Een veel kundigere tandarts dan op andere Blinq locatie
3 maanden geleden is bij mij op locatie beiaard een dubbele vulling gedaan, waar ik nog altijd twijfel of ik toen uberhaupt wel een gaatje had (totaal geen last van, er zat alleen wel jaren een kleine opening tussen kies rand en bestaande vulling, vrees dat ze dat ten onrechte voor een gaatje hebben aangezien). Had al jaren geen gaatjes, en onderhoud mij gebit goed.
Maar goed, na die vulling steeds meer pijn gekregen daaraan, en 3 maanden later noodgedwongen opnieuw naar de tandarts vanwege zware kiespijn. Maar als een geluk bij een ongeluk op locatie inq concordialaan terecht gekomen i.p.v. locatie Beiaard.
De tandarts in de concordialaan (Suzan) maakte een veel betere en betrokkenere indruk, en heeft me goed geholpen (voor iets wat initieel uberhaupt nooit een probleem was en had mogen worden!).
De tandarts die me daar behandeld heeft (Suzan), heeft mijn kies(vulling) verlaagd, mij een tandenstokertje met een veertje en hoek meegegeven, en legde uit dat doordat er zeer weinig ruimte tussen de vullingen zat, het is de kies zenuw flink gaan irriteren, plus etensresten en bacterieen daar achter gebleven, waardoor ook het tandvlees ontstoken was geraakt.
Ze vond het echter te vroeg om de kies te trekken of een wortelkanaalbehandeling te doen, omdat ze dacht / hoopte dat de zenuw wellicht rustiger zou worden na een aantal dagen / weken. Nu, 2 dagen later, is de pijn inderdaad al een stuk minder geworden. Hopelijk verdwijnt de pijn binnenkort helemaal, en kan ik mijn kies gewoon houden.