Fijn geholpen, rekening houdend met patient

Wordt goed geholpen.

Jammer dat regelmatig mijn afspraak werd verzet. Verders goed geholpen en heel vriendelijk ontvangen.

Prima geholpen, tijdstip ook erg fijn

Altijd vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg vd behandeling

Ik ben correct en volgens afspraak geholpen

het is niet meer zoals we het was!!!!!

Je weet niet eens door wie je word geholpen. Elke keer een andere tandarts. Het word steeds onpersoonlijker.

Een tandarts zoals je hoopt/verwacht dat een tandarts is

Fijne, rustige tandarts die goed uitlegt wat er gaat gebeuren. En is er iets tijdens de behandeling, steek je hand op en ze stopt. Levert goed werk. Geen 10 sterren vanwege het lange wachten in de wachtkamer (het loopt áltijd uit, dus houd daar rekening mee in je dag). En het duurt lang voordat je iemand aan de telefoon krijgt. Als dit verbetert, geef ik zeker 10 sterren.

Goed geholpen en goede uitleg

Is goed

Is goed en je wordt er goed ontvangen ⁰

Tevreden

Mooie praktijk, alleen jammer dat je lang moet wachten voor een afspraak te maken.

Heel blij met jullie hulp

Ik heb helaas ervaring met zeer onvriendelijke tandartsen, ook toen ik kind was. Sindsdien ga ik met extra tegenzin naar de tandarts. Een tijd terug bedacht ik me dat ik hier niet in mee hoef te gaan: me door een tandarts als nummertje laten behandelen, of dat ik half genegeerd word. Dus ben ik gaan zoeken naar een "vriendelijke" tandarts. Via via kwam ik bij Herman. Dat de praktijk niet zo'n steriele akelige wachtruimte heeft verbaasde me en deed me goed. Je merkt meteen dat de sfeer vriendelijk en ontspannen is. En dat de tandartsen zich niet boven je plaatsen alsof ze meer zijn. Van de week was ik bij tandarts Maudi en haar assistent (weet de naam niet) en aangegeven dat ik er erg tegen op zag. Ze waren echt super lief (en ik zeg dit niet snel als ik het niet vind) en probeerden me gerust te stellen en er een fijne sfeer van te maken. Dat waardeer ik echt heel erg. Ik vind het nog steeds niet fijn als er iets aan mijn tanden moet gebeuren, maar als iemand vriendelijk doet, en echt aandacht heeft ipv dat je een nummertje bent, dat helpt mij echt met me meer op mijn gemak te voelen. En ook om wat minder last te hebben van de behandeling. Als verbeterpunt zou ik het fijn vinden om wat sneller aan de beurt te kunnen komen. Het is de laatste jaren zo druk dat een afspraak maken moeilijk lijkt. Maar ik heb het idee dat daaraan al gewerkt word, met meer personeel etc.

Prettig.

Goede controle

Zijn zeer bekwaam

Nu fijne en goede behandeling

Deze keer goede en duidelijke uitleg vorige keer was het zeer tegenvallend en dus nu bij andere tandarts

Een bijzondere manier van op je gemak voelen.

Je gaat bijna met plezier naar de tandarts. Rustig en bijzonder goed in uitleg vooraf.

Blij met deze tandarts!

Vakkundig, geduldig, geruststellend!

Heel fijn geholpen

Vriendelijke vrouw

Een behandeling die vlotjes verliep.

Jullie mogen trots zijn op Jullie team. De tandarts die me hielp is een vakman. Fijn iemand om door behandeld te worden. Ook de assistenten.

Hele fijne tandarts

Ondanks drukke praktijk wordt je altijd relaxed geholpen.

Heel ongeïnteresseerd behandeld

Altijd goed behandeld maar door de veranderingen van tandartsen vind ik het geen verbetering heel jammer weet niet of ik patiënt blijf

zoals al jaren: dik tevreden

zoals al jaren: dik tevreden

super

tandarts was vriendelijk en duidelijk in uitleg

Prettig

Prima geholpen weer, perfect op tijd.

Ik ben heel tevreden over de behandeling.

Heel vriendelijke tandarts. Ze legde alles goed uit en liet het middels een spiegel zien. Ze vroeg meerdere malen hoe het met me ging tijdens de behandeling.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!