No - nonsense super service

Geweldige service. Denkt echt met je mee en doet precies wat nodig is. Het werk wordt zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Aanrader voor iedereen die een laadpaal zoekt.

Vakman met verstand van zaken

Prettige duidelijke communicatie. Verstand van zaken. Probleem vakkundig verholpen.

Snelle service

Snelle en vakkundige service. Hij is niet de goedkoopste, maar met robert-Jan kun je er van op aan dat hij kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt en dat is ook wat waard.

Super begeleiding

Robert-Jan heeft ons super geholpen met het aanschaffen van een laadpaal. Bij het installeren neemt hij de tijd om alles fatsoenlijk te maken. En bij problemen/vragen kan je altijd contact opnemen.

Prima maatwerk geleverd!

Goede informatie en op een fijne manier een goed produkt geleverd. Dit bedrijf is een echte aanrader als je vakwerk en kwaliteit wil

Uitstekende Service en Vakmanschap

Het advies dat ik kreeg was helder en op maat gemaakt en de uitvoering van de installatie was zeer netjes. Ik raad Laadpaal-Limburg sterk aan indien je opzoek bent naar een betrouwbare partij voor de installatie van een laadpaal.

Goed contact en professioneel

Wij hebben via Laadpaal-Limburg een lader aan huis laten installeren. Het contact voor, tijdens en na de installatie was prettig en er werd goed meegedacht met vragen. De installatie en overgang naar 3-fase werden geregeld en de installateur is dezelfde week nog terug gekomen toen de laadpaal nog niet op 1-fase bleek te werken. Al met al zijn we zeer tevreden over de installatie en apparatuur.

Alles netjes afgewerkt en opgeleverd

Via de garage in contact gekomen met dit bedrijf. Uitgebreid met de eigenaar kunnen praten over de mogelijkheden van plaatsing. Niet lang daarna de offerte en opdrachtverlening. Plaatsing was op korte termijn mogelijk. Alles netjes afgewerkt en opgeleverd. Kortom: aan te bevelen firma.

Goed!

Werkt conform afspraak en correct. Prima!

Snelle en nette installatie zowel buiten als binnen

Robert-Jan levert perfect werk af, zowel de installatie buiten (muurmontage en bekabeling ondergronds aanleggen naar meterkast) als binnen (afwerking met groep in zekeringkast). Snel en vakkundig, en flexibel want je kunt altijd uitdagingen tegenkomen.

Snel, efficiënt en toegankelijk

Een eenmansbedrijf, dat meteen een duidelijke offerte afgeeft, na een bezoek op locatie. Kortweg: goed advies, flexibele aanpak, snelle levering voor een faire prijs. Laadpaal-Limburg regelt alles, ook de activiteiten van Enexis en is ook na levering goed bereikbaar. Paul hauwte!

Weet precies wat hij doet.

Bedrijf wat zich aan de afspraken houdt en netjes en correct werkt. Zeer zeker een bedrijf dat ik verder aan iedereen kan adviseren.

zeer goede service

Vorig jaar laadpaallaten aanleggen. Verschillende keren een vraag gesteld via mail. Direct antwoord. Nu problemen met laden. 's Morgens mail gestuurd, 's middags meteen gekomen. Bleek niet aan de laadpaal te liggen, maar kapotte laadkabel van de auto. Service zoals je die tegenwoordig niet meer vindt

Prettige communicatie en goede service

Gekozen voor laadpaal Limburg ivm het prettige persoonlijke contact en de mogelijkheid om vrijblijvend langs te komen voor het opstellen van een offerte. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden! Wij raden laadpaal Limburg zeker aan!

Denkt mee

Ik had bij meerdere aanbieders offertes aangevraagd. Kreeg meteen de vraag of de situatie ter plekke bekeken kon worden. Met als gevolg dat er mee gedacht werd over de beste oplossing. Daarom gekozen voor niet de goedkoopste aanbieder maar voor degene die het meeste vertrouwen gaf. Naar tevredenheid. Rustige werker. Zorgvuldig en netjes.

top en zeer behulpzaam

top en behulpzaam zoals het hoort!

Ben helemaal tevreden

Service is perfekt.

vakkundig en netjes

Laadpaal wat aan de vroege kant laten plaatsen, na 6 weken nog altijd geen EV hiervoor. Ik heb bij Laadpaal-Limburg wel de indruk dat het allemaal goed gaat funktioneren tzt.

Duidelijke afspraken en denkt met je mee

Een regionaal bedrijf waarbij met je meegedacht wordt naar de beste oplossing. Zo wil je het toch altijd hebben?

Komt afspraken na. Installeert netjes. Is zeer behilpzaam en vriendelijk

Snel en deskundig

Diverse offertes online opgevraagd, maar Robert Jan was de enige die daadwerkelijk dezelfde dag nog langskwam om live te kijken. Alle reviews kloppen, hij geeft goed advies en denkt mee. Reageert snel en to the point. De installatie kon snel ingepland worden en ging vlekkeloos. Ook nam hij de tijd om de app goed uit te leggen. We zijn zeer tevreden.

Geweldige service

Monteur heeft de laadpaal volgens afspraak netjes gemonteerd volgens de prijsopgave een beetje meerwerk kreeg ik er gratis bij

Goede afstemming, snel en hoogstaand werk verricht.

Zeer prettig in contact en geleverd werk.

Snel en netjes geplaats laadstation

Na een eerste telefoongesprek heeft Laadpaal-Limburg heeft ons de volgende dag reeds bezocht voor een heel duidelijk adviesgesprek. Ook fijn dan een professioneel iemand de situatie (de meterkast, de plaats waar het laadpunt geplaatst moet worden....) ter plaatse kwam te bekijken ipv. foto's. Nadat ook de prijs concurrerend bleek, was de beslissing snel gemaakt. Laadpaal-Limburg heeft niet alleen het laadpunt heel netjes aangesloten, vervolgens werd alle rommel ook nog eens netjes opgeruimd; mijn meterkast is nog nooit zo schoon geweest! Daarna ook duidelijke uitleg over het gebruik van het laadpunt en de bijbehorende apps. Alles is zeer professioneel en vriendelijk uitgevoerd. Ik kan Laadpunt-Limurg echt aanraden.

Geweldige service

Laadpaal binnen een week gemonteerd maar ook het abonnement voor vergoedingen en laad-balancing geïnstalleerd. Netjes gewerkt en alle afval opgeruimd en duidelijke uitleg. Kortom een topbedrijf

Eijkhagenlaan 9

6371 XA Landgraaf