Altijd vriendelijk, met een leuk praatje erbij.
Prima praktijk
Wij hebben een zeer deskundige tandarts, de assistente is zeer vriendelijk
Op tijd aan de beurt. Duidelijk in wat we aan de hand is en wat er moet gebeuren
Altijd vriendelijk duidelijk en goede tandarts.
Ik kom hier al 30 jaar en ik ben altijd goed en snel geholpen. Vakkundige tandarts.
Prima geholpen
Altijd een goede kwaliteit geleverd, luistert naar de patiënt
Hele goede tandarts.
Goed verzorg, luisterend aan patiënt. Aanbevolen
Professioneel, sympathiek, kundig.
Een zeer goede oplossing gedaan voor mijn onder gebit zeer tevreden
Als altijd prima ontvangen en behandeld.
De praktijk is in een woonhuis en de behandelingsruimte/wachtkamer is op de eerste verdieping, waar u via een trap heen moet. De wachtruimte is gehorig Telefonisch een afspraak maken kan alleen in de ochtend. Zeer professionele en vriendelijke mensen.
Altijd was ik bang voor de tandarts, ontstaan tijdens bezoeken aan de schooltandarts als kind. Nu ik bij deze praktijk patiënt ben, is de angst vrijwel helemaal weg. Prettig voor mij, maar zeker ook voor de tandarts: hoe rustiger je bent, des te beter en sneller kan de tandarts werken. 3 jaar geleden zijn we naar de andere kant van het land verhuisd, 124 kilometer uit de buurt. Dat ik toch blijf komen, ondanks de afstand, zegt genoeg!
Zeer kundige tandarts en uitstekende behandelingen van hoge kwaliteit.
Helemaal tevreden
Heel goede tandarts vriendelijk en deskundig
Wordt hire altijd goed geholpen en dat al 37 jaar een hele fijne tandarts.
Tandarts van straalen is een hele fijne kundige tandarts met lieve assistentes. Voor mij en mijn dochters is ze altijd heel geduldig, zeker ook voor angstige kinderen, ze legt alles goed uit voordat ze iets doet. De kinderen gaan met plezier naar de tandarts!
no nonsens tandarts
Tandarts van Straalen heb ik al bijna 30 jaar en dankzij haar heb ik mijn eigen gebit nog! Altijd goed advies en behandeling alleen wanneer nodig en goede uitleg!
Houdt ook rekening met angst.