Kundige monteurs, goede service

De installatie was binnen 2 uur klaar en daarna is de elektricien nog blijven doorwerken. Hij heeft alles uitgelegd en de app werkt.

Geen spijt van

Goede service. duidelijke uitleg bij zowel offerte als bij de installatie. netjes en vriendelijk personeel. Blij de keuze voor Solarite gemaakt te hebben.

Heel tevreden

Solarite heeft tot onze grote tevredenheid de zonnepanelen bij ons gelegd. De intake kwam wat commercieel bij ons over, maar de ervaringen van een collega en de goede recensies heeft ons vertrouwen gegeven die ze absoluut hebben waargemaakt. De prijs-kwaliteitverhouding was goed en de communicatie en bereikbaarheid is uitstekend. Je kan met alle vragen bij hen terecht en ze bellen actief, ook naderhand of het proces en het leggen goed was verlopen. Dat was erg prettig. Ze waren ook de enigen die de stroomkabel via de kruipruimte wilden leggen. Andere bedrijven wilden dit alleen buitenom doen. Dus prima meegedacht. Ook hoef je pas achteraf te betalen, zodat je geen risico loopt. De panelen liggen er net, dus over de service kunnen we niets schrijven. Maar daar hebben we ook alle vertrouwen in na onze gesprekken met hen. We kunnen dus Solarite bij jullie aanraden.

Professioneel en helder advies

Vooraf goed advies. Monteurs op tijd, kwamen vooraf situatie opnemen. Werkten netjes

• Persoonlijk advies

zeer tevreden over adviezen en montage van de zonnepanelen

monteurs waren mooi op tijd, goed herkenbaar, vakkundig, goed materieel en meedenkend (team Groningen)

• Persoonlijk advies

Hoge kwaliteit van product en service

Ik glas-op-glas zonnepanelen van Solarite gekocht. De verkoper en klantenservice hebben veel kennis over zonnepanelen, en gezien mijn situatie hebben zij een goede advies gegeven. De installatie was snel en eenvoudig, de monteur had ook veel kennis en ervaring. De zonnepanelen en de Enphase app zijn mooi en van hoge kwaliteit. Ik kan zelfs in januari stroom opwekken. Ik heb alleen een klacht. Na de installatie, heb ik van mijn leverancier (Liander) vernomen dat mijn meter geen energieteruggave ondersteunt, en ik moet 5 maanden op een nieuwe meter wachten. Als Solarite dit zou merken, kon ik maanden van tevoren een nieuwe meter aanvragen.

Snel geholpen

Prima en netjes geregeld allemaal

Mooi en goed bedrijf

Monteurs nette jongens Vak mensen

• Persoonlijk advies

Installatie ging snel en werd heel netjes gewerkt.

Top bedrijf!

3 leuke mannen op de stoep. 10 panelen lagen er binnen 4 uurtjes op. Contact met kantoor verliep ook soepel.

Prima erg tevreden

Zie boven

Super!

Fijn in de communicatie, dachten erg goed mee in onze situatie. Snelle installatie en nette monteurs. Erg tevreden!

vriendelijke professionele vak mensen

bij het opvragen van meerdere offertes hebben wij gekozen voor solarite, omdat wij hier het beste gevoel bij hadden. Door het slechte weer was de monteur wat later, hier werd netjes over gebeld. hele vriendelijke monteur en elektricien, er werd meerdere malen excuses gemaakt doordat ze door het huis moesten met de spullen (geen achterom aanwezig) en daardoor mijn vloer vies werd (wat natuurlijk geen enkel probleem was, want ze moeten hun werk doen) er werd netjes gewerkt en alles is achteraf netjes opgeruimd. de elektricien legde alles in de app goed uit en kwam ook vertellen wat hij ging doen qua werkzaamheden. al met al ben ik heel tevreden over het werk wat ze geleverd hebben en raad dit bedrijf zeker aan!

• Persoonlijk advies

Af spraken goed. Na gekomen netjes gewerkt

Goede samenwerking

• Persoonlijk advies

Een meedenkend bedrijf die afspraken nakomt

Helaas liep de bouw van ons huis tegen, hierdoor moest de bestelling steeds uitgesteld worden. Eindelijk de sleutel en een afspraak gemaakt dat de panelen geplaatst gaan worden , deze moest door lekkage op het laatste moment worden afgezegd. Hier werd echt menselijk op gereageerd. Er werd gebeld voor een andere afspraak, en ze bellen ook echt de dag dat ze het hebben beloofd. 2 monteurs hebben het keurig op het dak gelegd, geen troep achter gelaten. App uitgelegd en gewacht tot alles het deed.

Goed overleg!

Het uitzoeken plaatsen van de zonnepanelen is hee positief ervaren! Er was ruimte voor het overleggen en uitzoeken wat precies bij ons paste en ruimte om binnen dit proces aanpassingen te maken. Hierdoor zijn wij erg tevreden met het huidige resultaat. De installatie ging snel en goed. De mannen hebben hard gewerkt!

Very good

gentlemen were competent in my humble opinion

Zonnepanelen Solarite

De zonnepanelen van Solarite konden op korte termijn worden gelegd. Hier zijn we heel tevreden over. Na een aantal weken is de hoofdschakelaar doorgebrand, we zijn niet helemaal tevreden over de afhandeling hiervan.

• Deskundigheid/Vakmanschap N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Persoonlijk advies N.v.t.

Netjes en conform afspraak

Solarite komt gemaakte afspraken na. En zijn flexibel en meedenkend. Hierdoor beveel ik Solarite aan als je voor kwaliteit boven kwantiteit gaat!

Prima geholpen.

Ik kan geen minpunten bedenken.

naar verwachting

Over de installateurs oogt het dat ze goed gewerkt hebben. Beleefde mensen die stug en goed doorwerkten. De contacten met het kantoor konden beter. Zeer traag of totaal niet een telefoon opnemen. Terugbelafspraken werden niet altijd nagekomen. Ik ben nog maar te kort in het bezit van de zonnepanelen om een oordeel te kunnen vormen over de opwekprestaties, of zij voldoen aan de inde offerte genoemde elektriciteitsproductie.

• Persoonlijk advies

er werd vanaf het begin goed meegedacht. De panelen lagen snel op het dak. Bij het vervangen van de groepenkast gingen er wel wat dingetjes mis, zo hadden ze eerst een verkeerde kast bij en miste daarna bij de juiste kast een kookgroep. Ondanks dat er wat mis ging was de service top en deden ze hun uiterste best om alles zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Zowel de mensen aan de telefoon als de werklui die bij ons langskwamen waren super aardig en behulpzaam. Hoewel niet alles in een keer goed ging, wel een goede ervaring gehad.

Goede service, snelle plaatsing

Na het overeenkomen. Na de offerte volgde de plaatsing binnen 3 weken op 2 adressen. Goede monteurs die meedachten aan oplossing

Voor de 2e keer weer gekozen voor solarite en niet voor niets

Na eerst 8 panelen te hebben laten plaatsen door solarite, nu na 1 jaar nog maar 2 erbij. Perfect bedrijf die al zijn afspraken nakomt. Van afd verkoop tot aan monteurs zijn het mensen die er duidelijk versta d van hebben. Voor iedereen een aanrader Top

• Persoonlijk advies

Ik heb een groot vertrouwen in dit bedrijf.

Informatief voorgesprek, hoogste kwaliteit zonnepanelen, deskundig en gecertificeerd personeel, snelle en vakkundige installatie, goede nazorg. Wij komen hier graag terug voor een warmtepomp.

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]