Prima schilderwerk, klus snel en schoon geklaard.

Het schilderwerk is snel en prima uitgevoerd.

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? ja

Prettige ervaring en de medewerkers waren prima! Helaas was er wel een glas splinter op mijn bank achtergebleven waar ik mij toch nog aan heb gesneden. Ik zette mijn hand er zo op...

Stipt en secuur

Mannen waren keurig op tijd, werkzaamheden worden netjes en secuur uitgevoerd.

5 Sterren!

Onze ervaringen met uw medewerkers zijn uitstekend. Voor zover wij kunnen beoordelen hebben zij "first-class" werk afgeleverd. Deskundigheid en teamwork was gedurende de werkzaamheden volstrekt duidelijk. De "toezeggingen" in uw offerte is volkomen juist. Vakbekwame en vriendelijke mensen. De directie van Afman mag zich gelukkig prijzen met deze medewerkers. Hartelijk dank dat de werkzaamheden in 1 dag konden worden verricht. Met vriendelijke groet, E.G. Koning - H.G. Koenes. Haren, 15 november 2024

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? ja

Zeer vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar!

Bij ons moest speciaal glas in de serre vervangen worden nadat deze gebroken waren. De firma Afman heeft uitstekend en vakkundig werk geleverd en alles op tijd volgens afspraak. Zeer tevreden.

• Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? ja.

Het werk verliep vlot en voorspoedig

Er was dus helemaal niets op aan te merken

• Hoe heeft u ons gevonden? Ik ben een vaste klant
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Komt betrouwbaar over, Geeft goed advies, Ik ben een vaste klant
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja .zelfs meer

Prima bedrijf.

Vanaf de offerte tot en met de oplevering van zowel de dubbele beglazing als het schilderwerk hebben we een uitstekende ervaring met Afman ondervonden. Goed vakwerk door keurige medewerk(st)ers. Geen radioherrie, integendeel.

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja, volledig

Kundig personeel

Vlot en netjes gewerkt en meedenkend.

Vriendelijk en Klantgericht

Ik vroeg om HR++ voor onze vele ramen op de begane grond die vooral op het noordoosten zijn gericht. Afman vulde daarom de offerte aan met vacuüm glas. Dat laatste is het geworden. Vacuüm glas is wat duurder, maar heeft een veel lagere U-waarde en lijkt het meest op enkel glas. Het glas werd binnen enkele dagen opgemeten. Daarna moest ik zo'n 15 weken wachten omdat het glas uit China moest komen. Het vervangen werd door 2 vriendelijke glaszetters gedaan en het op kleur schilderen door een leuke vakvrouw. Allen gingen snel en klantvriendelijk te werk. Nu hoop ik nog dat de Chinese beloften worden overtroffen.

• Hoe heeft u ons gevonden? Via-via
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Goede prijs- kwaliteit verhouding, Staat goed bekend, Komt betrouwbaar over, Geeft goed advies

Prima.

Het is heel netjes en goed geschilderd en het huis is door de schilders steeds heel netjes achter gelaten. Top, wat een vaklieden!

Deskundige, vriendelijke medewerkers, sinds 9 jaar degelijk schilderwerk

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Hoe heeft u ons gevonden? Anders
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Goede prijs- kwaliteit verhouding, Komt betrouwbaar over, Geeft goed advies, Ik ben een vaste klant

Vakwerk!

Super netjes gewerkt, vriendelijke mensen, afspraak is afspraak, uitstekende adviezen. Zelfs nog netjes schoongemaakt. Voor een volgende klus ga ik graag terug naar Afman!

Snel en netjes

Had al meerdere bedrijven benaderd om bij mijn vader ramen te plaatsen en kozijn . Werd veel belooft en niet nagekomen. Jullie deden wat jullie beloofde en zelfs meer. Bij mijn pa was een kozijn waar een raam in moest verrotte als gedacht en er werd te plekke een oplossing bedacht en uitgevoerd . Ook zei mijn vader dat alles netjes werd achtergelaten

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja

Prima vaklui, erg plezierig en netjes

Hele fijne nette vakmensen. Afspraken worden goed nagekomen. Het schilderwerk is prima uitgevoerd, er wordt netjes gewerkt. De mannen zijn zeer plezierig in omgang en denken goed mee. Top!

