Vanaf het begin tot het eind een goed contact gehad met i.o. zonnepanelen , ook de vaklui die de panelen op sak monteerden hebben prima werk geleverd,en dit alles voor een mooie prijs! Bedankt I.O ZONNEPANELEN voor alles!
Na eerste kontakt snel de werkzaamheden in kunnen plannen. Monteurs werken netjes en zorgvuldig. Ik denk niet dat ze tot de goedkoopste behoren. De klus was bij mij in drie uur tijd geklaard. Overiens is prijs natuurlijk ook iets waar ik zelf bj ben geweest. Ik ben onder de streep dik tevreden.
Een prima en flexibele organisatie met uitstekende mensen. Een klein minpuntje was de aansluiting met de meterkast.
Na zeer goede telefonische contacten hebben we besloten de panelen te nemen. Na het accorderen van de offerte was de levering bijzonder snel. De 3 monteurs waren zeer netjes qua werk en vooral ook gedrag. (Toppers) de panelen lagen er zeer snel op en de monteurs hebben Na een goede uitleg alles opgeruimd achtergelaten. Mocht je nog twijfelen dan is dit zeer zeker een aanrader.
Ik had al 7 zonnepanelen van de zomer door jullie katen plaatsen. Nu weer 5 erbij. Dit keer doir team Alie. Leuke gasten. Werken netjes en snel. Super tevreden. Mocht ik in de toekonst nog iets nodig hebben kom ik zeker bij Solarite terug.
Zeer vriendelijk
Zowel goed geholpen vanuit de klantenservice als de installateurs. Goed geïnformeerd en meegedacht. Alles is verlopen volgens afspraak. Ik zou ze zeker aanbevelen!
telefonisch contact met Claudia als zeer goed, kundig en vriendelijk ervaren. De heren die de zonnepanelen en elektra hebben geplaatst waren zeer vriendelijk, kundig, nette en erg harde werkers. Zeer veel respect want zelfs in de harde regen plaatse hij nog de laatste 2 panelen, dit vond hij belangrijker dan te schuilen. Zijn collega welke de elektra verzorgde kwam hem hierbij te hulp. Solarite zullen wij zeker bij anderen aanbevelen.
De monteurs team Ali hebben goed en snel werk afgeleverd en waren heel vriendelijk
Ik ben tevreden over de samenwerking en de service
Bovenverwachting. Vooral de installateur Sameer. Door zijn vakkundigheid is er bij mij geen boor of hak werkzaamheden plaatst gevonden. Of kabels langs de gevels getrokken die de uitzicht lelijk zou maken. Hij koos ervoor om toch de 3 fase aansluiting mogelijk te maken. hiervoor heeft hij de bestaande wasmachine groep om gebouwd naar 3 fasen (5 adders door de bestaande buis getrokken) en deze op de meterkast aan te sluiten. brilliant. Ik had 4 verschillende bedrijven voor zonnepanelen benaderd en ben heel blij dat ik toch voor Solarite hebt gekozen. bedankt voor alles
Informatie werd deskundig gegeven. De verkoper was geduldig bij het uitzoeken waar de zonnepanelen geplaatst met het meeste rendement. Contact was vriendelijk. Plaatsen van de zonnepanelen op de afgesproken datum en tijd. Zeer vriendelijke en deskundige mannen die ze geplaatst hebben.
Het uitzoeken en plaatsen van onze zonnepanelen is een heel proces geweest. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor Solarite vanwege de kwaliteit van het technische product dat ze leveren, de prettige wijze waarop de contacten met Solarite verliepen en de (verwachte) betrouwbaarheid van het bedrijf. Solarite was niet de goedkoopste aanbieder, maar in onze ogen wel de meest betrouwbare en kwalitatief de beste. Wij zijn in alles zeker niet teleurgesteld. Integendeel, de installatie verliep technisch zeer voorspoedig, de communicatie met Solarite was prima en montageploeg was zeer behulpzaam, correct en kundig. Complimenten voor deze ploeg! Dit biedt vertrouwen voor de toekomst bij eventuele storingen (hopen we niet - het blijft echter techniek) en verdere aanpassingen/uitbreidingen aan het systeem.
Een prima ervaring met dit bedrijf. De installateurs zijn zeer vakkundig en hebben mooi werk afgeleverd. De afwerking, zeker van de bedrading, hebben ze in overleg met mij keurig afgewerkt. Dit bedrijf is zeker een aanbeveling waard.
Goede offerte prijs en goed en snel geplaatst. Alles netjes aangesloten en opgeruimd. En gestofzuigd, super netjes. Vriendelijke medewerkers de monteurs en aan de telefoon. We hebben een installatie met micro omvormers, duidelijke uitleg van de installatie, en op de app meteen te zien dat 2 panelen niet werkte, volgende dag gelijk omgeruild. Daarom een goede beoordeling, en kan ik ze met een gerust hart aanbevelen Top, ga zo door. Vr.gr. H.Bruijn.
