Kan niet beter dan dit wensen

Robert Jan is pas tevreden als jij dat ook bent. Hij maakt tijd voor je vrij tussendoor als je nog vragen hebt nadien en hij is niet te beroerd om terug te komen als er toch nog wat onduidelijkheden zijn. Top service !

Snel, correct en de betrouwbaar!

Correcte levering en afhandeling, Robert Jan geeft een goed advies en denkt mee!

Uiystekende service en vakkundig advies

Uitstekende service en vakkundig advies. Denkt met je mee en werkt heel netjes. Gedegen adres voor uw laadpaal.

Alles klopt

Duidelijke offerte ontvangen. Werd vervolgens netjes en accuraat gewerkt.

Eerst het juiste advies daarna een prima plaatsing van de laadpaal. Ook nu de laadpaal al bijna 2 jaar hangt, nog steeds hulp bieden. Ik had zelf een instelling veranderd waarna de laadpaal niet meer functioneerde. Na een appje met een omschrijving van het probleem werd er meteen meegedacht over een oplossing. Na het uitvoeren van deze oplossing functioneerde de laadpaal weer perfect. En dit ook nog eens tijdens de Kerst. Fijn dat er zulke bedrijven bestaan.

Heel tevreden!

Goed, volgens afspraak en netjes gewerkt

Prima hulpvaardig bedrijf dat naar de beste oplossing blijft zoeken.

Goede communicatie en moeite doen om de beste oplossing voor mijn specifieke situatie te vinden.

geweldige service

Enkele maanden geleden een laadpaal door laad-paal limburg laten installeren. Vriendelijke eigenaar, snelle offerte. Concurrerende prijs Prima werk geleverd.Laadpaal werkt goed. Maar wat net zo belangrijk is: ik had daarna nog 2 x vragen over app, mail gestuurd en binnen zeer korte tijd antwoord terug. Dus after-sales is ook goed op orde. Kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen

Prima service!

Snelle en prettige samenwerking. Alles is naar wens verlopen.

Snel en komt afspraken na!

Werkt netjes, denkt mee.

Perfecte service

Perfecte installatie en uitleg!

Uitstekende service

Mijn laadpaal is heel netjes geïnstalleerd, waarbij vooraf duidelijk en goed overleg is geweest over het hoe en wat. Omdat het omzetten naar 3 fase van de electriciteitsaansluiting wat langer duurde, is de laadpaal in eerste instantie op 1 fase aangesloten. Toen Enexis de 3 fase aansluiting gemaakt had, is nog dezelfde dag de laadpaal omgezet op 3 fase. Kortom: Topservice en zeker een aanrader.

Heldere beloften, helemaal nagekomen

Deskundig, servicegericht, alles conform afspraak.

Mooi en netjes gewerkt; alle afspraken nagekomen

Alle afspraken die zijn gemaakt, zijn keurig nagekomen. De kwaliteit van het geleverde werk was prima. Niets op aan te merken.

Vriendelijke, goede prijs, duidelijke informatie bij het omhangen van onze wallbox ivm verhuizing. Komt afspraken na

Goede afspraken en fijne prijs!

Via mond op mond reclame bij Laadpaal Limburg uitgekomen. Vanaf het eerste moment heel prettig! Duidelijke communicatie, werkt netjes, kundig en fijn advies. Zou hem zo aan iedereen adviseren!

netjes en secuur gewerkt conform afspraken

Snelle reacties. Advies en meedenken over uitvoering. Goed en degelijk uitgevoerd.

Best tevreden

Goede service, professionele installatie, vriendelijke en kundige monteur (eigenaar) enige minpuntje is de voedingskabel over de muur. Vind ik niet zo mooi afgewerkt.

alles in 1 hand en houden aan afspraken

prima ervaring

Denkt flexibel mee om tot gewenst resultaat te komen. Ook als dit extra moeite kost

Service is top, vriendelijk en professioneel

Helaas was mijn wallbox een dag na het plaatsen stuk. Laadpaal Limburg is direct gekomen, heeft een nieuwe besteld en deze in het weekend geplaatst zodat ik een wallbox had voordat mijn nieuwe auto kwam.

Goede voorlichting en montage

Deskundig en goed werk

Zeer goede service, komt zijn afspraken goed na en geeft goed advies. Fijn bedrijf.

Beter kan niet

Duidelijke offerte. Werkt netjes en accuraat en komt afspraken na. Verder goed uitleg over de wallbox. Laadpaal-Limburg is een echte aanrader.

Erg tevreden

Prima. Alles netjes afgewerkt en schoon opgeleverd na installatie Wallbox. Zeer aan te bevelen.

Eijkhagenlaan 9

6371 XA Landgraaf