Deskundig en vriendelijk. Alles wordt goed uitgelegd.
Ik voel mij altijd welkom en begrepen .
Goede controle en correct. Makkelijk een vervolg afspraak gemaakt
tevreden met mijn tandarts
Keurige praktijk waar service en professionaliteit voorop staan. Tandarts en assistente werken hygiënisch en zorgen dat je je op je gemak voelt. Zij nemen ook de tijd voor je en beantwoorden je vragen.
Mijn ervaring is een top tandarts en de assistente ook.
Men is altijd vriendelijk naar de patient toe, nemen de tijd voor de behandeling en leggen veel uit. Ik voel me altijd op mijn gemak wat voor behandeling er ook plaats heeft gevonden (of vind)
Mijn vrouw en ik komen al jaren bij deze tandarts en worden altijd fijn en professioneel behandeld
Prettig
Geheel naar tevredenheid
Ik ben erg bang voor de tandarts ( schooltandarts vroeger en daarna een tandarts in Spijkenisse die totaal geen empathie had). Maar Mw van Straalen stelt je zo op je gemak super gewoon.
Gemaakte afspraken worden altijd nogmaals van te voren aangekondigd. Over alle behandelingen in het verleden heb ik niets dan goeds.
De controle vooraf leed tot een reparatie de week erop welke geheel probleemloos is verlopen.
Ik word altijd precies op tijd geholpen en dat is heel fijn.
Ik ben echt benauwd als ik naar de tandarts moet. Mevrouw van Straalen weet dit ook. Ze stelt me tijd goed gerust en is zeer kundig. Ze is al meer dan 27 jaar mijn tandarts en ik vrees de dag dat ze er mee stopt. Ook de assistentes zijn heel lief en betrokken.
Altijd op tijd aan de beurt en goede behandeling en adviezen
Prima. Rustig en kundig. Precies wat je nodig hebt van een tandarts.
zeer te vrede
Wij (gezin van 4) komen al meer dan 22 jaar bij deze tandarts, dat zegt genoeg denk ik. Wij vinden haar een hele fijne tandarts die de tijd neemt, altijd uit legt wat ze gaat doen en al je vragen duidelijk beantwoord. Wij hopen dat ze nog lang onze tandarts blijft!
Fijne tandarts die alle tijd heeft. Nooit geen haast, altijd op tijd aan de beurt.
Toppie
Altijd op tijd, kundig, goede informatie, empatisch en belangstellend.
Vriendelijk en heel kundig
Altijd het beste advies en behandeling. Vandaar dat ik er al zit vanaf mijn kinderjaren.