Ze zouden donderdag langs komen Hele dag gewacht en niemand gezien.
Graag zo doorgaan.
Hij was heel attent. Heeft het probleem snel verholpen. Goed uitgelegd wat ik moet doen als het probleem dit weekend weer terug zou komen. En lukt het niet, dan weer bellen.
netjesgewerkt
Het probleem was door de kundigheid van de installateur snel opgelost
lekkage verwarmingsketel; 's morgens gebeld, 's middags gekomen. Er bleek alleen een slangetje losgeschoten te zijn. In 5 minuten verholpen.
Binnen de afgesproken tijd Keurige monteur probleem opgelost Als service CV bijgevuld
er is dus niets gebeurd
De storing is goed verholpen. De monteur heeft tevens alles gecontroleerd.
Heel goed
betrokkene dacht in oplossingen.
jammer, hierboven staat voldoende
De monteur heeft ontlucht maar er zat nog zoveel lucht in dat mijn schoonzoon het nog eens heeft gedaan.
Heel positief.
Vlotte, kundige en communicatieve monteur. Heel fijn dat de monteur zo snel ingepland kon worden.
Monteur zeer correct
Aardig en deskundig .heeft ons lek ontdekt en gerepareerd
Snelle service en vriendelijke monteurs.
Radiator zat lis …. Monteur heeft hem weer gastgezet
wel jammer dat de verwarmingsketel na nauwlijks een half jaar al een defect vertoonde
correct, beleefd, Er moest weinig gedaan worden.
Gevraagd om een nieuwe vulslang voor mijn cv. De zelfde dag nog geleverd. TOP
Zeer vriendelijke man goed en snel geholpen,
Prima. Geen klachten