mooi geworden

de planning was niet echt duidelijk besproken en communicatie mag wat beter. verder zijn we dik tevreden over de werkzaamheden die er gedaan zijn.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Overige
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

De communicatie was prettig en afspraken worden nagekomen. Er wordt meegedacht. We zijn zeer blij met het resultaat. Er wordt netjes gewerkt en de afwerking is van een hoog niveau.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vakkundig, oplossingsgericht, goed contact met de mannen

Het eindresultaat is prachtig geworden. Dankjewel, mannen van Vromans!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Badkamer, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Vromans was een betrouwbare en meedenkende partner bij de verwezenlijking van onze bouwplannen

Sterke punten: • Vaste aanspreekpunten en goede bereikbaarheid • Werkt met begroting en regelmatige terugkoppeling van meer- en minderwerk • Fijne werksfeer • Snelle en adequate actie bij knelpunten Een aantal werkzaamheden werden door Vromans uitbesteed aan derden. In de meeste gevallen waren dat prima vaklui. Ging alles goed? Nee, maar waar knelpunten ontstonden werden die meteen opgepakt en opgelost.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning

Zeer correct

Vromans is echt een aanrader zeer correct zorgvuldig en netjes

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

fijne begeleiding tijdens verbouwing

van begin heeft John zijn onderaannemers meegenomen om snel een offerte te kunnen maken. dit komt serieus en eerlijk over. na begin van de werkzaamheden was iedereen dagelijks aanwezig en werd er veel besproken en gepland. dit is wel minder geworden nadat de breek en opbouw werkzaamheden waren afgesloten (dus muren geplaatst met basis electra en loodgieter werkzamheden). vanaf moment van stukadoor en schilder was er ook minder controle op alles. hier moest ik vaker dingen gaan aanwijzen en melden bij Henk op kantoor. dit vond ik soms vervelend en had hier graag meer controle en communicatie gewenst. voor oplevering waren een aantal punten mis gegaan (vocht etc) maar dit werd snel opgelost. dit was een fijne manier. Oplevering was efficiënt en professioneel. dank voor alles, we zijn er blij in ins huis!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Serre/overkapping, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer

Top van A tot Z!

Vromans is een top bedrijf! Ik kan niet anders zeggen. Vanaf het eerste moment dat ze betrokken zijn bij een project tot het laatste inspectierondje: ze staan voor je klaar. Voor de verbouwing van een woonhuis tot twee appartementen kwam ik bij Vromans uit en ik had meteen een goede klik met ze. Goede vakmannen die weten waar ze het over hebben en tegelijkertijd prettige, vriendelijke en bereikbare mensen. Niets is te teveel en ze zetten zich écht in voor de klant. Ze hebben mij enorm veel slapeloze nachten bespaard door vakwerk te leveren, doen wat ze beloven en zeggen wat ze gaan doen. Zowel de mannen en vrouwen op kantoor (John, Henk, Karin) en de mannen op de vloer (René en Arie) en de onderaannemers (Michielsen, van Elsacker en anderen) zijn toppers. Ze ruimen alles netjes op, werken netjes, leveren vakwerk. Gewoon top. Vromans staat op de sneltoets voor een volgende verbouwing. Dank jullie wel!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? N.v.t.

Netjes verbouwd

We hebben onze lichtstraat en platdak laten vervangen door Vromans. Zijn keurig geholpen, helaas wel veel wachttijd gehad op glaswerk, maar dit is allemaal netjes afgehandeld en we zijn erg blij met het resultaat.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dak, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Onze ervaring met vromans bouw is zeer positief. Van begin tot eind een goede begeleiding. Meedenkend in oplossingen vanuit ervaring en expertise wat het proces van de verbouwing soepel deed verlopen. Een fijn werkteam met vakmensen die prettig zijn in de omgang en kundig in de uitvoer.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Garage/schuur, Dak, Vloer, Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Ze denken goed mee en leveren net werk!