Erg tevreden over het bedrijf Solarite. Vanaf offerte stadium goede opvolging. Verkoper kon goed onderbouwen waarom hun producten beter zijn. (meerdere technische offertes doorgemaild). Vaak na gebeld en na akkoord duidelijk emailverkeer. Alles tot in de puntjes verzorgd. Aftersales ook goed, netjes gebeld of dat alles naar te vredenheid is gegaan. De 3 monteurs zijn doorgegaan tot de klus was geklaard. In de regen tot 18.30 uur in het donker. De app Enphase is top en makkelijk in gebruik. Het is lastig om een keuze te maken als je je moet inlezen in de wereld van de zonnepanelen. Bij deze kan ik bevestigen Solarite een goede partij is om zonnepanelen aan te schaffen.
Nette en snelle installatie en uitleg gebruik van de app
Goed geholpen door een leuk professioneel team!
Snel geholpen (tussen offerte en plaatsing zonnepanelen zat een week of 2-3). Plaatsing zelf bijzonder snel gedaan, en lijkt geen nadelige gevolgen te hebben voor de kwaliteit van de plaatsing. Erg content over het bedrijf/het team dat de panelen kwam plaatsen. Specifieke shoutout nog naar het Limburgse team, die de panelen echt bizar snel hebben kunnen plaatsen! Aanbevelen? --> Absoluut
Installatie ging snel, netjes en voorspoedig. Contact met leverancier was meer dan uitstekend. Kortom super tevreden met Solarite. Heb niets nadeligs te melden over Solarite
Wegens storm konden panelen eerst niet geplaatst worden. Werd tijdig opgebeld om alternatieve datum te regelen. Dit werd uiteindelijk een zaterdag. Heel fijn. Zonnepanelen werden professioneel en snel geplaatst. In drie uur was het geregeld. Kleine problemen werden in overleg direct opgelost. Ik kan dit bedrijf alleen maar aanbevelen
Top ervaring met dit bedrijf
Bij een bezoek op 10-10-2023 bij Solarite Zonnepanelen in Zwaag werd ik vriendelijk ontvangen door Julian Castro met een heerlijke kop koffie! Na een korte bespreking gaf hij mij een kleine rondleiding in dit mooie verzorgde pand en liet alle benodigdheden zien van zonnepanelen etc. Perfecte uitleg waardoor ik overbluft werd en de offerte maar gelijktijdig voor akkoord hebt getekend! 25-10-2023 op een regenachtige dag mocht ik 4 monteurs verwelkomen die zich netjes voorstelden! (komt niet vaak meer voor) en uitstekend werk hebben verricht onder leiding van Bowie! Tijdens zijn werkzaamheden in de meterkast communiceerde en stuurde hij zijn collega's via mobiel geweldig aan op het dak etc! Van Julian de officiële kabel meegekregen die ik zelf naar wens binnenshuis hebt getrokken, waarbij de ervaren en kundige Bowie het vakkundig en netjes verder heeft afgemonteerd! Top! Kort samengevat; - Op tijd. - Uitstekend overleg v.w.b. de plaatsing van de zonnepanelen. - Deskundigheid/Vakmanschap/Communicatie en Persoonlijk advies uitstekend. - Plaatsing en montage binnen 2 uurtjes. - 7 URE glas/glas 425 Wp Full Black N-type panelen. - Enphase IO8MC Micro omvormer gemonteerd. - App geïnstalleerd etc. - Zeer vriendelijke, nette, vakkundige en ervaren medewerkers. - Nadat de panelen waren geplaatst, werd de werking van de panelen en de app duidelijk uitgelegd door Bowie. - Direct gebruik van de zonnepanelen. - Geholpen met de aanmelding bij de energieleverancier etc. Kortom, buitengewoon tevreden met alle medewerkers van Solarite wat gecoördineerd werd door Julian Castro en geïnstalleerd werd door het team van Bowie! Chapeau! Dank allen voor jullie inzet en succes in de toekomst! 07-11-2023 H.C. van de Kuil - Hoofddorp
de afspraken die ze maken komen ze ook daadwerkelijk na. De installateurs zijn vriendelijke en behulpzame jongens. ben er tot nu toe erg tevreden over.
I am happy with the purchase but feel the solar panels could have been more efficiently positioned to capture more sunlight. The two panels on the side of our dak kapel consistently have lower Kw production. My neighbor has five panels positioned horizontally which will capture more sunlight. Being in the solar business, I think the panel positioning could have been planned better to optimize solar energy production. Thanks!
Milton Friedmanweg 15
1689 ZZ Zwaag
"Ontdek wat u kunt besparen met zonnepanelen. Onze inkoop specialisten zijn dagelijks bezig om voor onze klanten de beste producten in te kopen voor de laagste prijs. Maak gebruik van een vrijblijvend en gratis advies gesprek en ontdek wat de beste deal voor u is." Onze contactgegevens: Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 16:00 op 0229 88 10 60 In die tijden kunt u ook een spoedig antwoord op uw email verwachten. maar u kunt uiteraard ons ook buiten openingstijden email op [email protected]