in aanraking kwamen met notaris in verband met kopen huis super duidelijke uitleg gekregen

Vriendelijk en vakkundig

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke en begrijpelijke uitleg.

Julianastraat 19

5251 EC Vlijmen

Over DéWoonnotaris.nl Vlijmen

DéWoonnotaris.nl in Vlijmen ontzorgt u op alle gebieden van notariële afwikkelingen rondom uw woning. Het afsluiten of oversluiten van uw hypotheek en het opstellen van een testament of samenlevingscontract. Zo hoeft u nergens meer aan te denken. Waarom zijn wij dé notaris voor u? - Ervaren medewerkers; - Duidelijke communicatie; - Hoge mate van efficiency; - Scherpe tarieven; - Speciaal starterspakket. Mgr. van Kesselstraat 2 5251 AX Vlijmen T 088-6668666 [email protected]