• Afspraken nakomen
  • Hoe heeft u ons gevonden? Via busjes die ik zag rondrijden
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Zeker

Vakwerk

Harde werkers met grote deskundigheid, zowel voor het zetten van glas als voor het herstellen van houtrot. Een mooie "out of the box" oplossing om een vastgelopen schuifpui weer gangbaar te maken. En alles keurig opgeruimd.

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja

Alleen maar positieve ervaringen met Afman

Ik heb een zeer positieve ervaring met het bedrijf Afman. Ze hebben mijn voordeur verduurzaamd en enkele ramen met enkel glas vervangen. Dit hebben ze naar tevredenheid gedaan. Ze waren duidelijk en kwamen alle afspraken goed na. En de heren die bij mij kwamen werken waren superaardig!

Deskundig en vakkundig

Wij hebben onze ramen laten vervangen door HR++ beglazing (incl. het afschilderen van de glaslatten) tevens heeft Afman het hang en sluitwerk vervangen en de ramen gesteld. De mensen van Afman zijn vriendelijk, vakkundig en meedenkend.

• Hoe heeft u ons gevonden? Google
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Goede prijs- kwaliteit verhouding, Geeft goed advies
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? N.v.t.

Offerte traject, goede communicatie Uitvoering : top De twee uitvoerenden, Mohammed en Ali, werkten systematisch, zorgvuldig en communiceerden goed. Na het gereedmelden van de klus heb ik alles nagelopen. Geen enkele fout, slordigheid kunnen ontdekken. Ik ben in mijn nopjes met het resltaat. Een minim minpuntje is dat ik op vrijdag 12 april gebelt zou worden over de datum van de uitvoering. Dit is pasop maandag 15 april gedaan. Iop mijn ervmet de firma Afman kan ik idereen aanraden om gebruik te maken van jullie diensten.

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Yes

Prettig, betrouwbaar en vertrouwd

Afman komt al jaren. Ik heb een groot huis met veel onderhoud uit 1931 en sinds een paar jaar sta ik er alleen voor. Voor advies en een steuntje in de rug(soms ook persoonlijk) Kan ik bij het bedrijf terecht en dat voelt heel vertrouwd.Dank daarvoor en ga zo door

• Hoe heeft u ons gevonden? Ik ben een vaste klant
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Geeft goed advies, Ik ben een vaste klant
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja

Precies wat ik verwacht van een ondernemer

Deze ondernemer komt zijn afspraken na, communiceert goed, en levert vakwerk.

• Hoe heeft u ons gevonden? Anders
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Staat goed bekend, Komt betrouwbaar over, Geeft goed advies

Ongelooflijk correct

Vanaf eerste contact goed gevoel en heel bewust dus de klus aan Afman gegund. Ook de glaszetters die bij ons waren zijn supervriendelijk en netjes. Na de eerste dag alles opgeruimd zodat we ‘s avonds niet in de troep zaten. De volgende dag de klus afgemaakt en wederom alles spic & span opgeleverd. In ons geval was het alles ramen (9 stuks) in het hele appartement vervangen. Kan niets andes zeggen dan bedankt voor de gezelligheid, vriendelijkheid en goede service

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Jazeker

Heel goed. De medewerkers waren erg aardig en vriendelijk

ben heel tevreden

goede planning en overleg. prettige medewerkers.

• Hoe heeft u ons gevonden? Via-via
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? ja.

Vakwerk voor een keurige prijs

We hebben al onze ramen laten vervangen voor hr++ glas in onze woning. Zeer kundige en aardige mensen. Wij zijn zeer tevreden!

• Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Ja

Een prima bedrijf met goede vakmannen die zeer goed werk leveren

• Hoe heeft u ons gevonden? Via-via
  • Waarom heeft u uiteindelijk voor ons gekozen? (meerdere antwoorden mogelijk) Staat goed bekend, Geeft goed advies
  • Heeft u ontvangen wat u had verwacht? Jazeker

Eiberkamp 8

9351 VT Leek

Over Afman Schilderwerken

Om onze dienstverlening te verbeteren, zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring.