Ik ben erg tevreden. Kom al jaren bij haar. Ze is kundig en altijd vriendelijk. Krijg goede uitleg
Kom al jaren bij deze tandarts en zij geeft eerlijk advies. Controleert en bespreekt de behandeling en vergoeding van je ziektekostenverzekering zo zijn er geen onverwachtse financiële verrassingen. Kleinschalig en klantvriendelijk.
Ik kom al 32 jaar bij tandarts Van Straalen en ben al die tijd zeer goed behandeld. Hele fijne tandarts terwijl ik een hekel heb om naar een tandarts te gaan.
Ik zit hier al ruim 25jaar ken niet anders zeggen. Het is een verschrikkelijke goede tandarts
Mijn eigen tandarts was met vakantie dus door verwezen naar deze zeer fijn geholpen door de dames gemoedelijke sfeer
Ik had een second opinieonderzoek gevraagd, voor de zekerheid. Daaruit blijkt dat mijn huidige tandarts twee elementen op de begroting heeft verwisseld. Kan uiteraard een communicatieve fout zijn tussen arts en administratief medewerkster, maar wat indien ik op grond van de begroting mijn accoord had gegeven? Advies van van Straalen was een minder drastische en dus minder kostbare ingreep. Foto's opvragen van de kaakchirurgie van het Ikaziaziekenhuis bleek niet zo eenvoudig te zijn, de tandartsassistente van van Straalen heeft er de nodige moeite voor moeten doen (chapeau) en uiteindelijk is dat gelukt.
Altijd ala ik bij haar kom weet ik dat ik in goede handen ben. Zij is zeer professioneel en eerlijk. Ze zegt waar het op staat en probeert je niet iets aan te smeren wat niet noodzakelijk is en ze schroomt niet om je door te verwijzen aar een collega die meer ervaring heeft met de behandeling zoals een implantaat.
Altijd makkelijk en vriendelijk. Mijn kinderen gaan graag naar haar toe.
Zeeer tevreden
Secuur.
Op tijd volgens afspraak geholpen
Ik voel me achteraf wel altijd een beetje gepakt als ik voor een simpel en ongevraagd advies weer 14 euro mag aftikken. De volgende keer zal ik bij binnenkomst kenbaar maken dat ik geen advies of instructie wil afnemen. Overigens een prima tandarts, dat dan weer wel.
Behandeling wordt altijd met zorg gedaan.
zeer vakbekwame tandarts. goede voorlichting en juiste behandelingen. sta op voor de client / klant.
Ik kom al jaren bij mw. Van Straalen en ik vind haar een prima tandarts. Ook al zit ze wat verder weg, ik heb het ervoor over om bij haar te blijven
Word correct behandeld,en alles word goed uitgelegd. Maar bovenal word er naar je geluisterd.
deskundig
deskundig