Goed gedaan, Neetjes
Ik wordt altijd heel goed geholpen. Als er bij een controle iets te voorschijn komt wat reparatie nodig heeft wordt dit altijd op korte termijn verholpen. Ook op de omgang met de cliënt is alleen maar goeds te zeggen. Wat mij betreft een topper.
Geen opmerking
Mevrouw van Stralen is een zeer kundige tandarts die de tijd voor iemand neem en erg secuur te werk gaat.
Mvr. van Straalen is gewoon een toptandarts. Zij en de overige medewerkers leveren topwerk en zijn super aardig naar hun klanten toe. Aanrader als je een nieuwe tandarts zoekt!
Goed ontvangen en goed behandeld.
Ik kom al jaren in de praktijk van tandarts Van Straalen. Het is duidelijk dat ze jou als patient wil stimuleren het maximale doet voor een gezond gebit en ik vind dat terecht. Je wordt keurig te woord gestaan, maar het is prettig voor de tandarts als je op tijd op je afspraak komt. Ik hoop dat mevrouw Van Straalen nog lang actief blijft met haar praktijk.
Tandarts en assistente stellen je op je gemak voor en tijdens de behandeling. Voordat je het weet, is alles al weer gebeurd. Ik heb 100% vertrouwen in het vakmanschap.
erg vriendelijk en altijd op tijd
Zie er nooit tegen op om er heen te gaan. Echte de beste tandarts die ik gehad heb. Bij Erasmus zeggen ze zelfs wat kan deze tandarts mooie vullingen erin zetten. Heb door mijn medicijngebruik veel onderhoud altijd, maar wordt altijd netjes verholpen. Praktijk zie er prachtig, netjes en verzorgd uit. Je wordt er altijd netjes ontvangen en belangrijk is, wanneer er nood is, kan je dezelfde dag terecht.
Een professionele, schone, volledig uitgeruste praktijk met zeer vriendelijke en bekwame tandarts en assistenten. Punctueel en grondig, maar altijd menselijk en toegankelijk. Alle lof naar deze top vrouwen!
We komen al jaren bij deze tandarts. We worden altijd prettig en vakkun dig behandeld.
Kom hier al mijn hele leven. Altijd goed geholpen.
Goede praktijk en hygiëne
Gewoon zo door gaan top
Al bijna 40 jaar is van Straalen onze tandarts tot volle tevredenheid. Professioneel en vriendelijk. Ze verstaat haar vak.
Zoals de titel! Gewoon prima. Afspraak is afspraak en geen gekke rekeningen!
Op tijd , schoon, vriendelijk
Als ik ooit een slechte ervaring heb gehad kan ik me die niet meer herinneren. Prima tandarts praktijk
klantgericht, vriendelijk en deskundig en altijd in voor een persoonlijke aandacht.
Naar de tandarts wordt altijd als een onplezierig iets ervaren maar dat heb ik totaal niet bij tandarts van Straalen. Ze straalt vertrouwen en vakkundigheid uit, met een menselijk gezicht. Iemand die je aanspreekt met advies, maar niet aanvalt op de dingen die niet goed gaan waardoor je altijd met een goed gevoel weer de deur uitloopt.
alles gaat op tijd Afspraken worden nagekomen De dames zijn vriendelijk Zou geen andere tandarts willen ben zeer tevreden Tip Gaat zo door
Goede behandeling altijd goede uitleg correct en vriendelijk. En neemt altijd de tijd voor een praatje.