Angsthaas als ik ben, moest ik met n afgebroken kies naar de tandarts. Fijn en vriendelijk behandeld ik heb een begroting toegestuurd gekregen, zodat ik kan nadenken over de vervolgbehandeling.
Loop hier al jaren, en met goed succes, mond nu veel schoner, geen pijn meer.
Alles is goed gegaan
Stipt, zorgvuldig, vriendelijk
Nvt
Vriendelijke en goede uitleg
was vlot weer weg geen complicaties
Netjes
Ben nu sinds een half jaar bij deze tandarts en mijn zoon ook. Mijn ervaring is nog nooit zo goed geweest bij een tandarts. Voor zowel mijn zoon als mijzelf! Ze zijn heel zorgzaam, meedenkend, aardig en geduldig. Echt een hele fijne praktijk! Ik weet niet door welke tandarts ik ben geholpen vandaar dat ik ‘n.v.t.’ heb ingevuld maar ze is echt een topper.
Tijd afspraak correct. Ervaren tandarts met de nodige kennis van zaken. Voordeel van deze tandarts dat ik duidelijk kan maken wat het probleem is. De beheersbaarheid van de Nederlandse taal en het verstaan vind ik van groot belang. Dat is in jullie praktijk niet altijd het geval.
rustige, vriendelijke en adequate behandeling
Blij dat ik bij jullie terecht kon. eindelijk weer alles onder 1 dak
geen
Ik wil dat hij voorzichtig zijn in me mond niet ik me wonden prikken
Prettig
Vriendelijke tandarts die me op mijn gemak stelde.
Alles ging goed.
Prima geholpen en duidelijke uitleg
is goed
Er is bijna geen wachttijd, afspraak veranderen? wordt niet moeilijk over gedaan. Vriendelijk personeel
Zakelijk en vriendelijke
Gezien m'n rugklachten wordt er telkens rekening mee gehouden en naar geïnformeerd waardoor het meer ontspannen is.
Nette praktijk goede sfeer. Medewerkers zijn top en nemen de tijd voor je.
Boermarkeweg 44 D
7824 AA Emmen