Vriendelijke tandarts mondhygiëniste

Mooi op tijd aan de beurt vriendelijk en met goede zorg behandeld

Moeizame communicatie

Inmiddels zijn er drie tandartsen bezig geweest met mijn kiezen en de manier waarop die getrokken en weer opgebouwd kunnen worden, maar ik moest zelf aangeven dat het misschien niet handig was om in een week twee kanten te behandelen. Ook heb ik zelf het plan moeten bedenken. Dat is echt geen service en maakt dat ik dan misschien toch maar een andere tandarts ga zoeken.

Top team!

Pijnloos en snel

Goede ervaring, geen pijn gehad, goede uitleg en aardige meiden.

Ben wel tevreden over de behandeling

Tevreden over de behandeling, Vond alleen het rubber lapje niet fijn. Zat tegen je neusgaten aan. Dit gaf een wat benauwend gevoel. Door de lange behandeling kreeg ik kramp in mijn kaken. Jammer dat er geen gebruik gemaakt werd van rubber blokjes. Want dan gebeurt dit niet kramp of vastslaan van je kaken.

Hele fijne tandarts, snel en goed geholpen

Bij Blinq hoef je niet lang te wachten, wordt je heel vriendelijk en goed geholpen. Je kan er zelfs ook in de avond terecht. De wachtkamer is huiselijk en gezellig ingericht. Ik werd behandeld door Maudi Karuntu. Ze nam echt haar tijd en ik voelde me echt op mijn gemak. Ook haar assistent was erg vriendelijk. Dankjewel!

Goede praktijk

Altijd vriendelijk, aandacht en goede behandeling. Helaas duurt het soms erg lang voordat je een afspraak hebt.

Vriendelijk en wordt netjes geholpen

Ze zijn erg vriendelijk en wordt netjes geholpen.

Ontspannen, vriendelijk, geruststellend

Zie bovenstaande omschrijving

Te uitgebreid

Veel geld voor onderzoeken, die grotendeels niet vergoed worden door de zorgverzekeraar. Betaal € 250 extra per jaar en veel wordt niet vergoed.

Erg goed.

Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de behandelaars tonen ook betrokkenheid.

Prima en vlot

Fijn Ed weer gezien te hebben

Tandarts is prima

Na controle geen personeel bij de balie voor afspraak te maken. Niet telefonisch bereikbaar. Website niet bruikbaar.

Top resultaat

Je wordt ontzettend op je gemak gesteld en er wordt snel gewerkt.

Was super

Zeer vriendelijke tandarts Herman en zijn assistentie Babette. Was heel zenuwachtig maar stelde me helmaal op mijn gemak en toen hij vertelde wat hij voor me kon betekenen was ik superblij.wil heel graag mooie tanden.nu wachten op de begroting.

Prima werk

Ik ben vakkundig en goed behandeld

Ben goed geholpen heb wel weer veel pijn van de spuiten gehad maar verder allesbepalend

Geruststelling gekregen die ik nodig had.

Er is begrip getoond voor mijn angst. Er werd precies verteld wat er gedaan werd en hoe lang het zou duren. Heel erg fijn.

Fijn geholpen

Een nieuwe tandarts voor mij. Mijn voorkeur is nog altijd Herman maar dat gaat niet meer maar gelukkig was deze tandarts ook goed ze heeft het prima gedaan geen napijn van een wortelkanaal behandeling.

Inhoudelijk goed, maar rommelig bezoek

Mijn tanden zijn proffesioneel en naar behoren gecontroleerd. Maar het ontvangst en de afhandeling van de twee tandartsen en assistent was vriendelijk maar ook rommelig. Er werd een gaatje in mijn kies gevonden. Daarvoor zou ik nagebeld worden voor een vervolgafspraak. Dat is niet gebeurd.

Fijn geholpen

If Ben geholpen door Susan voor controls ze heeft 2 foto’s gemaakt,daarna heeft de mondhygiiste mij vender behandeld. Prima gedaan.

zeer geruststellende ervaring

ben niet op mijn gemak bij een tandarts, door ervaringen uit mijn jeugd, maar bij Blinq tandartsen voel ik me geheel op mijn gemak

Aandacht voor zowel gebit als patient

Nog nooit met bang gevoel in de tandarts stoel gelegen. Praktijk met visie en kundig personeel

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!