Niet erg onder de indruk

Benadering wordt steeds zakelijker en onpersoonlijker Voel me steeds meer onderdeel van massaproductie Alleen gebit, geen persoon Marielle van Reij is op zich net zo aardig als vroeger en ik heb geen klachten over haar benadering en behandeling maar zij is volgens mij als onderdeel van systeem genoodzaakt behandelingen zo kort en onpersoonlijk mogelijk te houden Communicatie verloopt steeds meer tandarts/assistente dan tandars/patient, waarschijnlijk niet voldoende tijd voor Voor wat betreft item aanbevelen? Praktijk matig, behandelaar goed

Kundig en zeer vriendelijk

Ben hier alleen geweest voor een extractie van een kies maar pok hier zijn ze heel kundig en vriendelijk

Zoals altijd ben ik prima, adeqyaat en deskundig geholpen. Er moest een klein gaatje in mijn boventand gevuld worden.

Prima geholpen

Goed servec

Goedverzorgde en vrolijken. De beste

Primaat geholpen

Snel, correct en m.i. deskundig. Dat laatste baseer ik enkel op gevoel.

zoals altijd prima behandeld

Heel fijn gehad bij mondhygieniste zoaald altijd goede behandeling zeer tevreden

Goed geholpen

Ik ervaar persoonlijke aandacht, er wordt verteld wat er gedaan wordt en met je meegedacht.

Vriendelijke en deskundige behandeling

Vriendelijke en deskundige behandeling

Een hele fijne tandarts assistente!!

Ik werd gerust gesteld. Alleen dat is al heel fijn ! Vooral als je je hele leven al angstig bent.

Zorgvuldige behandeling gehad

Prima!

Tja, leuk is het nooit, maar de behandeling is goed en professioneel. Personeel heel vriendelijk en duidelijk over de behandeling.

Was bij de mondhygeniste,ben op tijd vriendelijk en vakkundig geholpen.

Zie boven.....

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

Zeer goede tandarts praktijk

Niks op aan te merken, gewoon goed!

toppie

word goed en netjes geholpen

ik ben correct geholpen

mijn jaarlijkse controle correct en prettig uitgevoerd

Zeer goede behandeling gehad .

De dokter met zijn assistent waren twee vakmensen. Helaas naam vergeten.

Niet zo’n goed gevoel

Met de preventie assistente was perfect. Met de tandarts niet, keek in mijn mond en zij afspraak maken vulling vervangen en weg was ze. Totaal geen communicatie waarom de vulling vervangen moet worden.

goed behandeld.

Mariella doet goed monghyene behandeld en doet rustig aan.

Het is heel goede mondhygiëne

Ik wil dezelfde mondhygiëne weer hebben

Netjes geholpen

Snel aan de beurt

Kundig en bekend met achtergrond

Steeds weer andere behandelaars ondanks mijn verzoek

Ik heb al een aantal keer uitdrukkelijk verzocht om bij mijn controles gepland te worden bij dezelfde mondhygiënist en tandarts. Mijn afspraak van een paar weken geleden werd verzet omdat mijn tandarts ziek was. Ik heb opnieuw gevraagd voor dezelfde twee personen. Gisteren op de afspraak bleek de afspraak met de m.h. Helemaal niet te kunnen op die dag, dus er was een vervanger. Ik was not amused maar Bo d het vervelend voor de vervanger, dus heb het toch laten doen. Vervolgens bleek de tandarts ook een vervanger te hebben. Ik vind dit een slechte planning en voel me niet serieus genomen. Net als de vorige keer hadden ze moeten afbellen. Ik ben dus zonder controle naar huis gegaan

Heel goed

Prima geholpen

Beiaard 16

4876 CL Etten-Leur

Over BlinQ Beiaard

In onze moderne tandartspraktijk werken we samen met een team van enthousiaste collega's die dagelijks voor je klaar staan om je de beste tandheelkundige zorg te bieden. BlinQ Tandartsengroep heeft dezelfde wijze en heeft dezelfde ideeën over wat goede tandheelkunde is. Door de hoge kwaliteit, persoonlijke benadering en ontspannen sfeer komen wij samen met jou tot de mooiste en beste resultaten.