Behandeling van de tandarts is prima, maar de verzorging van de nota (betaling van de behandeling) is gewoon slecht. Vraag je de speciale baliemedewerker om een nota, krijg je te horen dat dat niet kan. Alles loopt via Andersnota. Ik hoop de nota deze week te ontvangen. [email protected]
prima behandeling
Het was de eerste keer dat ik bij Mondzorg Puur terecht kwam. Was op zoek naar een tandarts waar de drempel minder hoog is. En waar je een geruststellend gevoel bij hebt. Aangezien mijn grote angst van tandartsen. Was er alle begrip en respect. Ik heb dit als positief ervaren.
Er wordt naar je geluisterd en je wensen kan je kenbaar maken. In een hele gemoedelijke sfeer. Ik ging altijd met heel veel tegenzin naar de tandarts. Nu niet meer:,) Dankje Annelie!
Op zich een prima tandarts bezoek gehad, maar op voorhand ben ik al ingepland bij de mondhygiëniste en ik kreeg zonder overleg foto’s die niet volledig gedeclareerd zijn. Dit heb ik niet eerder meegemaakt bij m’n tandarts, daar werd altijd met me overlegd.
Word altijd met aandacht en geduld behandeld
Prima zorg verleend!
Prettige atmosfeer en vlotte behandeling
Zie hier boven.
Goee ervaring.
Tevreden
Heel vriendelijk en heel goed werk geleverd
vindt het erg vervelend dat ik steeds door een andere tandarts geholpen wordt, weinig persoonlijkheid meer. en de bereikbaarheid vind ik een dingetje maar ik las dat dat komt door personeels tekort?
Telkens andere behandelaar; geen bezetting van de ontvangtbalie. Er stond een standaard met de tekst dat er voor een nieuwe afspraak de volgende dag in de ochtend gebeld kan worden.
Kort geleden moest ik een spoedafspraak maken met een vervangende praktijk in mijn woonplaats. Die was gesloten! Bij de algemene spoedlijn, niet! Doorheen te komen!! Ik heb al het mogelijke gedaan, wat niet lukte. Totdat ik Puur Mondzorg aan de lijn kreeg. Super aardige en begripvolle dame aan de lijn en hoe blij was ik dat ik snel bij hen terecht kon. Echt geweldig geholpen!
Ik bel en kan terecht heel mooi. Maar wordt met med. naar huis gestuurd, omdat er geen tijd is voor een behandeling. En als nog een dag er na in het weekend naar een tandarts moet. Zo veel pijn. Verder waren het vriendelijke mensen. Kosten zijn hoog in het weekend de tandarts had kunnen weten dat er een fikse ontsteking zat. Nu gelukkig van de pijn af bij een spoedtansarts in het weekend. 297 euro lichter en dat had niet gehoeven.
Goede tand verzorging en hele leuke tandartsen en balie medewerkers
Zeer professioneel
Ik ben zeer tevreden over de behandeling en fijn dat er rekening word gehouden voor mensen met angst
Ik ben mijn hele leven al bang voor de tandarts geweest door een trauma als klein kind.echter ben ik wel door de jaren heen trouw 2 x per jaar de tandarts blijven bezoeken,en altijd erg ziek ervan geweest van te voren..nu ik annelie heb..wordt ik elk jaar iets minder bang en laat haar behandelingen doen..die ik nooit had verwacht..ben erg blij met haar..
vind het waardeloos dat er steeds andere tandartsen . de laste jaren elke keer een nieuw gezicht
Zeer goed.
Kundig vriendelijke tandartsen die alle tijd nemen De tijd dat je bang was voor de tandartsen? Is bij deze praktijk absoluut niet nodig. Vriendelijke assistentes ook, hier ben je geen nummer maar gewoon een mens.
Prins Bernhardlaan 89
9641 LT Veendam