De medewerkers van Afman hebben de achtergevel van mijn woning van HR++ glas voorzien. Alle oude meuk is van de kozijnen en muren gehaald, alle afval is meegenomen en binnen en buiten is het telkens heel goed schoongemaakt. De medewerkers zijn rustige en harde werkers, heel plezierig in de omgang en ze communiceren goed over het werk. De achtergevel ziet er strak en mooi uit, ik ben er heel blij mee!
Hallo Annelies, Bedankt voor de positieve review, heel fijn om te horen dat het je zo goed is bevallen. Hopelijk ga je met een gerust hart de winter tegemoet nu je woning weer een beetje beter is geïsoleerd. ;) Heel veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Freerkelien Afman | Afman Schilderwerken
Van start tot einde van de opdracht om HR++ glas te plaatsen een professioneel uitgevoerd project. Glaszetters en schilders zijn ervaren en vakbekwame professionals waar je er niet veel meer van aantreft in de huidige markt met een groot tekort aan vakmensen.
Hartelijk dank voor de positieve review. Hopelijk gaat u aankomende winter al vernemen dat uw woning weer een stukje beter is geïsoleerd. Met vriendelijke groet, Freerkelien Afman - Afman Schilderwerken
Zie boven.
Hartelijk dank voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Freerkelien Afman
Met dank aan Mohammed, Henk en Mario, vaklui. Marcel mag ook niet vergeten worden, goede gesprekspartner.
Hartelijk dank voor de positieve review, dat waarderen wij enorm. Met vriendelijke groet, Afman Schilderwerken
Ervaren schilders die weten wat ze doen en kwalitatief goed werk leveren. Daarnaast ook fijne medewerkers.
Vakmensen, nalevering liet kort op zich wachten. Er is overleg mogelijk met de baas Ziet er keurig uit
Onze hartelijke dank gaat naar Sietze en Lorene voor de voortreffelijke samenwerking en het glanzende resultaat.
Duidelijke en uitgebreide offerte. Vakkundige mensen, vriendelijk en aanspreekbaar. Afspraken worden nagekomen. Bij vragen een uitgebreid antwoord gekregen. Er is netjes gewerkt. Na afloop alles opgeruimd.
Hartelijk dank voor de positieve feedback. Fijn om te horen dat wij u goed geholpen hebben.
Reageren in deze tijd, waarin het lastig is om aannemers te bewegen, goed en beleefd. Uitvoering binnen gestelde levertijd.
Alle werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. Bij nieuwe werkzaamheden nemen we zeker weer contact met Firma Afman op.
duidelijke afspraken. plezierige afhandeling en professionele medewerkers (Petra en Monique). Goed en gedegen werk.
ken henk afman al byna 35 jaar een zeer goed en efficient bedrijf kwaliteit hoog in het vaandel en prijstechnisch oke
Eerdere ervaring met glaszetten en afkitten was reden om opnieuw een beglazingsproject aan Afman schilderwerken te gunnen. Vooral het kitwerk is heel goed. Omdat de offerte te hoog uitviel ( >4000 euro ) zijn een tweetal onderdelen niet uitgevoerd.
Firma Afman heeft Hr++ beglazing geplaatst en daarna de buitenkant van onze woning geschilderd. Voor ons was kwaliteit doorslaggevend. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Vooraf goede heldere informatie, prettige vakkundige medewerkers.
de heer koers betrouwbaar
Ik heb geen uitgebreid verhaal. Hieronder staat aangegeven wat mijn ervaring is.
Zeer positief. Goede communicatie, behulpzaam en vriendelijk. Goed vakmanschap.
Hartelijk dank voor de review, fijn om te horen dat het u positief bent over de gedane werkzaamheden.
Iets te snel akkoord gegaan met de offerte in de verbouwingsdrukte . *** euro voor 3 stuks glas, totaal minder dan 2m2, is natuurlijk achterlijk veel *** euro voor 3 uur werk . En de afgesproken ventilatiestrip even vergeten . Nooit meer Afman
Zowel het plaatsen van het dubbelglas als het schilderwerk zijn keurig uitgevoerd. Er is zorgvuldig en netjes gewerkt. Het schildersduo Sietse en de Française Loraine hadden veel plezier in hun werk en zagen waar het nodig was om iets extra's te doen.
vakkundige mensen en leveren net werk af.
Het duurde erg lang voordat er een afspraak werd gemaakt om de ramen te plaatsen (7 maanden). Maar na telefonisch contact kon het gelukkig een dag later geplaatst worden. Over de werkzaamheden ben ik zeer tevreden, ze hebben netjes gewerkt en waren erg aardig.
Duidelijke afspraken, alles goed geregeld
Offerte en daaruit afleidende werkzaamheden waren in eerste instantie niet volledig bekend bij personeel, maar communicatie onderling was vlot, waardoor dit snel opgelost kon worden. De glaszetters en schilders hebben wij ervaren als zeer prettige medewerkers: harde werkers met humor en die ook zeker zeer netjes werken.
De schilderklus in mijn huis was een grote klus. Gelukkig vormden de schilders een erg fijn team en was er een goed contact mogelijk. Het resultaat is goedgekeurd. Dank dames.
Alles gedaan volgens afspraak Het werk werd niet afgeraffeld maar met veel nauwkeurigheid gedaan Keurige en prettige werknemers Zeer tevreden
Eiberkamp 8
9351 VT Leek
Om onze dienstverlening te verbeteren, zijn we zeer benieuwd naar uw ervaring.