Fijne tandarts, stel je op je gemak en ze heeft ook goede apparatuur.
Fijne tandarts, stel je op je gemak en ze heeft ook goede apparatuur.
Tevreden
Altijd op tijd/ vriendelijk en deskundig geholpen
Een van goede tandartsen die ik in mijn leven heb ervaart. Ze adviseren altijd hoe ik kan het beste poetsen, ze gaan niet onnodig iets doen dat je gebit achteruit gaan.
Altijd prettig
idem
Zie boven
De behandeling werd rustig, kundig en uiterst nauwkeurig uitgevoerd. Een uitstekende tandarts.
Wij hebben een zeer kundige tandarts, ziet niets over het hoofd.
Ik had 2 moeilijk definieerbare problemen. Deze heeft de tandarts na goed naar mij te hebben geluisterd en onderzoek te hebben gedaan, aangepakt en naar tevredenheid opgelost.
Hele vriendelijke en kundige tandarts
Mijn ervaring is heel goed . Ze heeft verschillende kiezen van mij jaren geleden heel goed gerepareerd . Erg kundig gedaan . Chirurg niveau . Geen pijn niks terwijl die kies bijna total loss was .
Ik word altijd op een prettige manier behandeld.
We zijn al jaren bij deze tandarts
Vriendelijke en goede service
Al jarenlang naar volle tevredenheid patiënt bij mevrouw Van Straalen. Ze werkt snel maar zorgvuldig, geeft adequaat advies en zorgt ervoor dat je geen pijn hebt, ook zonder verdoving. Kortom een zeer professionele vakvrouw.
Hele fijne tandarts en assistente bij vragen over het gebit word er goed uitleg gegeven . Als je belt word er als het gaat gelijk opgenomen geen bandje met keuzes . Nemen de tijd voor je als je het spannend vind . Super fijne tandarts
Zoals altijd, bij een bezoek aan een tandarts, een geweldige enerverende ervaring. Kan niet wachten tot april volgend jaar om weer te gaan.
Geen klachten
Altijd vriendelijk, eerlijk, open en duidelijk in het gesprek en in de behandeling.
Natuurlijk vind ik het niet fijn om naar de tandarts te gaan.Maar eenmaal binnen valt alles van mij af en weet ik dat ik in goede handen ben.En er is altijd tijd voor een ontspannen praatje
Nvt
Wij komen hier met ons gezin sinds 1987, en nu komen onze kinderen met hun kinderen. En het is nog een ouderwetse praktijk, met persoonlijke aandacht.