Heel goed ervaren bedrijf

Ik heb een mooie nette auto gekocht. Goed uitgelegt en goede service. Heel vriendelijk. Echt een aanrader!

Eerlijk en betrouwbaar

We werden geholpen met de proefrit door de vader van de eigenaar. Wist veel van de auto en heeft ons goed geholpen! Vandaag de auto opgehaald. Na paar honderd meter stond de auto stil en lampje op dashbord aan. Auto starte niet meer. Contact opgenomen vader van eigenaar kwam gelijk dachten aan accu dynamo of te weinig benzine bleek de accu. Terug bij het bedrijf werd alles doorgemeten en kregen we keurig nieuwe accu! Mensen werken hard en zijn erg vriendelijk en gastvrij!

Dit zijn xxxxx!

Ik heb een auto bij dit bedrijf aangeschaft en na 5 weken begon het olielampje te knipperen…dit was niet omdat er te weinig olie in zat, maar omdat de oliefilter verstopt was geraakt “iets wat ik nog nooit heb meegemaakt” de auto had +\- zo’n 80dkm met hetzelfde olie gereden…als het niet meer was. Met het service kaartje wat bij de deur zat is ook mee gesjoemeld, dus gewoon een nieuw kaartje daar gezet waar op stond dat het wel een service beurt had gehad en heel toevallig op de km stand waarbij ik hem had gekocht het weer zou moeten gebeuren. Ik vond de auto erg stinken bij het starten ervan, en volgens de korte meneer kwam het omdat de auto lang stil heeft gezeten en heeft mij geprobeerd wijs te maken dat elke diesel auto stinkt. Conclusie was dat de roetfilter zo goed als verstopt was en zodanig vervuilend was dat ik boven op de maandelijkse wegenbelasting nog eens €17,- extra moet betalen elke maand, nadat ik de auto had betaald werd er geen reserve sleutel zonder handzender gegeven omdat ze die niet hadden, en dit was trouwens ook niet op de advertentie vermeld, toen ik daarom vroeg werd ik op een bijdehante manier beantwoord door de vader van die korte meneer “ ja dan moet je bij de sleutelmaker 1 extra laten maken voor €40”… vervolgens ben ik bij 2 sleutelmakers geweest en hebben mij beide uitgelegd dat zulke sleutels (zonder handzender) je dus ook bij de dealer voor moet zijn. De interieur was zo smerig dat ik het 3 keer met een interieur reiniger moest reinigen om het er fatsoenlijk uit te laten zien. Mijn vaste garage heeft mij gezegd dat ik NOOIT een auto bij xxxxx moet kopen… en hun zijn zelf ook van xxxx komaf. Ik zal dat ook zeker nooit meer doen. Kortom dit zijn xxxxx die teveel voor hun auto’s vragen….Ik heb de auto aangeschaft omdat ik met spoed een diesel auto nodig had, ik heb €200,- kunnen afdingen met de mededeling dat ik er geen garantie op kreeg. Ik ga er ook vanuit dat de meeste goede recensies door familie en vrienden zijn gezet.

Netjes en betrouwbaar

Eigenaar is een hele nette en betrouwbare kerel! 2de hands auto gekocht en alle papieren zijn netjes op orde. Hardwerkende mensen met een goede communicatie. Ik raad dit autobedrijf met een gerust hart aan iedereen aan

Super bedrijf

Super bedrijf met een echte glimlach, zeer georganiseerd en erg professioneel. Zeker een aanrader.

Top Bedrijf!

Auto gekocht bij dit bedrijf! Veel keuze en fijne service. Klantvriendelijk! Er word meegedacht en de juiste advies gegeven. Ik beveel aan!

Fijn familiebedrijf

We zijn fijn geholpen bij de koop van een auto. Vriendelijke mensen en een zeer net bedrijf.

Door goeie reviews hierheen gereden.

Heel erg goed en fijn geholpen gisteren echt warm familie bedrijf, hoop veel fijne kilometers te mogen rijden in me fordje Ka.

Toyota Aygo gekocht. Goed geholpen, vriendelijk personeel.

Uitstekend geholpen en zeer transparant. Ze nemen de tijd voor je en je voelt je geen nummer. De volgende keer zal ik zeker aan Winterdijk denken en zal ze van harte aanbevelen aan anderen. Bedankt.

Fijn en betrouwbaar autobedrijf!

Onlangs een mooie Renault Twingo gekocht! We werden netjes geholpen en de auto is een goede aankoop. Een echt familiebedrijf, zonder grote verkooppraatjes!

Fijne mensen en je wordt goed geholpen met je vragen

Goede en snelle service

Goede, snelle en duidelijke service. Auto’s voor een goede en eerlijke prijs.

Geweldig.

Hele vriendelijke mensen, met een lach ontvangen. Vlot en correct en netjes afgehandeld. Fijn om zaken hier te doen

Een fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Voor het eerst kochten wij een tweedehands auto en waren we in eerste instantie wat huiverig om deze niet bij een dealer te kopen. Maar onze ervaring met Winterdijk bewees gelukkig het tegendeel. Fijn en correct behandeld, mooi om te zien en te voelen dat het een familiebedrijf is. Grote keus aan (schone) auto's en eerlijke foto's en omschrijvingen op de website.

Goede prijs nette auto’s

Mooie nette auto’s staan voor een mooie prijs zeker aan te raden.

Heel prettig en goed geholpen

We zijn goed geholpen en we hebben duidelijke uitleg gekregen over de auto's. Betrouwbaar.

Top service

Goede service en leuke prijzen

Is goed

Top service, vriendelijk en redelijke prijsstelling

Hartstikke vriendelijke heren, scherpe prijs en direct netjes geregeld met APK en mee kunnen nemen. Top!

TopService !

Fijne communicatie, vanwege problemen met betalen vanuit mijn kant even samen gekeken voor oplossing met erg veel geduld en begrip. Bedankt

Vriendelijk en eerlijke garage

Vriendelijk geholpen en heeft veel mooie autos staan. Heeft een eerlijk verhaal en helpt goed.

Top geholpen aardige mensen

Fijn autobedrijf

Goede service, vriendelijke en behulpzaam personeel.

Vakkundig geholpen

Vriendelijke, behulpzame mensen met ervaring. Komen afspraken na, zijn goed geholpen. Zijn van ver gekomen voor bezichtiging van een auto en dit voldeed aan onze verwachtingen.

Alcoalaan 8 F

5151RW Drunen

0162-75 32 34

Over Winterdijk auto's B.V.

Eerlijk advies! Familiebedrijf! Betrouwbaar! Goede Service! Veilig kopen! De beste prijs! Winterdijk Auto's staat al jaren garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en goede service. Als een auto door ons verkocht wordt, zien wij dat niet minder dan een visitekaartje van ons bedrijf. -RDW tenaamstelling in eigen bedrijf. -Proefrit direct mogelijk. -Voertuigen zijn schoon en nagekeken. -Geen standaard autobedrijf maar een net familiebedrijf. -Kom gerust langs voor een proefritje, de koffie staat klaar. 0643970051 Alcoalaan 8F Drunen