Fijn bedrijf om mee samen te werken

Met QuickOnline werken wij al jaren samen naar volle tevredenheid.

Persoonlijk, Betrouwbaar, Deskundig en prettig contact!

Vanuit HEUS Sport werken wij samen met Quick Online voor de ontwikkeling van webshops voor BVO's in Nederland, waaronder N.E.C. Nijmegen, NAC Breda en FC Den Bosch, voor wie wij de gehele merchandise-exploitatie ontzorgen en verzorgen. Wij hebben behoefte aan een partner die ons begrijpt wat voor webshop wij zoeken en hetgeen past bij de behoefte van onze klanten. Daarbij is het erg prettig dat wij via korte lijnen flexibel kunnen samenwerken en zij als partner met hun expertise ons ontzorgen. Met Boyd en Rick is dit fijn samenwerken! De webshops zijn dusdanig gemaakt dat het erg gebruiksvriendelijk is qua CMS voor ons als klant / gebruiker en daarbij erg belangrijk dat de webshops betrouwbaar zijn qua hosting / servers en niet dat door serveerfouten, updates en dergelijke de webshop periodiek tijdelijk niet bereikbaar is.

Zeer professioneel maar wel persoonlijk!

Staan altijd klaar voor mij als klant. QuickOnline heeft voor mij een prachtige website gemaakt die echt het verschil heeft gemaakt. Zij denken met je mee, geven een goed advies en maken een prachtige en gebruiksvriendelijk website. QuickOnline heeft ervoor gezorgd dat mijn bedrijf echt een mega boost heeft gekregen en ik daardoor een volle praktijk heb. Echt een top bedrijf!

Prettige partner om mee samen te werken!

We werken al jaren samen met QuickOnline en dit bevalt ons erg goed. Technisch een sterk bureau, communicatie verloopt altijd soepel en snel, en een partner die continu meedenkt en kijkt naar nieuwe mogelijkheden. Zeker een partij om de samenwerking mee aan te gaan!

Top bedrijf

Zeer enthousiast en een gespecialiseerd team. Er wordt duidelijke en fijne hulp gegeven indien nodig voor ons bedrijf en onze webshop. Zeer zeker aan te raden om uw bedrijf ook eens te laten informeren bij QuickOnline. Ze helpen u naar al uw wensen en ook tegen eerlijke prijs/kwaliteit.

Ik ben zeer tevreden met de deskundigheid en snelle manier van handelen.

Het team van QuickOnline is zeer duidelijk naar wat kan en niet kan, bij bepaalde wensen voor een bepaalde prijs. Alles is bespreekbaar en alles kan worden uitgevoerd naar de wensen van de klant. Bij storing of problemen met site wordt er direct naar een oplossing gezocht. De creativiteit van QuickOnline spreekt mij zeer aan.

Edisonstraat 80

3281 NC Numansdorp

Over QuickOnline B.V.

QuickOnline is hét online marketingbureau uit de Hoeksche Waard. Vanuit ons kantoor in Numansdorp zet ons team van enthousiaste en deskundige specialisten alles op alles voor het beste resultaat voor onze klanten. Wij maken professionele websites, webshops (e-commerce) en slimme (web-)applicaties, maar gaan nooit zomaar aan de slag. Onze kracht ligt in het écht luisteren en het helder krijgen van achterliggende vragen, doelstellingen en behoeftes. Vervolgens buigen wij ons over de juiste strategie en ontwikkelen we maatwerk producten. Tijdens dit proces proberen we continu innovatieve manieren te vinden om online en offline met elkaar te verbinden. En dat zorgt voor mooie resultaten! QuickOnline is creatief en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de online wereld. Belangrijk, want dat maakt dat wij altijd met onze nieuwe en bestaande klanten mee kunnen denken in nieuwe mogelijkheden om te groeien of nog grotere successen te behalen. Dit maakt QuickOnline de ideale partner voor al jouw wensen en ambities op digitaal vlak. Samen met jou doen wij alles voor (online) resultaat!