Kon snelle afspraak maken bij mij eigen tandarts, en kreeg een duidelijk antwoord op mijn vraag

Wederom een kundige reparatie aan een kies.

Al vele jaren kom ik nu in de praktijk van Herman de Raaf. Na veel gepruts elders, waardoor ik jaren niet kon kauwen, is mijn gebit gerenoveerd met implantaten, kronen en reparaties. Ik kan weer gewoon goed kauwen en eten. H. de Raaf is voorstander van zoveel mogelijk behoud van eigen tanden en kiezen en ook van niet onnodige kosten maken. Een reëel kostenplaatje. Ook dat heb ik elders wel anders meegemaakt. Ook mijn vertrouwen is terug, in ieder geval in Herman de Raaf en zeker ook het hele team draagt hieraan bij. Ik geef niet zo snel een hoge score, maar zij verdienen voor mij een 10!

Snelle en prettige behandeling

Ik kon nav tandpijn snel terecht voor een diagnose en behandeling. Prima opgepakt en uitgevoerd.

Altijd vriendelijk en secuur

Altijd duidelijk en vriendelijk . Zeer deskundig

Fijne tandarts, maar veel te lange wachttijd

Hele goede ervaringen met de tandarts zelf, maar de praktijk heeft bijna 4 maanden wachttijd tussen controle en vervolgbehandeling wat naar mijn inziens veel te lang is.

prima geholpen

Gelijk plaats bij pijn, adequate behandeling

Snel, rustig en kundig

Ik had het vermoeden dat ik een gaatje had. Had pijnklachten. Ik kon snel terecht. Er werd (door tandarts Suzanne) snel en kundig gekeken naar de situatie, gerustgesteld (geen gaatje maar ontsteking) en passend advies gegeven.

Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen

Gerust gesteld

Je wordt erg gerust gesteld en er wordt mee gedacht aan oplossingen, top.

Fijne tandarts praktijk

Fijne mensen die daar werken altijd vriendelijk en begripvol voor de patiënt

Telkens vol vertrouwen naar Blinq

Goede zorg

Prima geholpen

Ik ben prima geholpen door tandarts Ed

Fijne persoonlijke benadering

Betrouwbaar, prettige omgang. Alles goed uitleggen.

Hermans is een top tandarts

Ga altijd bij tandarts herman goede tandarts en legt alles goed uit en stel je gerust als je bang bent

was inval tandarts die zijn werk goed deed

ik was samen met mijn dochter die autisme heeft gekomen voor controle, de tandarts was heel rustig en legde vooral aan mijn dochter uit wat er ging gebeuren en wat hij ging doen en dat is als erg prettig ervaren door mijn dochter en mij

Qua behandeling super tevreden.

Als ik de eerste klantben van de dag verwachtik dat ik redkijk op tijd, qua afspraak, aan de beurt ben!

Aandacht

Ik kom om de paar maanden bij Geerte en ondanks dat ik de behandeling niet heel prettig vind ;-), is Geerte altijd zorgzaam, rustig, begripvol en vertrokken. Echt een topper!!

Ja super goed alleen de wachttijden belachelijk lang

Super tevreden alleen de wachttijd is belachelijk lang sorry

Heel goed

Goed verlopen

Volgende week weer, gewoon fantastisch!

Nu is een tandsartsbezoek één van de ergste dingen in mijn beleving, maar bij deze tandarts kom ik het liefst iedere week. Zo ontzettend blij met mijn bezoek. Geen gehaast, aandacht voor mij en niet geheel onbelangrijk, erg kundig. Tevens op een leuke manier doorgenomen hoe de stand van zaken is. Zelfs voor de volgende behandeling werd ik al gerustgesteld. Tijdens het schrijven van deze review bedenk ik zelfs dat ik gelijk weer een nieuwe afspraak ga maken.

Mag de volgende keer weer zo!!

Tandarts Sam en mondhygiëniste Babette hebben uitstekend werk geleverd: alle lof!! De achternamen van Sam en Babette ken ik niet, daarom heb ik bij de laatste vraag ONBEKEND ingevuld.

Tandarts Ed is een goede tandarts

Aandacht voor mijn grbit. Duidelijke uitleg

Minder dan ik gewoon ben

Ik heb vanaf het begin dezelfde tandarts Ed. Ik ben 30 jaar door angst niet bij de tandarts geweest en mede door Ed heb ik dit overwonnen. Graag had ik overleg gehad dat hij minder is gaan werken dan had ik de afspraak verzet. Nu bij een nieuwe afspraak heb ik in overleg wel een afspraak staan met Ed dus ben benieuwd.

Door blinq tandarts ben ik grotendeels over mijn angst heen van de tandarts met dank aan Herman en assistentes.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!