Prima geholpen tegen een prima prijs
Beste Lenneke, Dank voor het laten weten hoe je ervaring was bij ons! Fijn te lezen dat alles prima was. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer.
Vanuit het leasebedrijf was bij afspraak maken een gratis vervangauto geregeld, toen ik aankwam waren ze niet voorbereid. Ik zou een zelfde soort auto krijgen, maar kreeg uiteindelijk heel iets anders, met de zin: “neem deze maar”, met een sleutel erbij. Geen uitleg over iets. Bij ophalen enkel iets gezegd over een groter iets dat vervangen is, maar niet over of al de rest is geupdate. Dus voldoende voor wat er moest gebeuren, maar vergeleken alle andere garages waar ik ben geweest, geen fijn gevoel en niet een hele fijne service. Jammer.
Beste Maud, wat jammer dat je onze service op deze manier ervaren hebt. We gaan meteen even na hoe of wat want willen dit een volgende keer zeker voorkomen. Excuses voor het ongemak en fijne dag vandaag.
Goede service gemak en niet te duur!
Beste Robbert, dank voor je review en super fijn te lezen dat je zo tevreden bent. Hier werken wij iedere dag hard voor en aan. Fijne dag nog en dank dat je de moeite hebt genomen om dit ons te laten weten.
Goed geholpen door vriendelijke medewerkers aan de balie en een goede communicatie over de auto over de staat en wat het kost Top
Beste Eric, wat fijn dat je dit ons laat weten. Horen graag wat we nog beter hadden kunnen doen om zo de volgende keer 5 sterren te krijgen want daar gaan wij iedere dag voor. Dus als je ons dit zou willen laten weten heel fijn. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Ons kent ons garage... Eerste keer daar...alsof ze hun klanten bij naam kennen Fijn dat zulke bedrijven nog bestaan Ga zo door
Beste Ed, wat super om te lezen! Zijn heel blij dat je deze ervaring met ons deelt. Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Het ging heel erg goed, ik belde op om mijn probleem te melden. En de volgende dag zat er een nieuw wiel onder mijn auto..
Beste Nils, wat fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen met een nieuw wiel. Dank voor je review en graag tot een volgende keer bij Stam.
Altijd eerlijk en perfecte communicatie!
Beste Maarten, Super te lezen dat je ervaring bij Stam op deze manier is! Dank dat je dit ons laat weten. Fijn weekend en graag tot een volgende keer bij Stam.
Wordt hier altijd fijn geholpen. Top garage.
Beste Diana, wat fijn om te lezen dat je altijd fijn geholpen wordt bij Stam. Dank dat je dit aan ons laat weten. Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer.
Al jaren vaste klant. Goede service
Beste Marijke, Wat fijn dat je zo trouw bent aan Stam dank je wel daarvoor en voor het achterlaten van je review zijn we heel blij mee. Graag tot de volgende keer.
Prima ontvangst, goed geïnformeerd en betrokken. Zo wil je als klant gezien worden.
Beste Johan, Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring bij Stam te delen en voor ons super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer en fijne dag vandaag.
Voor het eerst daar geweest omdat dit bij mij op de hoek is , vriendelijk ontvangen en goed geholpen door vriendelijke medewerkers top
Beste Eric, als "buurman" van Stam extra leuk om te lezen dat je zo tevreden bent.. beter een goede buur... Dank voor het delen van je ervaring en graag tot een volgende keer.
Bij spoed wordt er tijd 'gevonden' bij problemen oplossingen gezocht
Beste Anja, wat fijn dat je ervaring zo geweest is bij Stam en proberen hier altijd tijd voor te vinden. Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer.
Snel geholpen, vriendelijk! Kom zeker terug..
Beste Joeri, dank voor je review. Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen en graag tot de volgende keer bij Stam.
eerlijk en degelijk
Beste Wim, wat heerlijk te lezen dat ons op deze manier ervaart en super fijn dat je dit laat weten! Dank je wel.
Heel erg fijn dat ik nog zo snel terecht kon, de service was goed en toen ik een dag later belde kon ik terug komen om de boordcomputer te laten uitlezen.
Beste Nils, Fijn te lezen dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer bij Stam.
Vakkundige mensen die meedenken en naar mijn auto kijken alsof het hun auto is. Super vriendelijk en een enorm gevoel voor service Zeker aan te raden om hier je auto te brengen
Beste Ingrid, dank voor het delen van je ervaring. Super te lezen dat je zo tevreden bent en je ons aanbeveelt. We helpen iedereen graag op deze manier. Fijne dag nog en graag tot een volgende keer bij Stam.
Zeer deskundig en behulpzaam.
Beste Hans, fijn dat je ons laat weten dat je Stam als een goede garage ervaart daar worden we blij van. Fijne dag nog en tot een volgende keer.
snel geholpen, duidelijk en snel
Beste Emilie, dank voor je review en de tijd die je hebt genomen om ons aan te geven dat we duidelijk en snel waren. Fijne avond!
Vriendelijke mensen. Ondanks de drukte snel geholpen.
Beste Jan, Wat super te lezen dat je ons als vriendelijk hebt ervaren. Zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen. Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Goed en snel gedaan.
Beste Leo, dank voor het weergeven van je ervaring. Fijn dat we je snel en goed hebben kunnen helpen.
in the bill there was additional cost which was not explained when i collected the keys after the service. it was a surprise to me because i had no issues with the lights at all and when asked if everything was good i was told all was good.
Beste Chandni, Hartelijk dank voor je review voor Stam. Ons team werkt er iedere dag hard aan en voor om alle klanten volledig tevreden te stellen. We zien helaas niet wat we beter hadden kunnen doen dus zijn heel benieuwd hiernaar. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons te laten weten wat we bij een volgende bezoek kunnen doen om je volledig tevreden te stellen? Want hier leren we alleen maar van dus dat horen het graag. Je kan ons bellen maar ook een WhatsApp sturen op 06-53388616 of mailen op [email protected]. Onze dank is groot als je dit doet! Dank je wel en fijne dag vandaag.
Ik kwam voor een APK keuring
Beste Ton, Hartelijk dank voor je review voor Stam. Ons team werkt er iedere dag hard aan en voor om alle klanten volledig tevreden te stellen. We zien helaas niet wat we beter hadden kunnen doen dus zijn heel benieuwd hiernaar. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons te laten weten wat we bij een volgende bezoek kunnen doen om je volledig tevreden te stellen? Want hier leren we alleen maar van dus dat horen het graag. Je kan ons bellen maar ook een WhatsApp sturen op 06-53388616 of mailen op [email protected]. Onze dank is groot als je dit doet! Dank je wel en fijne dag vandaag.
Vriendelijke, vakkundige mensen
Beste Jan-Geerlof, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam.
De service in de autobranche is ver te zoeken. Dat is mijn ervaring. Hier is het voortreffelijk. Ik kon snel terecht, werd keurig ontvangen en vriendelijk gebeld. Alles klopte, Altijd Stam voortaan. Fr Luc
Beste Luc, dank voor het delen van je ervaring. Voor ons een vanzelfsprekendheid want hier gaan wij iedere dag voor met het hele team maar dan is het wel extra leuk om te lezen dat het zo ervaren wordt! Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Goeie communicatie, alles goed geregeld. En werd geholpen door een hele aardige vrouw! Niks te klagen
Beste Sia, dank voor het laten weten dat alles TOP was! Daar zijn we heel blij mee. Graag tot de volgende keer bij Stam.