Prima bezoek

Prima tandartsbezoek. Ruim kwartier wel moeten wachten in de wachtkamer. Jammer dat we nog een keertje hebben moeten wisselen van tandarts.

Klacht goed en snel behandeld

Vriendelijk geholpen door de tandarts en assistent . Snel en vakkundig .

Hele goede uitleg

Je word daar heel goed geholpen

alleen maar positief

Tandarts Ed Wien kent wat mij betreft zijn gelijke niet. Vakkundigheid, contactueel met zijn patiënt en collega zijn indrukwekkend goed. Ik hoop dat hij nog lang doorgaat!

Prima prothese

Goede zorg

Erg tevreden over deze tandarts en team top

Prima maar tegen Herman kan geen enkele tandarts op!

Zeer professioneel en gemoedelijk!

Je bent geen nummer, je wordt professioneel geholpen en je krijgt tips om je gebit nog beter te verzorgen.

Slechte communicatie met betrekking tot afspraken locaties en behandeling.

Verwarrend.

Goed en uitleg ook

Assistente legde alles goed en duidelijk uit

Prettig

Uitstekend en vriendelijk geholpen.

Begrip en uitleg

Alles wordt goed uitgelegd. Interesse en begrip in je situatie. Vriendelijk team.

Ben tevreden

Ben tevreden met de behandeling. Alleen is het niet correct, dat er elke keer een andere tandarts is, als je een afspraak maakt. Bovendien is de tijd tussen een afspraak maken en je terecht kunt bij de tandarts van je keuze veel te lang

Snelle en deskundige check

Planning afspraak, uitleg en behandeling volledig naar wens

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk en adviserend.

goed te spreken over consult

eerste controle bij Ed is mij uitstekend bevallen

Proffesioneel. En krijg informatie over wat ze doen. Alleen en daarom geen 5 sterren. Het is iedere keer een andere tandarts en hygieniste

Prima verlopen

Op tijd, fijne ontvangst door tadarts en tandartsassistente

Geruststellend!

Altijd nerveus van te voren en door het vertrouwen en geduld van deze tandarts ga ik telkens opgelucht naar huis!

Vriendelijke goede behandeling

Ik word altijd goed en vriendelijk behandeld

Kundig, vriendelijk, geen lange wachttijden

Kundig en vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden. Goed te bereiken.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!