Correct, vriendelijk en volgens afspraak.

Ben blij met de service en snelle en nette plaatsing. Team Ali heeft netjes alles geïnstalleerd

• Persoonlijk advies

Een deskundig en professioneel bedrijf.

Snelle offerte die op mijn verzoek diverse keren werd aangepast. Installatie verliep na wat verwarring over tijdstip vervanging groepenkast snel door deskundig en klantvriendelijk personeel.

Vertrouwen gewonnen en verdient

Tevreden over gehele traject van offerte tot plaatsing. In begin twijfels omdat ik alleen goede reviews las over bedrijf dat nog niet lang bestond en dat niet vertrouwde. Na veel doorvragen uiteindelijk toch voor Solarite gekozen wat een goede keuze bleek. Zorgen voor goede oplevering door ervaren team.

Goed, snel en vakkundig

Na het eerste contact al snel een passende offerte. Niet de goedkoopste maar voor service en kwaliteit betaal je iets meer. Werk wordt gedaan via de veiligheidsvoorschriften, aangelijnd het dak op. Zie je niet altijd maar was voor mij een vereiste want komt de monteur van het dak af vallen ben jij ook verantwoordelijk. Meterkast omgebouwd ook goed werk. Monteur had op een koepel raampje gestaan en zat scheur in. Netjes gemeld en 2 dagen later vervangen. Top! Correcte monteurs en afspraken helemaal uitgevoerd. Zeker aan te bevelen.

• Persoonlijk advies

Exact als afgesproken, hoevaak gebeurt dat?

Na meerdere offertes te hebben vergeleken hebben wij gekozen voor Solarite. Ze waren niet de goedkoopste maar hebben wel kwaliteit panelen en omvormers geleverd en daarnaast is het gehele proces van afspraak tot afronding gegaan zoals afgesproken. Dikke pluim.

Top firma

Ik ben zeer tevreden over het hele proces van aankoop tot plaatsing. Prima gedaan Solarite!

Kurulum başarıyla gerçekleştirildi

Şirket kurulum işlemlerini başarıyla tamamladı. Küçük bir planlama hatası haricinde problem yaşamadım. Genel olarak gerçekleştirilen işlemlerden memnunum.

• Bize tavsiye eder misiniz? Yes
  • Uzmanlık/İşçilik
  • İletişim
  • Kişisel tavsiye

Alles goed geregeld en geen onverwachte verrassingen

Prima geholpen, het duurde lang voordat omgevingsvergunning wordt gegeven, Solarite heeft steeds goed contact gehouden en een goedkopere offerte uitgebracht toen de panelen in prijs daalden. Uitvoering prima en volgens afspraak. Meterkast erg netjes aangepast.

Er gaat niets boven Team Groningen

Eleazer en zijn collega waren snel en nauwkeurig in hun werk, correct, duidelijk en vrolijk in hun communicatie. Alles werkend en netjes achtergelaten en weer door naar hun volgende klus. Daarvoor was alles goed voorbereid en gecommuniceerd door Anton (als ik de naam goed heb)

• Persoonlijk advies

Van offerte t/m plaatsing zeer goed !

Duidelijke uitleg over mogelijkheden bij telefonische aanvraag door Anna, die eigenlijk de spil is geweest in het proces. Snelle offerte, snel antwoord op nog resterende vragen. De plaatsing van de 5 panelen is ook snel en keurig uitgevoerd. Netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten. Prima ervaring !

• Persoonlijk advies

Zeer goed tot uitstekend.

Offerte aanbieding was goed door Anna, speelde goed in op de veranderingen. Uitvoering was ook prima, werkte netjes .

• Persoonlijk advies

Goede service van verkoop tot installatie

In de verkoopfase zeer goed geadviseerd en ook de montage als zeer professioneel ervaren. Montageploeg was er op afgesproken tijd en ook geplande tijd was allemaal als gepland. Zeer vakkundig personeel!! Top

• Persoonlijk advies

Professional, smooth&fast process of buying&installing, highly recommended

I am very happy with my new solar panels, very fast proces of buying and having them installed on my roof (less than 2 weeks). Ahmed and Mo did a great job with the installation and of course Albert was kind to help us with all the process itself. I highly recommend Solarite for anyone who is interested in solar panels.

Duidelijk en snel gemonteerd

Fijne verkoper Albert die alles uitlegt zodat je het begrijpt. Goeie montage van team Ahmed. Laat de zon maar komen.

• Persoonlijk advies

Zeer kundig en vriendelijk geholpen

Een gezellig en kundig team uit Limburg, zelfs de dakgoot werd schoon gemaak( we staan er nu toch), alles werkt goed en nu nog op een beetje zon wachten.

• Persoonlijk advies

we zijn deskundig en plezierig geholpen door kundig personeel.

hebben er samen wat moois van gemaakt.

• Persoonlijk advies

Goed, netjes, snel en duidelijk

Mijn ervaring met dit bedrijf is super goed, staan je netjes te woord, Zijn gelijk duidelijk over hoe het allemaal werkt en wat de mogelijkheden zijn. wat de kosten zijn, deskundig in alles wat er nodig is, van telefonist(te) tot legger aan toe. En super snel, binnen 3 weken was alles geregeld.

Netjes en professioneel

Zeer prettig ervaren.

Goed geholpen

De monteur die kwam inmeten, dacht mee met onze wensen . De plaatsing ging snel en netjes.

• Persoonlijk advies

vaklui ,die snel en netjes werken en alles goed uitleggen.

zeer positief, aanrader voor iedereen die zonnepanelen wil aanschaffen .

Haastig gewerkt

1 monteurs hebben best wat afval op het dak en balkon achtergelaten 2 het bedrijf heeft niet van te voren gecheckt/aangekaart of onze meter geschikt was voor zonnepanelen (wat dus idd niet het geval was waardoor we pas 5 weken later rendement kregen) 3 de kabel van het dak naar de meter werd op lelijke zichtbare wijze aan het huis gemonteerd 4 gelukkig dat na mijn klacht de oplossing snel ter hand werd genomen....incl. excuses

• Persoonlijk advies

Solarite is een vakkundig bedrijf, goede verhouding prijs, kwaliteit. Hoge service.

Deskundige voorlichting en begeleiding. Vakbekwame mensen zowel bij de verkoop, frontoffice en montage.

• Persoonlijk advies

Zeer tevreden over het hele proces van start tot uitvoering.

Vanaf het begin goed contact met Solarite.U heeft prima geholpen met uiteindelijk resultaat.Jammer dat de aansluiting naar de meterkast buitenom moest. Enkhuizen geeft geen subsidie voor zonnepanelen.Dank voor Uw inbreng.

• Persoonlijk advies

super netjes en goed geholpen.

medewerkers waren netjes en correct. werk is vakkundig en met zorg gedaan.

Word heel netjes behandeld

ze doen vakkundig hun werk en word snel ge leverd

Milton Friedmanweg 15

1689 ZZ Zwaag

Over Solarite

"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]