uitmuntend goed

vriendelijk , no nonsens , gewoon heel betrouwbaar gelukkig bestaat er nog zo n bedrijf

Zeer behulpzaam en vriendelijk geholpen

Een vriendelijke ontvangst. De man was zeer behulpzaam. Ik heb de auto's gezien die ik op de site heb gezien. Ik heb een proefrit gemaakt. We hebben tegen een mooie prijs een auto gekocht. We zullen het zeker aanraden!

Goed en snel geholpen

Gisteravond gebeld, en vanmorgen langsgekomen om te kijken. Binnen een uur gekocht en onderweg. Super fijne snelle service

Goed en vakundig

Goed en vakkundig advies

Hele fijne en vriendelijke service

Vriendelijk mensen.

We werden netjes geholpen.

Super service en eerlijke mannen.

Gaan kijken en vriendelijke mannen. Eerlijk en netjes te woord gestaan. Komen zeker voor de volgende terug.

Goed geholpem

Nette mensen

Perfect geholpen en goede service! Toppers

Goed!

Vandaag een auto gekocht! Netjes geholpen, klant vriendelijk, en gastvrijheid!!!

Leuk aanbod, reële prijzen en nette en vriendelijke verkoop

Gewoon prima, no nonsense. Hier kunt u met een gerust hart iets kopen.

Zeer goed geholpen leuke auto gekocht Top garage

Meedenkend en spreekt uit ervaring

Prettige uitleg en neemt voldoende tijd voor de klant!

Goede snelle service, klantvriendelijk, eerlijk

Vriendelijk personeel!

Ik ben goed geholpen. Ze geven ook advies over wat je nog kunt doen qua verkopen van je oude auto als je die niet wilt inruilen.

Netjes

Netjes

Geweldig!!!

Je word goed geholpen!

Ik heb hier een auto gekocht en perfect geholpen door de heren lekker snel en behulpzaam ga zo door heren

Correct en goed

Goede eerlijke prijs

Heel slecht

Heb mijn goede opel zafira ingerolen voor een renault scenic heb hem nu iets langer als een maand maar ging voor de apk dus ik voel mij door dit bedrijf goed *** ik zou zeggen koop hier nooit geen auto

prima ontvangen en goeie service

prima ontvangen en goeie service

2e auto gekocht en worden altijd goed geholpen!

Prettige medewerkers en eerlijke prijs

Betrouwbare medewerkers, goede autos en fijne service.

Top familie bedrijf met goede service!

Heb hier de eerste auto voor mijn zoon gekocht wat natuurlijk een bijzonder traject is. Iedereen herinnert zich zijn of haar eerste auto nog. Blijft bijzonder! Na lang zoeken zijn we uiteindelijk bij Winterdijk auto’s beland en hebben een afspraak gemaakt. We zijn erg vriendelijk te woord gestaan door Mert. Proefrit gemaakt en duidelijk onze wensen besproken. Alle aandachtspuntjes besproken en netjes vastgelegd. Gemaakte afspraken werden keurig nagekomen. Vandaag de eerste kilometers gemaakt. De glimlach op het gezicht van mijn zoon is onbetaalbaar. Bedankt Mert en familie. Wellicht dat de volgende “eerste” auto ook van Winterdijk Auto’s zal komen…..

Fijne en eerlijke mensen

Een auto gekocht bij winterdijk en tot nu toe een fijne ervaring gehad.

Alcoalaan 8 F

5151RW Drunen

0162-75 32 34

Over Winterdijk auto's B.V.

Eerlijk advies! Familiebedrijf! Betrouwbaar! Goede Service! Veilig kopen! De beste prijs! Winterdijk Auto's staat al jaren garant voor betrouwbaarheid, veiligheid en goede service. Als een auto door ons verkocht wordt, zien wij dat niet minder dan een visitekaartje van ons bedrijf. -RDW tenaamstelling in eigen bedrijf. -Proefrit direct mogelijk. -Voertuigen zijn schoon en nagekeken. -Geen standaard autobedrijf maar een net familiebedrijf. -Kom gerust langs voor een proefritje, de koffie staat klaar. 0643970051 Alcoalaan 8F Drunen