Helder, duidelijk en nononsens

Bas heeft bij mij eerst mijn bel gerepareerd. Ik dacht dat er een nieuwe bel geplaatst moest worden maar hij heeft deze nagekeken en concludeerde dat er alleen een nieuwe drukknop geplaatst hoefde te worden. Hij heeft deze vervangen en niet eens uurloon gerekend. Hierna heeft hij ook nog een nieuwe luifel geplaatst en de gevel geschilderd. Goede prijs en perfecte kwaliteit.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Onderhoud/service, Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Wanprestatie en geeft daarna niet thuis

Deze meneer leverd wanprestaties en als je 'm daar op aanspreekt zegt hij doodleuk weet niet waar je het over hebt. Deze meneer zegt dakdekker te zijn maar kan geen behoorlijk dak leggen ook legt hij cement vloeren met bobbels er in en elektra schots en scheef en op een manier die anno Deze tijd niet eens goedgekeurd zou worden neemt daarin geen verantwoordelijkheid en als je 'm belt geeft hij niet thuis . Mensen denk goed na voor je met deze man in zee gaat dit is geen professionele klusser maar vind zichzelf helemaal geweldig en vind zelf dat hij alles kan en perfect werk afleverd. 1 hoop ellende dit klus bedrijf. Meerder mensen al gesproken die allemaal ontevreden waren.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Overige

Geen klusser maar prutser

Deze man heeft in september een dak vernieuwd bij ons , wij hadden wat bedenkingen, het dak laten nakijken door een ervaren dakdekker. Deze kwam tot de conclusie dat het dak er niet goed op lag en al lek is (foto en film zijn aanwezig) daar naast rekent hij meer als een dakdekkers bedrijf . Wees gewaarschuwd en ga niet in zee met deze man , val niet voor zijn mooie praatjes

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak

Top klusser!

Bas heeft mijn badkamer verbouwd. In twee weken tijd heeft hij van mijn oude, onhandige badkamer een mooie, moderne badkamer gemaakt. Hij bedenkt goede en creatieve oplossingen voor problemen, werkt hard en secuur en is ook nog eens een aardige en gezellige vent! Kortom, een top kerel!!

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Zeer goed, echt een aanrader

Dakraam laten vervangen door bas, komt zijn afspraken na en goed gemonteerd en alles ook keurig afgewerkt.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam

Jacob Jordaensstraat 4