Mijn ervaring vandaag begon zoals gebruikelijk met een hartelijke ontvangst en op tijd binnen gevraagd . De behandeling is als een museumbezoek, nuttig en noodzakelijk. Maar ze doen samen hun best om de behandeling zo makkelijk mogelijk te maken met een prachtig eindresultaat. Blij mee
Super aardige tandarts.
Goede ervaringen al jaren
De behandeling zelf was prima
Mijn ervaring, dat ik op mijn gemak gesteld wordt en dat er naar mij geluisterd wordt, als iets wil vragen..
Goede en prettige behandeling
Goede uitleg via scherm en vriendelijk
Professioneel
na de halfjaarlijkse controle was het advies om 2 kronen te plaatsen. ze zocht uit hoe ik verzekerd ben en gaf daarop een offerte die ik zelf moet betalen. dit valt niet onder mijn verzekering. daar ging ik mee akkoord ook al kreeg ik een alternatief en op later moment de kronen te plaatsen. de eerste afspraak verliep prima. korte uitleg wat en telkens gedaan wordt, tijdens de behandeling toch nog wat pijn ervaren waarop direct meer verdoving werd toegediend. na 1,5u klaar met de eerste voorbereidende behandeling met noodkronen. goed advies meegekregen hoe te handelen met de noodkronen ivm kwetsbaarheid hiervan. over 2 weken de definitieve kronen plaatsen.
Goede service en snelle afhandeling g
goed advies en duidelijk.
Ik heb al meer dan 30 jaar deze tandarts . Altijd vriendelijk en in voor een praatje . Ik voel mij er altijd op mijn gemak .
Wij komen er al jaren zijn heel blij met haar altijd een goede uitleg en streng is ze ook maar dat is voor je eigen bestwil als je je eigengebit wil behouden
x
Kom hier al vanaf baby aan ondertussen 22 jaar en ik heb nog nooit een pijnlijke of vervelende ervaring gehad, word altijd goed geholpen, er is aandacht voor jou als patiënt. Vriendelijke tandarts.
Prettige verstandhouding ,zeer deskundig, altijd op mijn gemak.
Was altijd erg angstig. Tandarts heeft mij daar redelijk vanaf geholpen.
Fijne tandarts die helder communiceerd
Heel goede behandeling
Fijne kundige tandarts
Ze neemt de tijd voor je en ze stellen je gerust ik ben er als de dood voor de tandarts maar als ik bij haar kom stelt ze me gerust heel fijn
Aardige mensen en zeer vakkundig
In woorden kan ik zeggen, erg patiënt vriendelijk, uitstekende kennis, stelt angstige patiënten tot rust , is erg kalm en legt alles goed uit.