Goede behandeling en uitleg

Ik mocht heel snel komen nadat een verbinding van mijn facing los was ik wil alleen bij Herman en gelukkig was dat mogelijk

Zeer goed tevreden

Geweldig goed geholpen

Geduldig en duidelijk

Door het fijn voorafgaand gesprek, heb ik ontspannen de behandeling ondergaan

Duidelijk

Duidelijkheid over plotselinge pijn.

Vlot en goed

Twee gaatjes gevuld en dat is pijnloos en snel verholpen. Ook geen klachten over de kwaliteit van het werk.

Altijd netjes en correct.

Altijd netjes en correct behandeld. Alle medewerkers zijn vriendelijk.

Geruststellend en vakkundig;

Er werd met mij meegedacht om kleine oplossingen aan te dragen. Alles werd overlegd en dat gaf een rustgevend gevoel. TOP!!!

Prima in orde

De behandeling en de goede vriendelijke zorg zijn uitstekend.

Ik had pech met een prothese en die is binnen 2 uur verholpen!!

Perfecte behandeling

Perfecte behandeling

Op tijd geholpen!

Bij de half jaarlijkse controle belangstellend en professioneel geholpen!

Met pijnklachten gebeld, ondanks drukte ben ik dezelfde dag geholpen. Vakkundig en in alle rust onderzocht en behandeld. Altijd vriendelijk en betrokken tandarts.

Uitstekende, vriendelijke service!

Altijd een enorm fijne behandeling, waarbij je zelfs bij een routine check, gewoon nog steeds als individu gezien wordt, in plaats van de zoveelste patient. Altijd fijn hier te komen!

Top ontvangen, en netjes behandeld.

Half uurtje uitloop.

Door de uitloop een cijfer 8. Anders hogere cijfer. Tandarts en assistente zijn top!

We worden altijd vriendelijk ontvangen en alles wordt in goed overleg gedaan!

Iedereen is altijd heel vriendelijk, ook aan de balie.

Goede behandeling

Moderne apparatuur en goed opgeleide mensen

Goed! Uitstekend!

Zeer goed!

vlot en goed

na een eerdere controle door de tandarts was nu de beurt aan de mondhygieniste. Zij deed haar werkzaamheden vlot en nauwkeurig. Na behandeling weer met een stralend gebit vertrokken.

prettig en toch professioneel

MH zag dat er een gaatje was. Deze keek direct of er een tandarts beschikbaar was om te beoordelen. Op sat moment niet maar ik mocht later op dag terugkomen. Tandarts heeft even een nood reparatie gedaan en een afspraak ingepland voor het definitief repareren van het gaatje. Dat duurde helaas dan weer wel lang, half maart, voor een gaatje te boren. Ze zullen het vast heel druk hebben. Maar, week later toch nog last van noodreparatie, kan nu deze week al komen. 100 punten!! Ben en blijf tevreden over deze tandartsenpraktijk.

Erg tevreden

Erg tevreden met ‘mijn tandarts’.

Snel geholpen

Afgelopen week had ik kiespijn en na een telefoontje mocht ik meteen dezelfde middag komen en werd ik verlost van mijn kiespijn. Paar dagen later had ik toevallig een 2e probleem maar weer werd ik snel geholpen en verlost van een ontsteking in mijn tandvlees.

Ze hebben mijn snel geholpen met een vulling.

Niet voor herhaling vatbaar bij deze tandarts

Nog nooit zo’n ervaring gehad, voor mijn gevoel snel snel en hardhandig aangepakt! Zelfs mijn facing aan de binnenkant van mijn voortand kapot voor mijn gevoel en hierover ook al gebeld. Volgende keer graag een andere tandarts!

Heel goed hoor

Correct en vakkundig hoor

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!