Prima en fijn tandarts praktijk. Altijd vriendelijk personeel

Vriendelijk, persoonlijk en professioneel.

Er was iets fout gegaan bij het plannen van mijn afspraak, maar gelukkig werd meteen naar een oplossing gezocht. Voor de behandeling werd ik vriendelijk ontvangen en op mijn gemak gesteld. Er moest een kies getrokken worden en dat is toch wel spannend. Ik was dus blij met de geruststellende woorden. Blij dat ik hier patiënt ben.

Altijd goed geholpen en duidelijk uitleg over wat en waarom

Het is niet een bezoek waar ik maanden naar uitkijk, maar ik ervaar het altijd als prettig. Je krijgt duidelijke uitleg en achtergrondinfo over wat het beste is voor mij en m'n gebit. Ok als dat betekent dat er een behandeling wordt geadviseerd bij een andere instantie (ParoBreda).

Leonie is een hele aardige tandarts

Een deskundige behandeling, vriendelijk personeel en geen wachttijden.

Ik was alleen voor de jaarlijkse controle, alles werd gecheckt en ook gekeken, wanneer er voor het laatst foto's werden gemaakt. Verder werd er ook een advies uitgesproken.

Heel goed

De eerste keer naar de tandarts voor mijn zoontje en ze deed het erg leuk met hem! Tandarts: Leonie geloof ik

Heel onprofessioneel

Tandarts was ziek terwijl ik in de wachtkamer zat had ik dat al door. Receptioniste was aan het bellen de assistente opnieuw aan het verdelen en liet mij wachten. Uiteindelijk vertelde ze me lachend dat de tandarts ziek was niet professioneel. Met veel moeite kon ik bij ern andere terecht. Absoluut geen professionele houding.

Primma

Vriendelijke tandarts doet haar werk goed zeer tevreden over haar haar naam ben ik kwijt ze is net terug van haar zwangerschap

Super tandarts en assistente

Heel fijne tandarts en assistente. Vakkundig en aardig en lief.

Snel en efficient

Ik werd snel en vriendelijk geholpen door mijn tandarts

Fijne tandarts

Ed is een fijne tandarts

Prettig, eerlijk en deskundig

Prettige tandarts die rustig je tanden bekijkt en beoordeeld en goede, duidelijke uitleg over de aanpak.

Geruststellend

Een rustige benadering met vooraf goede informatie.

Deskundige behandeling.

Deskundige tandarts en fijne open begeleiding van patiënten.

Vriendelijk en vakkundig

Ik kom al een aantal jaren bij de Blinq tandartspraktijk aan de Concordialaan. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk. Vriendelijk personeel en super vakkundig.

Goed advies gekregen

Alles was prima

Ik zou jullie zeker bij iedereen aan raden,alles keurig volgens afgesproken tijd

Deze keer ben ik geholpen door een vrouwelijke Tandarts.

Beste Dame /Heer. Op donderdag J.L 17 /10 ong. 14:40 ben ik geholpen door een vrouwelijke Tandarts. Mijn kroon was gebroken, wat ik heel vervelend vond, na telefoon contact te hebben kon ik gelukkig de volgen de dag al terecht. Mevrouw heeft de kroon weer netjes terug op zijn plaats gelijmd, heeft ze perfect gedaan, en ook de assistente heeft haar keurig ondersteund. Kortom zeer vriendelijke dames.

Aardige medewerkers en prima behandelingen

Uistekend

Snel,kundig en vriendelijk geholpen

Klantvriendelijk

Als ik bel wordt ik heel goed geholpen en verwezen naar de juiste persoon. Mijn protese zat losjes en heb gebeld hiervoor. Werd gelijk verwezen naar Pierre. Daar werd ik heel vriendelijk ontvangen en kon mijn protese achterlaten. Na 4 uren heb ik het weer opgehaald en het zat weer perfect. Wederom goed geholpen door Pierre

Vriendelijk

Niemand gaat gaag naar de tandarts. Maar de controle was precies en uk heb het idee dat alles weer goed in orde is met mijn gebit

Zeer goed en lang nagedacht

Via een goede tip van de patiënten van mijn man kwam ik na een half jaar wachten eindelijk bij BlinQ in de stoel. Duurde even voor een afspraak mogelijk was. Na de afspraak kwam de rekening per direct maar tot nu toe nog geen enkele e-mail over de kosten en het behandelplan. Los van 2 keer e-mailen. Jammer van de tijd en geld om daar heen te rijden. En na gaan of ik zonder enkele reactie wel dit bedrag moet voldoen… voor??!

Tevrede

Erg te spreken over de behandeling en benadering Ed

Na een slechte ervaringen (Beiaard) Nu weer gedegen geholpen aan de (Concordialaan)

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!