Even wennen aan een mij onbekende tandarts. Hij sprak voldoende Nederlands, toch af en toe moeilijk te volgen. Met zijn assistente een prima koppel om mij op mijn gemak te stellen. Vooralsnog lijkt de toch behoorlijke ingreep goed te zijn geslaagd . Een pijnloze ervaring in ieder geval. Het antwoord op de vraag wie mijn als laatst heeft behandeld moet ik u schuldig blijven

Iedere keer een andere tandarts

Sinds Herman de Raaf zelf niet meer praktiseert hebben wij iedere keer een andere tandarts. Regelmatig een niet Nederlandse tandarts die wel zijn best doet maar toch vaak gebrekkig Nederlands praat. Door het tekort aan tandartsen is er mogelijk geen keus maar probeer dan in ieder geval naar enige consistentie te streven in de behandelende zorgverlener.

Goed geholpen

Vriendelijke uitleg en goed advies ..blij mee

Steeds een fijne behandeling door Geertje

Steeds top van behandeling

Heel prettig en rustig, met uitleg, geholpen

Fantastisch

Kwam langs zonder afspraak wegens kiespijn en werd gelijk geholpen.. Kon na een half uur bij de tandarts terecht.

Super snel geholpen aan uitgevallen vulling waarvoor dank!

prettige tandarts

prettige tandarts

Blij met mijn tandarts

Niemand gaat graag naar de tandarts , maar bij BlinQ gaat het super relaxed. Daarom een dikke 10

Moest wel even wachten maar dat is geen probleem op een comfortabele bank. Controle zo gepiept!

Prima service hoor

Goede ervaring hoor

Zeer duidelijk en goed uitgevoerd

HEEL GOED!

Al heel lang hier patiënt en nog nooit een tegenvaller gehad

goede vriendelijke medewerkers

Mijn ervaring is zeer positief. goede vriendelijk medewerkers en een zeer goede persoonlijke benadering

Korte doorlooptijd voor het plaatsen van de kroon

BlinQ heeft mij goed geholpen met het plaatsen van de kroon (voortand) op het implantaat. Er moesten meerdere afspraken achter elkaar gepland worden. De tandarts heeft ervoor gezorgd dat ik meerdere weken achter elkaar om 17.30 uur terecht kon zodat dit snel kon worden afgehandeld!

Volgens afspraak verlopen

Geen uitloop wat tijd betreft. vriendelijke afhandeling. Wel jammer wat die zuil betreft zo maak je toch weer wat onpersoonlijk

Vond alleen dat het ver uitliep bijna een half uur. Kan soms gebeuren maar met een planning loop je dan wel vast. Ik moest me haasten om op tijd op mijn afspraak in Antwerpen te zijn en daar was ik te laat.

Deskundig

Prettige sfeer. Wordt goed geholpen

Heel goed

Geerte Nam ruim de tijd voor mij Heel fijn gesprek en behandeling gehad Bedankt lieve schat

Snelle afspraak

Fijn geholpen. Heel vriendelijk.

Mijn ervaring is altijd heel goed geholpen door Susanne Jansen

Lang wachten en slechte communicatie

Mijn afspraak liep 20 minuten uit voor ik binnen geroepen werd. Vervolgens word ik aangesproken door de tandarts in gebrekkig en half verstaanbaar Nederlands. Lastig communiceren met deze man

geduldig luisterend.

Heb zelf angst , en de opstelling van sisanne maakt dat ik kom. Kundig en meelevend.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!