Goed en snel geholpen
Na contact met de verzekering door verwezen naar 123RUIT. de afspraak was snel gemaakt en de volgende dag kon er al een nieuwe ruit worden geplaatst. binnen een afstand van 10 Km.
Belt voor vragen en helpt direct.
Snel en vakkundig
Vriendelijk, ik was zelfs iets vroeger en er werd direct aan de ruitschade begonnen.
Eenvoud, secuur en nakomen van afspraak
Mijn voorruit was gescheurd en ik zou de volgende dag met mijn gezin op vakantie gaan met de auto. In tegenstelling tot andere bedrijven heeft 123Ruit Schuilenberg er alles aan gedaan om een nieuwe voorruit te regelen en plaatsen. Voorruit was niet op voorraad, maar Schuilenberg heeft het toch kunnen regelen dat de nieuwe voorruit diezelfde dag nog aanwezig was en hebben zij mijn voorruit vervangen. Top service!
Erg vriendelijk ontvangen en het repareren van het sterretje in de voorruit werd snel verholpen. Het is nauwelijks te zien.
goede service
aardig, rustig personeel; ik kon ter plekke met mijn laptop werken; de ruit was nog niet geleverd dus ik moest nog even wachten maar verder helemaal top
Snelle afhandeling alleen zit de ster nog in de ruit maar zal volgens de monteur niet verder scheuren.
Perfect dat ik een vervangende auto kon krijgen. Hierdoor kan ik thuis doorwerken en hoefde ik niet te wachten tot de reparatie was voltooid.
Het verliep sneller dan verwacht, was met uurtje klaar. Ik kon ter plekke werken, koffie erbij. Prima service. Enige minpunt was dat er een druppel raam lijm op een zijraam terecht gekomen is, welke er moeilijk vanaf komt.
Beste Jelle, Allereerst bedankt voor het achterlaten van een review. Uw verbeterpunt geef ik door aan de hersteller. Hartelijk bedankt voor het doorgeven. Lindsay, 123RUIT.nl hoofdkantoor
ondanks dat de ruit niet was geleverd , werd ik op tijd gebeld. daarna is alsnog dezelfde dag de ruit geleverd en erin gezet.
Netjes geholpen goede service en de meneer was erg vriendelijk en nog even mee gepraat
Geen
Ervaring leert dat sommige zaken niet even gauw gedaan moeten worden en dat zelfs een ster in de voorruit specialisme is
Beste meneer Buitendijk, Hartelijk bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. U heeft de hersteller inmiddels gesproken en u heeft aangegeven dat het voor u goed is zo maar wel uw mening wilde geven. Dit waarderen wij omdat we daardoor onze service nog beter kunnen maken dus bedankt daarvoor. Met vriendelijke groet, Petra, 123RUIT.nl hoofdkantoor
Snel
Fijne ervaring! Ik kon de volgende dag nog terecht en ben fijn en snel geholpen.
Het personeel was heel aardig, maar er was schade aan de bedrading en er lag allemaal zooi in mijn auto toen het klaar was, de ruit was vet, wat moeilijk is om schoon te maken.
Beste meneer Reinier, Hartelijk bedankt voor de tijd die u heeft genomen om een review achter te laten. Graag geef ik u mijn reactie. Uw opmerkingen heb ik besproken met de hersteller als punt van aandacht. Bedankt voor het doorgeven. Met vriendelijke groet, Desiree, 123RUIT.nl hoofdkantoor
123ruit werkt met onderaannemers alles is daarvan afhankelijk van hoe het gaat. De vestiging in Tiel is vakkundig. Vanuit het hoofdkantoor wordt er aangestuurd. Na een klacht over de gang van zaken is alles direct opgepakt en netjes oplost! top
Originele beoordeling
123ruit werkt met onderaannemers alles is daarvan afhankelijk. Nu had ik niet eens een koffieruimte om te kunnen zitten en werd mijn ruimt gemaakt in een loods met materiaal wat behelpen was
Belde kon snel geholpen worden en na 45 minuten weer een nieuwe ruit. Top Verder prima koffie.
Geen aanvullingen!
Vriendelijk
adequate en vriendelijke afhandeling van mijn schade