Vanaf het allereerste moment hier onder controle en altijd met zorg, kunde, kennis, ervaring en vriendelijkheid gehokt Dikke pluim!
Goede en vriendelijke behandeling.
Mijn ervaringen zijn prettig. Het maken van een afspraak gaat vlot en je wordt er ook nog aan herinnerd via een e-mail. Mevr. van Straalen is prettig om als tandarts te hebben. Ik kom er al jaren en zij is altijd vriendelijk en heeft een luisterend oor. Ook haar assistenten zijn vriendelijk.
Prima uitgevoerd werk en duidelijke begeleiding.
Al jaren cliënt en nog steeds tevreden.
Zoals boven omschreven.
Ik heb goed ervaring met hun.het is ook altij met afspraak goed geregeld
Zorgvuldige controle en uitleg over de staat van het gebit Werkt snel en accuraat. Zeer fijne tandarts.
Ik vindt een fijne praktijk . Ik krijgt al meer dan 20 jaar tandarts zorg Ik ben ik ben zeer tevreden.
Al zeker 35 jaar mijn tandarts
Fijne tandarts en assistente. Goede ontspannen sfeer maakt de behandeling een stuk prettiger.
Geen probleem
Ik kom al heel veel jaren bij deze praktijk en ik ben daar altijd reuze tevreden over. Geen lange wachttijden, een uiterst deskundige tandarts en altijd een goede behandeling. Kortom, ik kan de praktijk bij iedereen aanbevelen.
Ze stellen je zo op je gemak, echt fijn
Precies op tijd binnengeroepen. Nette wachtkamer en behandelkamer. Vriendelijk.
In de 33 jaren heb ik altijd direkt geholpen, zodra ik vragen en pijn heb aan m’n gebit.
Altijd zorgvuldig en vriendelijk maar doch kritisch
Zie boven
Altijd heel goed behandeld!
Voel mij zeer op mijn gemak bij de tandarts ondanks mijn angst.
Uitstekend;-)
Goede adviezen, goede instrumenten, enthousiaste arts en assistent, fijne sfeer.