Ik heb vorige week zonnepanelen aangeschaft en ben heel erg tevreden de klantenservice is top, de levering geschiedt snel en professioneel. De twee jongens die de panelen kwamen plaatsen waren vriendelijk en kundig. Ik ben heel erg tevreden en ben blij dat ik van te voren ook alle andere positieve reviews had gelezen.
Na het eerste contact ging allles snel en adequaat, misschien wel iets te als gevolg van het strict genomen alleen maar het gebruik van de trlefoon en de mailboxen. Niettemin ging alles op rolletjes en mag ik als leek aannemen dat “alles” correct is geplaatst en functioneert. DMHekscher, Amstelveen
Mijn wensen werden keurig netjes uitgevoerd, vragen welke ik had werden kundig beantwoord en de werking van het gehele systeem netjes uitgelegd. Na installatie werd het plat dak netjes schoon achtergelaten. Superbedrijf en ik ga deze zeer zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Volledige installatie volgens afspraak. Op tijd en met de 12 Linco 430 panelen perfecte opbrengst. Hoewel dit voor rekening van Solarite is vind ik het wel onverantwoord dat de installateurs zonder steiger of enige veiligheid zekering / lijn los via een ladder en los op de dak lopen.
Alles prima en snel geregeld
Planning en kwaliteit plus de voorbereiding Uitstekend.
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Solarite. Professioneel, vriendelijk, deskundig en duidelijk in hun communicatie. En, wat ook heel fijn is, een zeer snelle levering. Wij hadden bij meerdere partijen offertes aangevraagd. Uiteindelijk voor Solarite gekozen vanwege de prijs en de indruk van deskundigheid. Ook naar de goede reviews gekeken. Na de bevestiging van de offerte was de installatie al een week later. Mannen werkten hard door om de installatie die avond nog af te ronden. De volgende dag kwam een man nog terug om iets te herstellen. Betaling netjes achteraf. Met het tweede staartje van de zomer genieten wij volop van onze zonnepanelen. Aanrader voor wie nog op zoek is!
Solarite heeft mij duidelijk weten te maken wat de meerwaarde is van een kwalitatief duurzaam systeem van zonnepanelen, waarbij de gebruiker in zijn eigen unieke omgeving centraal staat. Het meedenken en het aanpassen van het type zonnepanelen en het legplan aan mijn specifieke situatie en wensen getuigt van professionaliteit en klantgerichtheid. Het adequaat aanpassen van de offerte en bijbehorende informatie heeft mij vervolgens snel doen besluiten met het bedrijf in zee te gaan. Vervolgens blijkt ook zeer snel hierna dat de zonnepanelen al geleverd en geplaatst kunnen worden. In een halve dag was de klus geklaard door een deskundig en professioneel team, waarbij wederom goed werd ingespeeld op de lokale situatie. Laat de zon maar schijnen!
Panelen vakkundig gelegd, elektriciteit deskundig aan gelegd. Ook de nieuwe meterkast. Medewerkers zeer prettig in de omgang. Geen lange wachttijden.
Alles is prima door Amro afgehandeld we zijn erg tevreden
Prettige mensen. Werkten zeer nauwkeurig en in een hoog tempo. Als jullie die vlaai komen brengen kunnen jullie meteen het vergeten stuk gereedschap ophalen!
Binnen 5 uur lagen de 8 panelen op het dak de electric duurde wat langer maar was ook meer werk te doen maar alles prima verlopen en na 6 uurtjes alles in het werk gesteld zeer tevreden hoe het gegaan is
De installateurs hadden nog een goed ander advies voor het aanleggen van de kabels. Daarna is alles gemonteerd. Goede service, alles netjes afgewerkt.
Alles is prima en snel verlopen.
Na een zoektocht door een woud van aanbieders ben ik uitgekomen bij Solarite in Zwaag. Zij boden een goed product voor een scherpe prijs. De uitleg (van Tom) aan de telefoon deed de rest. Hierdoor koos ik op basis van kwaliteit zelfs voor een iets duurder product dan ik me voorgenomen had: glas-glaspanelen met Enphase micro-omvormers. De montage (in Heerlen) werd verricht door een installateur uit Roermond/Limburg, die ook (via Solarite) de service verzorgen als er iets mis is. Dus ook dank aan Raymond, Otje en Hugo voor hun inzet op een zeer regenachtige dag. Tussen de buien door hebben ze de panelen prima geïnstalleerd. Laat nu de zon maar schijnen!
Je wordt goed geadviseerd en vakkundig en snel geholpen.
Duidelijk offerte .bij een vraag telefonisch .netjes en behulpzaam te woord gestaan..bij iedere stap goed op de hoogte gebracht met email..zonnepanelen geplaatst door ervaren vakmensen.. netjes gewerkt alles schoon achter achter gelaten . Ben zeer tevreden!!!@
Super bedrijf, houd zich aan de afspraken en zijn transparant. Montage panelen was binnen een halve dag gedaan. Ik beveel dit bedrijf aan
Top bedrijf. na vele telefoontjes over vragen die ik had besloten in zee te gaan met Solarite. Vervolgens was de afspraak voor het plaatsen van de zonnepanelen en het vervangen van de groepenkast binnen een paar weken afgerond. Resultaat voor zowel de zonnepanelen en groepenkast is top.
Excellent service and communications throughout the process from initial engagement to installation. The offer was clear, communications were quick, the Installation team was very professional, quick and friendly. they provided all required information on the system and the monitoring application. half a day and I had the solar panels on the roof and system fully operational. Highly recommended. Top service!
Er was snel en adequaat hulp
Na het ondertekenen van de offerte had ik binnen 2 weken de panelen op mijn dak liggen. De installatie verliep vlot, in één ochtend 8 panelen geplaatst. Monteurs waren op tijd aanwezig.
Prima verkoopproces, keurig teruggebeld, ook bij vragen. Snelle levering en prima plaatsing van de panelen.
Erg goede info aan telefoon bij start aanvraag; namen alle tijd om zo goed mogelijk te informeren. Electricien die meterkast heeft getransformeerd tot hedendaagse electra precies en prettig. Zonnepanelen plaatsen ook goed verlopen.
Binnen 2 weken geplaatst en kwamen alle afspraken na
Milton Friedmanweg 15
1689 ZZ Zwaag
"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]