Altijd prima geholpen

Al vanaf het eerste moment dat we (gezin 4 pers.) bij BlinQ ? Herman kwamen voelen we ons erg op ons gemak. We worden altijd prima te woord gestaan en de behandelingen na uitleg ook geheel naar wens. Zelf nog altijd bij Herman en tot op heden niets te klagen. De rest van het gezin imiddels bij Marleen en ook daar alles prima

Tandarts met aandacht voor mij

Zelfs onze kleinzoon, die erbij was voor onze halfjaarlijkse controle, werd betrokken bij het onderzoek.

Pierre is een geweldige, vriendelijke en voorkomende tandtechnieker

Zie boven Ik kan de laatste vraag niet beantwoorden, want ik weet niet hoe de achternaam van Pierre is.

Vriendelijk en geduldig

Prettige ervaring

Zeer prettig en deskundige mensen Voel me er zeer op mijn gemak

Alles altijd goed

Ik word altijd goed geholpen en netjes te woord staan gr

keurig geholpen

De tandarts is geïnteresseerd en klantgericht. Houdt rekening met de mens, de medicatie en de algehele gezondheidstoestand. De communicatie is zeer prettig en als klant heb je de regie.

Goed geholpen prima

Fijne tandarts praktijk vriendelijk assistenten en tandarts.

Mijn ervaring met blinq tandartsen is goed. Ik kom er ruim 10 jaar nu en ik ben al die tijd zeer tevreden over de dienstverlening. Je word er vakkundig en professioneel geholpen. Ook zijn de assistentes en tandarts vriendelijk, Ik zou deze praktijk zeker aanbevelen!

Snel deskundigheid uiterst vriendelijk geholpen

Als positief en snelle afspraak. Geeft vertrouwen. Nu de behandeling nog

Waar is de menselijkheid gebleven?

Jarenlang tevreden klant van Herman geweest. Nu is de praktijk slecht bereikbaar, niemand aan de balie, geen reactie als er iemand op de bel drukt. Wisselende tandartsen en locatie. Wordt alleen nog naar de behandeling gekeken niet meer naar de mens.

Vakkundig

Goede communicatie al dan niet digitaal Fijne en vakbekwame tandartsen/mondhygiënist. Alleen zou het fijn zijn, dat als er een andere tandarts je gaat helpen dit gemeld wordt.

Mijn kroon (gezet door een spoedtandarts) had een verkleuring gekregen en dat is tijdens mijn controle afspraak opgelost door Susan. Susan, heel erg bedankt!

Zeer goed en snel geholpen.

Onlangs gebeld voor een kroon die los zat, dezelfde dag alweer opgelost. Top:)

warm welkom

Vriendelijk en vakkundig ontvangen

Netjes ontvangen en geholpen.

Jammer dat je zo lang op een afspraak moet wachten en ik schrik altijd weer van de tarieven. Sorry ik was de naam van de tandarts vergeten

Naar dde mondhygiëjiste geweest. Ging prima.

Alleen jammer dat mijn vriend al anderhalf jaar bij me woont en niet samen met mij kan ingeschreven zijn en hijbtelkens nog naar zijn oude tandarts in Breda moet, terwijl hij vroeger ook bij jullie had gezeten. Is gewoon niet handig en onlogisch.

Gerustellend en vriendelijk

bezoek zonder drempel.

Met geduld en aandacht 2e deel wortelkanaalbehandeling uitvoeren

Na een bezoek aan een noodtandarts, zou mijn eigen tandarts het 2e deel van de behandeling uitvoeren. Benoemd dat ik het spannend vind (nav 1e ervaring) en hier werd veel rekening mee gehouden. Ik heb geen pijn gehad tijdens de behandeling (tussentijds werkte verdovingwat uit en er is directactie op ondernomen). Enkel ongemak aan de kaak omdat het een lange behandeling was. Van te voren zijn de kosten gedeeld. Stappen in de behandeling werden benoemd. Ik voelde de rust van de tandarts en zijn assistent. Dat hielp mij. Ik zag enorm op tegen deze behandeling. Achteraf bleek dat niet nodig.

Topteam bedankt voor het mooie resultaat

Super proffesioneel Ik heb facings laten maken en ik werd meteen op mijn gemak gesteld goede uitleg en een wauw resultaat. Bedankt Herman en collega

Ik ben adequaat, vriendelijk, met goede uitleg geholpen

staat hierboven

Het was een fijne behandeling

In alle rust is de behandeling uitgevoerd.

Goed geholpen

Ben goed geholpen en ook goed advies gekregen. Kreeg ook een flesje mondspoel middel mee om de klacht te veminderen. Als dat niet genoeg hielp dan terug voor controle..

Hele fijne praktijk

Een fijne praktijk waar vriendelijke en kundige mensen werken. Ons gezin gaat altijd met plezier naar de tandarts.

Vlot en vriendelijk

Vlot en vriendelijk, snel geholpen en duidelijke adviezen

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!