Zowel voorafgaande als tijdens de verbouwing van mijn huis is er door iedereen goed meegedacht en geadviseerd. Het resultaat is super netjes!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Vloer, Keuken, Badkamer

Prima service. Goed personeel. Kundig

Duidelijke communicatie. Snelle service en mooi materiaal

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Isoleren (deel) woning
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Professioneel werk en flexibel waar nodig

We hebben door Vromans Bouw twee dakkapellen laten zetten (één oude vervangen en één extra toegevoegd op andere kant dak). Daarnaast hebben we een tussenwandje laten plaatsen en is alles gestuukt. Dit alles is zonder grote problemen gegaan en er is prima werk geleverd. Communicatie met de werkers was vlot en open en er was een goede sfeer. Onze vragen werden altijd netjes beantwoord en kleine wensen van ons konden besproken worden. Een voorbeeld is dat de kozijn van dakkapellen blijkbaar altijd aansluiten op het plafond. Als er dan kiepramen zijn kan dat een probleem opleveren met gordijnen omdat de rails en haken dan geraakt worden door het kiepraam. Onze wens om dan een koofje in het plafond te maken werd zonder problemen (of meerprijs!) ingewilligd. Toch een negen ipv tien alleen voor wat kleinigheidjes: - afgesproken stuukloper op onze trappen te leggen wat niet gebeurde tot we er om vroegen toen er al flink vuil op gelopen was - mails of telefoontjes moeten soms wat vaker gedaan worden voor er antwoord komt (dat hoort een beetje bij dit vakgebied geloof ik, want dat is overal in de bouw wel zo -- zal de drukte zijn) - bij de dakkapel aan de voorkant is het kiepraam aan de verkeerde kant geplaatst. Dat zou een kleinigheid zijn om later om te draaien maar bleek aan het eind van de verbouwing zo ingrijpend te zijn dat we daar van hebben afgezien. We zijn toch heel tevreden over hoe alles is gegaan en zouden zo weer met Vromans Bouw in zee gaan voor een verbouwing. We kunnen iedereen aanraden met dit bedrijf te werken want ze hebben hun hart op de goede plaats, leveren uitstekend werk en vragen niet de hoofdprijs (zijn we achter gekomen na meerdere aannemers uitgenodigd te hebben).

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Geleverd conform afspraak, communicatie soms lastig

De kwaliteit van de geleverde werkzaamheden is goed. Werk netjes opgelerd. Communicatie en maken van afspraken niet altijd goed.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Keuken, Badkamer, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Wederom een prettige samenwerking met uitstekend afgeleverd werk.

Vriendelijk personeel, goed bereikbaar en geholpen, goede prijsberekening zonder verrassingen achteraf. Mooi eindresultaat. Planning op orde.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Isoleren (deel) woning

Ervaren en gemotiveerd team

Martijn en Bart zijn een ervaren en gemotiveerd team dat zichtbaar al lang samenwerkt. Top team dat een top prestatie heeft geleverd! Tweede verbouwing inmiddels en zeer tevreden.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken, Beglazing en kozijnen

Kundig

Er is kwalitatief écht goed werk geleverd, alles transparant en conform plan; afspraak = afspraak en geen gezeik. Communicatie kan soms nog beter vooraf qua planning, daarom geen 10.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Betrouwbare en degelijke bouw partner

Prettige samenwerking, goede afspraken mee te maken ook gedurende het project. Faire prijs en inzicht in kosten structuur. Goede balans tussen kosten en kwaliteit. Goed samenspel met opdrachtgever, architect en onderaannemers.

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Serre/overkapping, Aanbouw/dakopbouw, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Keuken, Zonnepanelen/zonneboiler, Isoleren (deel) woning, Beglazing en kozijnen, Restauratie monumentaal pand
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Overig

Wim Rotherlaan 18

5051 JS Goirle