Goede behandeling bij het plaatsen vd kroon.

een andere tandarts dan degene die de behandeling vooraf was gestart. Deze alleen kroon geplaatst, alles naar wens!

Vriendelijke en professionele behandeling

De behandeling was vriendelijk, goed en professioneel. Ik had alleen weer een andere tandarts zonder dat ik daar van op de hoogte was. Zou het prettig vinden als ik constant dezelfde tandarts heb. Een e-mail zou prettig zijn bij afwezigheid van eigen tandarts zodat ik zelf kan beslissen of ik de afspraak toch door laat gaan of een nieuwe afspraak wil maken.

Altijd behulpzaam en respectvol

Goed advies over de mogelijkheden, luisteren naar mijn wensen en snelle behandeling

Perfect!

Goed en vlot geholpen door Suzanne.

goed gewerkt

vriendelijk en op tijd

altijd open en eerlijk advies

altijd op me gemak

Je bent hier geen nummer

Zeer vriendelijk ontvangen door mijn vervangende tandarts. Netjes en professioneel.

Zeerkundig

Goed en deskundig geholpen. Ik kon meteen terecht met pijnklachten.

Ik vond het een erg korte en weinig omvattende behandeling.

zie boven

Was prima

Mijn ervaring was weer goed hoor

Was goed is goed

Ik ben goed geholpen

Ik had 2 afspraken 1 mondhygiëniste en 1 controle Werd mooi achter elkaar gedaan.

Goed, was een zachtaardige mondhygiëniste die een mooi resultaat heeft behaald. Tanden waren na behandeling zeer schoon.

Is goed

Is goed uitgelegd

Prima geholpen

Ik ben vriendelijk en netjes en goed geholpen door de mondhygiëne.

Dubbel

Over de tandartsen en behandelingen niets dan lof. Ook kon ik snel een afspraak maken om mijn tandproblemen te laten behandelen. Over de telefoniste kan ik niet tevreden zijn. Ondanks dat ik al zo'n 15 jaar patient ben kreeg ik van haar onderuit de zak omdat ik "alleen maar een afspraak wil maken als ik iets aan mijn tanden mankeer". Ook kon ik niet goed uit leggen wat mijn problemen waren; ik moest bij iedere vraag in 5 woorden proberen antwoord te geven want ik werd vrijwel meteen door haar onderbroken en zowat alles werd negatief uitgelegd.

goed behandeld

blonde vrouw was mij mondhygine behandeld, heel netjes gedaan.

Ik word vriendelijk en vakkundig geholpen

xx

Super!

Al jaren patient,en altijd een super gevoel als ik weer bij Geerte ben geweest!

Prima en geduldig geholpen

Vriendelijk en vakkundig personeel

Goed geadviseerd

Ik ben goed geïnformeerd en geadviseerd om mijn tanden weer mooi te krijgen. Zeer tevreden

Altijd goede service en hele aardige tandartsen en assistenten!

Fijn

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!