Altijd zeer goed geholpen en behandelt
Zeer vriendelijke en vakkundig.
Proberen je gerust te stellen. Hangt een ontspannen sfeer
Vriendelijk
Prima , naar de tandarts gaan is niet mijn leukste bezigheid. Maar weer de halfjaarlijkse controle gehad.
goede persoonlijke begeleiding
Kom er al jaren . Zeer kundige tandarts . Heeft mijn kiezen gerepareerd en daarna nooit meer last van gehad . Goed onderhoud .
tip om het schoon houden van het gebit
Een hartelijk welkom en een rustige omgeving. Er wordt duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren.
netjes optijd geholpen
Stelt je altijd op je gemak, want ik ben echt doodsbang voor de tandarts ( dankzij vroeger) en bij haar komt het goed
Super vriendelijk steld je op je gemak
zie hiervoor
Fijn geholpen
Wij zijn heel erg blij met onze tandarts.
De afspraak vind op tijd en in alle rust plaats. Een kleine behandeling werd gelijk gedaan zodat ik niet terug hoef te komen.
Helemaal goed, is altijd een fijn contact en prima behandeling!
Dit is hetzelfde antwoord..... Goede ervaring en sfeer.
Goede kundige tandarts, waar ik al 25 jaar kom.
Word altijd netjes op tijd geholpen en ze zijn vriendelijk en vakbekwaam.
Mevrouw van Straalen is een deskundige tandarts!
prettig