Zeer goede begeleiding en service

Zeer goede begeleiding, service, zeer vriendelijk en behulpzaam.

Alles prima geregeld!

Camper was keurig afgeleverd en een duidelijke uitleg ! Heerlijke week gehad zonder problemen. Zeker een herhaling waard!

• Geschikt voor beginners

Goed contact, nette camper, super bevallen. Iedereen aan te raden

Duidelijk contract en bij het ophalen van de camper een goede uitleg over hoe alles werkte. Volgend jaar weer daar een camper huren

Prima voor mekaar

Makkelijk via de website te boeken, Camper was zo goed als nieuw en zeer netjes toen we hem ophaalde. Ook retour ging heel vlot, al met al prima ervaring. Volgend jaar weer als het aan mij ligt.

Helemaal geweldig

Goeie en snelle service ! Nette campers met echt alles erop en eraan. Wij hebben 6 mooie dagen gehad met ons gehuurde camper van the camper rent.

Tevreden

Leuke camper, nieuw, alle accessoires in de prijs.

Supertrots!

Wij hebben een fantastische reis gemaakt met de camper Discoverer de Luxe. De camper voldeed aan alle eisen en heeft ons 5(!) weken lang door de Balkan en Griekenland gebracht. Geen enkel probleem gehad met deze camper. Indien nodig zijn de mensen van de camperrent goed bereikbaar en een administratief probleempje was via mail snel opgelost. Reizen met deze camper is zeker voor herhaling vatbaar!!

Aan te raden!

Snelle, goede service. Al een mooie en goede website en fijn/snel contact per mail. Ook op locatie Maastricht met ophalen en afhalen was de Limburgse gastvrijheid te merken. We hebben ook e.e.a. gewijzigd tussentijds en er werd snel en flexibel gehandeld. een tip: Wilde een keer telefonisch contact opnemen, ik kon geen nummer vinden.

Vriendelijk en behulpzaam

De service is top. Er werd goed de tijd genomen voor de uitleg. Goede en mooie camper. Wij gaan hier zeker vaker onze camper huren! De enige reden dat bij kwaliteit camper geen 5 sterren, maar 4,5 staan is omdat een paar horren niet meewerkten. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken!

• Geschikt voor beginners

Gewoon weg top, met top materieel. Het onbreekt je aan niks.

Voor herhaling vatbaar als ik ooit weer een camper huur dan zeker weer bij de camperrent!

• Geschikt voor beginners

Goed helder en duidelijk geregeld

Denken graag met je mee en duidelijke afspraken

• Geschikt voor beginners

Helder, overzichtelijk en snel geregeld. Camper was super fijn.

Eerlijke informatie en compleet. Vooraf is alle belangrijke informatie te lezen en ook de kosten zijn inzichtelijk en duidelijk. Goede en snelle reactie bij vragen, zowel telefonisch als per mail. De camper zelf was erg netjes. Alles functioneerde. Fijne uitleg gekregen bij het ophalen en het terugbrengen liep vlekkeloos.

• Geschikt voor beginners

Alles goed geregeld, niet bezuinigd op zaken zoals de tuinstoelen. Vriendelijk personeel. Borg snel teruggestort.

• Geschikt voor beginners

Een geweldige camper gehuurd voor een vakantie Oostenrijk. Voldoet aan alle verwachtingen. Wij komen zeker weer terug.

Een geweldige reiservaring

Samen met m’n vriendin een camper gehuurd bij de Camper Rent om 2 weken door Italië te reizen. Een geweldige ervaring… de camper werd top afgeleverd aan ons en uitgebreid werd alles uitgelegd. De reis die volgde gaf ons echt het gevoel reiziger te zijn. De wereld veranderde de hele reis door terwijl we met alle luxe die de camper gaf, optimaal genoten. Blij met onze keus om met een camper van de Camper Rent op pad te gaan. Gaan we zeker weer doen!

Haarlemmerstraat 1 b

2182 HA Hillegom

06 2033 6035

Over The Camper Rent

The Camper Rent is opgericht op 1 januari 2022. Toch hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van campers. Dit komt omdat The Camper Rent is opgericht door een samenwerking van twee bedrijven: De Klerk Campers en Caravans & Campers Maastricht. Met deze samenwerking gaan wij een betere service en een groter aanbod creëren in huurcampers. Het huren van een camper is iets speciaals. Of je nu voor het eerst op avontuur gaat in de bergen van Noorwegen, of al jarenlang kampeert in de Franse Dordogne, ons doel is om u een fantastische ervaring te laten beleven in onze luxe campers. Naast dat onze selectie aan campers alleen maar bestaan uit nieuwe modellen, van bijvoorbeeld de merken Knaus en Weinsberg, zorgen wij ook (bijna) voor alles. Denk aan een complete inventaris. Alles wat je nodig hebt om te kunnen koken of om buiten te kunnen kamperen is aanwezig. U hoeft alleen nog zelf beddengoed mee te nemen. Verder hebben wij voor de beginnende (en vergeetachtige) kampeerders videotutorials gemaakt, die de basiselementen van het kamperen uitleggen. Heeft u vragen die niet op de website te vinden zijn? Ons team is van dinsdag t/m zaterdag bereikbaar van 9:00 t/m 17:00 via [email protected].