Ik kon binnen één week een apk plannen en deze werd binnen één uur uitgevoerd. Deze garage probeerde mij niet op te zadelen met onnodige diensten, reparaties of andere kostenposten.
Beste Gert, dank voor je review. Fijn te lezen dat je ervaring bij Stam zo goed was en we snel de APK voor je konden verzorgen. Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer bij vakgarage Stam.
Mijn auto moest gekeurd worden en ik kon ( in deze drukke tijd) binnen een week terecht. Er stond een leenfiets klaar. Bij ophalen 1 punt van aandacht met me besproken( niet opdringerig). Héél fijn !
Beste Kitty, dank voor je review super te lezen dat alles zo naar tevredenheid is gegaan en we je snel hebben kunnen helpen. Dank voor het delen van je ervaring en graag tot een volgende keer bij Stam.
Ik moest nog snel mijn auto laten checken voor de vakantie. Mijn eigen garage had ondanks mijn servicepas geen plek maar deze vakgarage wel. Vriendelijk goede service en de auto reed de hele vakantie als een zonnetje. Ik ben echt heel blij en tevreden en overweeg om naar deze garage over te stappen als mijn servicepas verlopen is.
Beste Maartje, welkom bij Stam. Wat fijn te lezen dat je zo tevreden bent en dat je onze service al goed hebt ervaren. Het is altijd prettig als je voor een vakantie nog even de auto kunt laten nakijken en zijn blij dat we je hebben kunnen helpen. We zien je graag weer een keer bij Stam verschijnen. Fijne dag vandaag en graag tot de volgende keer.
Kon voor reparatie (brandend motorblok symbool en zeer natte vloerbekleding door ws ventilatie) aan auto bij merkdealer pas na 5 weken terecht. Er werd geen korte inspectie gedaan wat mogelijke oorzak zou kunnen zijn. Bij Stam garage werd meteen gekeken wat de oorzaak zou kunnen zijn en vervolgens een afspraak ingepland binnen 1 week. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd. Voor mij reden om te overwegen een overstap te maken.
Wat leuk om te lezen en fijn dat we je zo snel hebben kunnen helpen. Welkom bij Stam zou ik zeggen en fijn dat je zo tevreden was over onze service. Graag tot een volgende keer.
Is meegedacht met de aanschaf van een Renault Akana
Beste Frans, Hartelijk dank voor de review. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Beste Wim, Hartelijk dank voor de review. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Kende de Renault garage nog van jaren geleden toen ik een Megane reed. De service ook als vakgarage voor andere merken is ook uitstekend
Beste Bas, Hartelijk dank voor de review. Leuk om te lezen dat je al zo lang klant bij ons bent en dan nu wederom welkom bij Stam. Fijn om te zien dat je de service zo waardeert. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Medere malen geprobeerd te bereiken maar geen gehoor gehad. Netjes en mail gestuurd vanwege omstandigheden waardoor ik niet mijn telefoon kon opnemen. Vervolgens geen reactie op mijn mail gehad maar wel en vette rekening. Vind ik niet netjes.
Geachte heer Hockx, Allereerst hartelijk dank voor het delen van uw klantervaring. Wat vervelend te vernemen dat het e.e.a. niet geheel naar wens is verlopen. Omdat wij streven om alle klanten naar tevredenheid te helpen, leren wij graag van uw ervaring. Kunt u ons helpen op welk punt onze communicatie is blijven steken. Ik zie namelijk meerdere belpogingen naar u toe en 3 mailberichten waarin mijn collega met u contact zoekt en ook bedragen deelt. U heeft daar ook op gereageerd met zelfs verontschuldigingen voor de lastige bereikbaarheid vanuit uw zijde. Wij zijn ons op dat punt van geen kwaad bewust en dachten het juist heel goed voor u te doen gezien de nare omstandigheden waarin u zich op dat moment begaf. Onze oprechte verontschuldigingen dat wij daarin niet geslaagd zijn. Als u ons kan helpen waarin wij ons kunnen verbeteren dan vernemen wij dat heel graag.
alleen het factuur was niet duidelijk
Beste Chandi, dank voor je review. Vervelend te lezen dat de factuur niet duidelijk genoeg was voor je. Hopelijk hebben mijn collega's dat kunnen verduidelijken voor je. Helaas hebben wij je hierdoor niet tevreden kunnen stellen over onze dienstverlening. Wij vatten de 3.5 ster op dat je mening over onze dienstverlening als neutraal opvat en helaas niet tevreden bent. Ons team werkt er iedere dag hard aan en voor om alle klanten om onze service als tevreden / lees 5 sterren te ervaren. We hopen dat de volgende keer de factuur in 1 keer duidelijk is en de ervaring dan wel naar tevredenheid is. Fijne dag vandaag.
