Betrouwbaar, prettig in de samenwerking, vakkundig.

Hele fijne club, komen afspraken altijd na, leveren goed werk af, prettig in de omgang, goed advies en uitvoering.

Kundig, betrouwbaar, prima kwaliteit.

Een betrokken hovenier met kennis van het vak. Komt afspraken na en is goed in contact.

Professionel en meedenkend

Hardwerkende mensen, leveren keurig werk, zeer tevreden over hun werkzaamheden.

Hoveniersbedrijf vd Bunt heeft onze tuin in zeer goed overleg, erg netjes en super strak aangelegd.

Via onze tuin architect Jolanda Stelder (www.komland.nl) kregen we het advies om haar ontwerp uit te laten voeren door hoveniersbedrijf vd Bunt. Zij werkt veel met hem samen en heeft zeer goede ervaringen met het bedrijf. Wij hebben haar advies opgevolgd en het resultaat is dat het ontwerp erg mooi en goed is uitgevoerd door vd Bunt. Alles in een zeer prettige samenwerking met hem en zijn medewerkers. Alles was bespreekbaar met vd Bunt, hij denkt mee en niets was onmogelijk. Hij heeft het ontwerp zeer netjes, precies en strak uitgevoerd in min of meer de geplande tijd. Aan het einde van de dag werd alles weer netjes opgeruimd. Kortom wij zijn zeer tevreden over en super gelukkig met het resultaat!

Het restylen van mijn voortuin en achtertuin is vanaf het begin, maken ontwerp, bestellen materialen en aanleggen echter enorm goed verlopen. Ze weten enorm goed waar ze het over hebben, geven goed advies. Het werk is echt keurig gedaan. De voortuin en de achtertuin zijn echt enorm mooi geworden. Mijn dank aan Nico van de Bunt en Franklin is groot. Ik zal jullie zeker overal aanbevelen.

Prachtig aangelegde tuin.

Vriendelijke, vakbekwame tuinmannen. Mijn nieuwe tuin is deskundig aangelegd. Iedereen wilde goed meedenken en naar creatieve oplossingen zoeken.

Top ervaring

Komt afspraken na en levert netjes werk

Het geplaatste hek met klimop op de oprit is volledig naar wens.

Altijd reactie en meedenken

Zelf heb ik goede ervaringen , er worden altijd oplossingen bedacht en afspraken worden op voorhand ingepland en ook goed nagekomen. Dat vind ik zelf in deze tijd heel positief.

Al jaren vaste klant

Snel, zorgvuldig en netjes.

Van de Bunt heeft netjes gewerkt , in goed overleg, en een keurig resultaat opgeleverd

Onze ervaring met Hoveniersbedrijf Van de Bunt, Meteren: - denkt mee in offertefase - heeft een concurrerende prijsstelling - komt de toegezegde tijdplanning goed na - vraagt steeds naar onze eigen wensen, ook over details - legt verschillende mogelijkheden aan ons voor - is prettig in de omgang - werkt netjes en levert een keurig resultaat - gaat sympathiek om met de verrekening van meerkosten

Perfecte naleving van gemaakte afspraken

Netjes en vakwerk geleverd precies volgens afspraak

Zeer professionele en vriendelijke mensen

De tuinmannen hebben gedaan wat wij verwachtten.

We zijn zeer tevreden over het werk en de houding van het personeel. De hele tuin zag er steeds mooi uit na hun inzet. We kunnen het niet meer zelf doen en zijn blij dat het voor ons gedaan wordt.

Keurig werk en fijne mensen.

Alles is volgens afspraak geleverd en uitgevoerd door vakmensen die prettig in de omgang waren. Overlast voor de medebewoners van het appartementsgebouw gebouw is tot een minimum beperkt gebleven en deze mede bewoners hebben dan ook niet geklaagd overoverlast. Het resultaat mag gezien worden en het ziet er geweldig uit. Mijn mede bewoners van her appartement vinden het resultaat ook mooi en dat is mooi meegenomen. Alles is keurig opgeleverd en ik bedank de medewerkers voor hun prima werk en fijne en prettige omgang en het netjes achterlaten van mijn woning waar zij van koffie zijn voorzien of zich zelf konden en mochten bedienen. Alles werd na gebruik netjes achter gelaten zodat ik ik zelf weinig schoon te maken had. Ik beveel dit bedrijf en de medewerkers dan ook van harte aan en mocht iemand het eindresultaat willen zien dan werk ik daar aan mee.

Kundig, netjes en komt afspraak na

Na eerste aanleg vorig jaar nog extra aanplant gedaan. Snel en netjes uitgevoerd.

Zeer klantvriendelijk

Fijne partij om mee samen te werken, denken echt mee, en leveren wat ze zeggen.

top

afspraken, nakomen, correct, meedenken, netjes werken en kwaliteit

top

afspraken, nakomen, correct, meedenken, netjes werken en kwaliteit

Prima werk geleverd

Onze ervaring is alleen.maar positief. Vriendelijk personeel , net en goed werk.

Vakwerk toppie

Er word correct en netjes gewerkt. Er word volgens afspraak gewerkt. Alles is naar wens,het ziet er allemaal mooi uit.

Eerlijk betrouwbaar normale prijs.

Na een aantal jaren kan ik alleen maar zeggen super tevreden. Komt afspraken na. En betrouwbaar. Eerlijke prijzen. Top!!!!!!

Er wordt prima werk afgeleverd.

Afspraken worden nagekomen. Het werk in de tuin gebeurt altijd in goed overleg. Veel verstand van zaken. Na afloop wordt het terrein netjes en opgeruimd achter gelaten.

Uitstekende tuinman, die flexibel is en meedenkt

Nico, van der Bunt, heeft nu een aantal projecten in onze tuin tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Goed uitgevoerd

Werk na overleg uitgevoerd zoals afgesproken en tussendoer vragen gesteld of het aan verwachting voldeed.

achtersteweg 15

4194 TH Meteren

Over Hoveniersbedrijf vd Bunt

Hoveniersbedrijf Van de Bunt uit Meteren wil graag tevreden klanten, dat is, en blijft ons doel, ongeacht de opdracht. We stellen uw review dan ook erg op prijs. Zo kunnen potentiele klanten op een mooie manier kennis maken met ons bedrijf. Bijvoorbaat hartelijk dank voor het invullen, en veel plezier met uw tuin. Vriendelijke groet van Hoveniersbedrijf Van de Bunt