Zeer prettig

Prettige ontvangst en een goed advies.

Uitstekend!

Uitstekend behandeld!

Professioneel en vriendelijk, vlot geholpen

In Geertje heb ik angst overwonnen

Opvolging vanuit bericht op website moet nog een 'strakker'.

Prima tandarts en mondhygiëniste!

Mondzorg zoals het hoort!

Prima behandeling

Jammer van de lange wachttijd voor het plaatsen van een afspraak. Ontvangst en behandeling prima

gewoon goed

Tandarts Ed Wien is een vriendelijk persoon en voor zover rik kan boordelen ook heel kundig.

Lang wachten

Tijdens de controle afspraak hebben we met het gezin lang moeten wachten ind e behandelkamer tot de tandarts kwam. Normaliter zijn we een vlottere aanpak gewend van jullie. Ook veel nieuwe gezichten maakt het wat wisselvalliger allemaal. We heben de indruk dat de oude garde er niet meer is of is overgeplaatst wellicht. De verschillende locaties maakt het voor ons wat onpersoonlijker dan hoe het ooit begonnen is, zonde!

Prima behandeling

Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat je kan verwachten. Ook het maken van een vervolg afspraak gaat gemakkelijk.

Een goed opgeloste klacht

Eerst wat minder tevreden over eindresultaat van een behandeling (ontstaan door mis- of te weinig communicatie) en deze klacht werd later naar volle tevredenheid opgelost. Dat voelt goed. Verder is de tandarts die mij behandeld heeft iemand bij wie je in vertrouwde (en kundige) handen voelt. Dat is echt een pre voor iemand die door een slechte ervaring in het verleden niet erg graag naar de tandarts gaat. Maar het voelt aan alle kanten 'veilig' dus ik kan hem van harte aanbevelen.

Goed en vriendelijk

Afspraak liep zo als altijd gesmeerd

prima tandarts

Voor het eerst bij een andere tandarts van deze praktijk omdat mijn eigen tandarts (Herman) andere dingen is gaan doen. De nieuwe tandarts heet Ed, maar ik weet zijn achternaam niet (ik de vraag hieronder staat de naam E. Wien onder die van Herman, dat kan hem mogelijk zijn?) Wel het idee dat de groei te snel gaat voor de praktijk, het is in korte tijd erg onpersoonlijk geworden, ik krijg herinneringen voor een afspraak van mijn zoon van 27. Het is ook moeilijk om afspraken in te plannen. Eerder was ik super tevreden. Nu gewoon tevreden.

Erg tevreden

Wordt goed geholpen en ben erg tevreden

Ik ben super tevreden!

Ik ben erg op mijn gemak gesteld toen er geboord moest worden. Niks van gevoeld! Top

Behandeld door Maudi, voor de tweede keer,zeer goed bevallen

Uitstekende service

Goede service. Uitstekende werk

Niets te klagen, fijne praktijk

Tandarts bezoek zal nooit mijn grootste hobby worden, maar hier is het zeker minder erg.

Goede behandeling

Goede behandeling in een ontspannen sfeer

Ik werd op tijd geholpen, ik was snel klaar, tandarts was duidelijk in haar handelen, gaf mij advies op basis van mijn probleem, zelfs een korte termijn oplossing voor mijn probleem gegeven omdat het langer kan duren voordat het opgelost kan worden.

Fijne praktijk

Snel geholpen, kundige aanpak en vriendelijk personeel

Altijd goed geholpen bij BlinQ!

Ik word altijd vriendelijk ontvangen

Ga zo door !

Prima routine controle

Zelf had ik het fijn gevonden als van te voren bij ons al bekend was (via de email) dat wij niet onze eigen, mannelijke tandarts hadden, maar een nieuwe, vrouwelijke tandarts. Dan had ik mijn kinderen (4 en 7) daar op kunnen voorbereiden. De naam van de tandarts heb ik jammer genoeg niet onthouden. Wij hadden de afspraak op 4 januari om 08.30 uur.

vriendelijk en professioneel

Kom er al jaren en altijd uitstekend geholpen

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!