Tevreden met de afhandeling.
Beste Remco. Hartelijk dank voor je review voor Stam. Ons team werkt er iedere dag hard aan en voor om alle klanten volledig tevreden te stellen. We zien helaas niet wat we beter hadden kunnen doen dus zijn heel benieuwd hiernaar. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons te laten weten wat we bij een volgende bezoek kunnen doen om je volledig tevreden te stellen? Want hier leren we alleen maar van dus dat horen het graag. Je kan ons bellen maar ook een WhatsApp sturen op 06-53388616 of mailen op [email protected]. Onze dank is groot als je dit doet! Dank je wel en fijne dag vandaag.
zie hier boven
Beste Hans, Dank voor je review en wat fijn dat je de service van Stam op deze manier ervaren hebt! Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer !
Onderhoud en servicebereidheid is prima in orde.
Beste Martin, wat fijn te lezen dat je ons ervaart als dat we ons vak verstaand.. daar zijn we super blij mee. Dank voor je bezoek en graag tot een volgende keer bij Stam Hilversum.
Goede vakmensen die meedenken voor de beste oplossing
Werden snel en netjes geholpen. Je hebt daar het gevoel dat je geen nummer bent maar een persoon, heb dat bij andere garages wel eens anders ervaren.
Beste Diana, wat leuk om te lezen dat je je zo welkom hebt gevoelt bij ons. Super dat je dit laat weten zijn we heel blij mee en wat je omschrijft is ook precies wat we willen dat klanten ervaren. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer bij Stam.
Altijd even vriendelijk en vakkundig geholpen.
Beste Bil, dank voor je review en mooie beoordeling voor Vakgarage Stam Hilversum. Graag tot een volgende keer.
Geweldig Zeer behulpzaam, persoonlijk en oplossingsrichtingen. Dankjewel
Beste Mariska, dank voor je review en wat fijn te lezen dat je ons als zeer behulpzaam, persoonlijk en oplossingsgericht hebt ervaren! Fijne dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Stam.
Snelle service, aardig personeel
Beste Casper, dank voor je review, wat fijn te lezen dat je vakgarage Stam het ervaren als snelle service en aardig personeel. Graag tot een volgende keer bij Stam.
Goede APK controle; scherpe prijs en fijne service.
Beste Chris, Dank voor je review super te lezen dat je auto een goede APKL geeft gehad met een scherpe prijs en je de service als fijn hebt ervaren. Dank voor je review en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam in Hilversum.
Afspraak netjes nagekomen
Beste PK, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Super te lezen dat je we de afspraken, zoals het ook hoort, netjes zijn nagekomen. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam.
Zie hierboven
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Super te lezen dat je ons als altijd vriendelijk en bekwam ervaart. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam.
Vriendelijk en vakkundig goede prijzen en ze weten waar ze het over hebben een échte aanrader
Hartelijk dank voor de 5 sterren. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Super te lezen dat je ons als vriendelijk en vakkundig ervaart! Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam.
Geen opmerkingen
Beste Alexander, Hartelijk dank voor je review voor Vakgarage Stam. Ons team werkt er iedere dag hard aan en voor om alle klanten volledig tevreden te stellen. We zien helaas niet wat we beter hadden kunnen doen dus zijn heel benieuwd hiernaar. Zou je zo vriendelijk willen zijn om ons te laten weten wat we bij een volgende bezoek kunnen doen om je volledig tevreden te stellen? Want hier leren we alleen maar van dus dat horen het graag. Je kan ons bellen maar ook een WhatsApp sturen op 06-53388616 of mailen op [email protected]. Onze dank is groot als je dit doet! Dank je wel en fijne dag vandaag.
Afspraak was snel gemaakt, reparatie sneller klaar dan gedacht, factuur viel mee en duidelijk over gecommuniceerd.
Beste Sylvester, Hartelijk dank voor de 5 sterren. Hier zijn wij als team heel blij mee en daar werken we iedere dag hard voor en aan dus dan is het extra leuk om te zien dat het op deze manier ook gewaardeerd wordt. Gezellige dag vandaag en graag tot een volgende keer bij Vakgarage Stam.