Goede service, weet waar hij het over heeft
Goed geholpen door het bedrijf en goed contact. Boekjes waren er nog niet bij maar daar word netjes achteraan gegaan.
Zeer goed geholpen en komt zijn afspraken na
Wordt goed geholpen
Een nette garage waar je zeker weet dat je auto in goede handen is. Netjes en fijn geholpen door de eigenaar en medewerkers.
Prettige ervaring.
Vlot en perfect geholpen
Goede service en klantvriendelijkheid, zeker een aanrader!
relaxed personeel snel gewerkt en vriendelijk
Prima bedrijf!
Goede service ervaren monteur.
Ik heb dit goed ervaren en zou het zo opnieuw doen
Top service met vakkundig en vriendelijk personeel
Goed geholpen
Leuk bedrijf, klantvriendelijk, open en betrouwbaar. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een goede auto en het eerlijke verhaal.
Mijn auto moest APK gekeurd worden. De afspraak was snel gemaakt,en toen ik aankwam werd er snel en vakkundig door de 2 heren de auto op alle APK punten bekeken. Een defect stadslampje was het enige wat vervangen moest worden. De auto werd bij de RDW afgemeld, en met een half uurtje kon ik weer mijn weg vervolgen.
Fijne garage en vriendelijke personeelsleden
Ik had een auto gekocht en die kreeg wat kwaaltjes die binnen de garantie vielen autobedrijf hogeman verwees me naar jelle van autogarage groen. Moet zeggen de service staat hoog in het vaandel bij autobedrijf Hogeman en dat blijkt ook uit het feit hoe de auto gerepareerd is door Jelle. Kwaliteit staat bij hem ook hoog in het Vaandel,de auto rijd gewoon weer als nieuw . De oorzaak was een heel gezoek maar werd gevonden gelijk even een servicebeurt laten geven en hij is weer spik en span. Moet zeggen Hogeman heb ik heel hoog staan maar kan zeggen autobedrijf groen voeg ik er aan toe. Netjes geholpen,vriendelijk,luisterd naar de klant,is zeker een zeer goede monteur. Heb er 150km voor moeten rijden maar kan zeggen doe het zo weer. Autobedeijf Hogeman en Autobedrijf Groen BEDANKT!!
Fantastische service, onze auto startte niet en Mischa kwam meteen bij ons thuis om de boel weer mobiel te krijgen. Toegankelijk, vriendelijk en transprant!
Top service. Goed maar niet te duur. Ga zo door
Prima geregeld
Met leuke deskundige kerels.
ik werd vriendelijk en snel geholepen!
ik werd vriendelijk en snel geholepen!
Positief