De vakkundige behandeling is gebaseerd op langer termijn visie en geen symptoom bestrijding
Sympathieke kundige dames. Geen wachttijd. Duidelijke communicatie.
Sinds eind 1987/begin 1988 tot op heden zijn mijn gezin en ik al cliënt/patiënt bij deze tandarts en dat heeft zo zijn redenen: de behandelingen zijn uitstekend en als mijn vrouw niet door "slagers" van het grootste deel van haar tanden en kiezen was "verlost", had zij door de kunde van deze arts voor een belangrijk deel haar gebit nog kunnen behouden. Haar instructies zijn kort en krachtig en zeer duidelijk. Dat zij af en toe behoorlijk knorrig en kattig kan overkomen, ach, een kniesoor die daar aanstoot aan neemt; ik heb wat dat betreft ook mijn momenten.
Sinds ik patiënt bij deze tandarts ben, is mijn angst voor de tandarts stukken minder. Je wordt echt op je gemak gesteld en dat vind ik erg fijn. Er is altijd tijd voor het stellen van vragen en /of het krijgen van advies. Ik ben inmiddels verhuisd naar de andere kant van het land, maar reis 150 kilometer omdat ik geen andere tandarts wil. Dit zegt naar mijn mening genoeg!
Mevrouw van Straalen is een pietje precies en levert vakwerk, zijn neemt alle tijd voor een antwoord op vragen, protheses die zij maakt en /of plaatst voelen vertouwd aan als lichaamseigen, beter heb ik eerlijk gezegd nog nooit ervaren.
Al jarenlang tevreden. Mw. van Straalen is zeer betrokken en oprecht geïnteresseerd. Geeft duidelijk uitleg en is realistisch. Ik ga met vertrouwen naar haar toe voor behandeling.
Altijd prettig en vriendelijk geholpen
ik worst altijd goed geholpen maar ze verwijst wel gouw door naar de mondhygienist voor een klein beetje tandsteen dat kan zij toch ook doen
Tandarts is altijd vriendelijk, zegt duidelijk wat er aan de hand is. Handelt goed
Na al meerdere jaren cliënt bij de tandarts te zijn, blijft het een genot om te komen. Je wordt er zeer vriendelijk ontvangen, stelt je altijd op je gemak als er iets moet gebeuren. De tandarts is zeer kundig en vult als mooiste en netste de gaatjes, zelfs de kaakchirurg in Erasmus zei dit. In verband met mijn medicijnverbruik heb ik behoorlijk wat gaatjes en door haar kennis wordt dit tot een minimum beperkt. Het is een zeer schoon en hygiënische praktijk. Waar de klant nog koning is. Hoop dat Maria nog heel lang mijn tandarts blijft samen met haar assistenten.
Ik kom hier al jaren en ben zeer tevreden. Enige kleine nadeel dat op vrijdag geen controles mogelijk zijn ( dit is mijn vrije dag). Ik woon al jaren in ern andere plaats maar blijf bij deze tandarts. Kundig en vriendelijk.
ERVARING IS POSITIEF
Je hoeft hier nooit lang te wachten. Vriendelijke tandarts en assistente.
X
Er moesten twee voortanden getrokken worden en een plaatje geplaatst worden, dit ging heel goed geen pijn bij trekken en geen na pijn, heel goede en vriendelijke tandarts, en assistent.
Fijne tandarts goed geholpen neemt de tijd voor je
mevr.v.Straalen geeft altijd een duidelijke uitleg over wat er eventueel gaat gebeuren.
Ik ben al jaren patient en heb nooit problemen gehad. Tandarts van Straalen is altijd vriendelijk en bereid alle vragen te beantwoorden en uitleg te geven waar dat nodig mocht zijn.
Bij de laatste ongeval*HET LOS RAKEN *van de tandvulling ben ik de volgende dag verholpen.
Pijn. Kies te hoogemaakt. Vervelende ervaring. In 30 jaar van de berg nog nooit meegemaakt.
Ik ben heel behandeld en uitstekend geholpen met mijn klacht. De ervaring met de tandarts was superrrr.
Ik heb een goede ervaring, tandarts stelt je op je gemak. Luistert naar je als je iets wilt vragen of zeggen.
Fijne, kordate tandarts die goede zorg verleent, goed uitlegt, op tijd werkt, de tijd neemt en je op je gemak stelt. Ook de beste verdovingen geeft zonder daar last van te hebben ( zowel tijdens het geven van de injectie als de verdoving zelf) Assistentes zijn aardig en hebben kennis van zaken . Kortom; een hele fijne tandarts.
Ik ben erg plezierig gerustgesteld en voorzichtig behandeld op de plaats waar mn tong altijd erg in de weg zit en ik erg last heb van t water en veel moet slikken. Ging gelukkig met zorg en aandacht naar uiteindelijk een goed eindresultaat zonder napkin
Ik kom al heel lang bij deze praktijk. Het persoonlijke is wat ik hier heel prettig vind. De behandelingen worden secuur uitgevoerd. Ik ben heel erg tevreden!