Mijn tandarts Piet Verhagen is een kunstenaar, een fantastische kundige tandarts. En ik hoop dat hij nog heel lang mijn tandarts zal zijn …..
Heel goed
Werd na binnenkomst gehaald voor een behandeling van mijn parodontitis.Zoals altijd werd mijn gebit vakkundig gereinigd en kreeg ik het advies een andere borstel voor de ruimte tussen de tanden en kiezen te gebruiken. Deze heb ik inmiddels aangeschaft. Daarna kon ik gaan en werd in de andere kamer mijn gebit nog door de vriendelijke tandarts gecontroleerd. Er werden geen gaatjes geconstateerd. Ik heb een nieuwe afspraak gemaakt voor mijn behandeling bij de mondhygiëniste voor over 4 maanden. Toen kon ik tevreden huiswaarts keren. Al met al een goede behandeling gehad.
maar tot mijn verbazing stond er een aanmeld paal waar je in moest toetsen dat je er was , zeer mens onvriendelijk , maar dat zal wel bij deze tijd horen dat ze bang zijn voor persoonlijk contact . het is bij de huisarts ook zoen er sullen wel meer van deze stomme palen staan .
Correcte behandeling en alles is naar wens verlopen.
Zoals altijd: zeer goed
Altijd keurig en netjes geholpen .
fijne mensen die er werken, goede verzorging.
Goed geholpen bij controles en vervolg afspraak. Persoonlijk vind ik dat er onderling beter gecommuniceerd mag worden. Voorheen wortelkanaalbehandeling gehad, en daarbij later een gaatje gehad, deze kon gevuld worden, dat was voldoende, nu kreeg ik te horen dat er een kroon op moet. Vind dat dan dubbel, de een zegt dit en een ander weer dat. Kunt dan beter een compleet kunstgebit nemen, ben je goedkoper mee uit dan 1 of 2 kronen.
Erg te Vrede over Puur !
Houd rekening met zijn patiënten
De behandelaar is ondanks andere afspraken speciaal teruggekomen naar Emmen vanwege een gecompliceerd beloop van 1 van de implantaten Ik heb dit als zeer bijzonder, professioneel en toegewijd ervaren Daarnaast is mijn tandarts een buitengewoon vriendelijk mens en dat is naast álle bovengenoemde kwaliteiten een hele prettige en geruststellende eigenschap voor iemand die belastende behandelingen moet uitvoeren. Heel veel dank hiervoor
Erg vakkundige tandarts.
Goed geholpen door kundig personeel
Mijn vulling was er uitgevallen na 20 jaar en kon direct geholpen worden
Met een goed gevoel ga ik weer op weg naar huis.
Goed en vakkundig.
Het is dat we er nu voor naar Emmen moeten rijden maar dat weegt niet op tegen de plezierige ontvangst en professionele hulp die we van Piet Verhagen ontvangen. Snel, adequaat en professioneel met een persoonlijke touch.
Mariska is zwaar gehandicept, alleen hopen dat ze went aan de tandarts !
Ik ben erg bang en ben heel goed opgevangen en behandeld. Ze zijn erg geduldig en namen echt de tijd voor mij, dit gaf echt een gevoel van veiligheid.
Snel en geen problemen
Snel en goed
Leuke mensen. Prima werk
8 uur ben je als eerste aan de beurt. Natuurlijk moet je op tijd aanwezig zijn dus daar zit je dan vijf voor 8. Helaas moet je dan wachten tot kwart over acht totdat je aan de beurt bent. Bij de behandeling worden er veel vragen gesteld en weinig in de mond gekeken. Er wordt een compliment over de tanden gegeven maar vervolgens ook gezegd dat er de volgende keer foto's genomen moeten worden (terwijl dat bij de vorige behandeling ook al is gedaan) om te zien of er eventueel een ontsteking onder de tanden en kiezen zou zitten. Ik heb duidelijk aangegeven dat ik nergens last van heb. Dus begrijp het niet helemaal.
Heel goed
Boermarkeweg 44 D