Gied

top tandarts

Fijne tandarts.

Prettig en patiënt vriendelijk

Hoewel ik er erg tegenop zie, Valt het achteraf altijd mee. En voel me gehoord, er is ruimte voor overleg. Super fijn

Fijne plek

veel last van mijn tandvlees

Ik denk dat de mondhygiëniste iets te wild heeft gedaan. Ik heb dagen last gehad van pijn aan het tandvlees. Niet prettig.

Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk

Wachten

Afspraak en netjes op tijd. Heb 20 minuten moeten wachten zonder dat iemand maar even zij dat het langer zou duren of zo.

Gewoon zeer tevreden

Heel goed bevallen

Vriendelijk personeel

Wordt goed geholpen en uitgelegd wat men gaat doen

Fijn

Goed schoongemaakt en controle was goed, Duidelijk uitleg gegeven

Kan er nu weinig over zeggen

Ik kan pas echt een oordeel geven als er daadwerkelijk iets wordt gedaan. Dat is volgende week. Dit was slechts controle. Wat ik al eens eerder heb aangegeven is dat er soms met die afzuiger of spatel extreme druk tussen mijn tandvlees en wang wordt gezet dat is heel pijnlijk en onnodig denk ik.

Zoals altijd prima verzorgd!

Pijnloos

Ik werd behandeld door Geerte vander Borst een enthousiaste mondhygiëniste/ Tandarts en waardeer haar open houding.” “Ik word altijd zeer prettig geholpen. Ze neemt altijd alle tijd, ik vind het prettig als het pijnloos behandeld wordt.

Goed en vakkundig

ik ben erg tevreden over de halfjaarlijkse controle van mijn gebit.

over mijn bezoek aan mijn behandelaar kan ik keer op keer zeer goed te spreken zijn.ik vind hem de controle zeer zorgvuldig en nauwgezet uitvoeren en daarbij een empatisch man.

goed geholpen

op afgesproken tijd werd ik geholpen, goede uitleg gekregen voor wat er gaat komen,

Correct vriendelijk.

Kundig vriendelijk.

Positief

Klantvriendelijk, deskundig, empatisch

Weer netjes en optijd geholpen.

Fijn dat er tussendoor snel een plaatsje was.

Goede behandeling bij de mondhygiëniste

Goede tandarts

Een beleefde omgangsvorm,er word gevraagd hoe het met me gaat maar ook met mijn gebid. Ik krijg voldoende de tijd mocht ik ergens last van hebben,om uitleg te geven En iedereen is vriendelijk en volgens mij kundig.

Prima geholpen

Goed geholpen. Aandacht voor alles

Over het algemeen ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de zorg en de dienstverlening. Laatste keer echter liet men mij, bij mijn afspraak om 8:00 uur in de ochtend, 10 minuten wachten, zonder uitleg of excuus of wat dan ook. Vervelend.

Klantvriendelijk

Vriendelijkheid, uitleg, meedenken, goede en uitvoerbare adviezen

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!