Kon snel terecht met pijnklachten, top!

Vanwege pijnklachten aan een kies, en klachten door bijholte ontsteking, doorgestuurd door huisarts, om te laten checken of de kies de boosdoener was.

Life changing

Ik weet niet of ik German als tandarts of als kunstenaar moet beoordelen. Deze man is meer dan goed, hij is geweldig. Alleen maar lof voor Herman en zijn assistente.

Prettig behandeld.

Duidelijke uitleg van de situatie van mijn gebit,

Je wordt op je gemak gesteld

Tandarts Ed Wien Is de rust zelf en je wordt op je gemak gesteld

Tandarts Edwin. Ben onzeker over zijn achternaam. Veel begrip voor mijn angst. Hele fijne aanpak.

Mijn ervaringen met Blinqtandartsen zijn altijd goed!

Ik en m'n 2 kinderen worden altijd goed geholpen,wordt uitgelegd wat ze gaan doen,krijgen tips.Ja altijd goede ervaringen!

Deskundigheid en klantvriendelijkheid staat bij deze praktijk hoog in het vaandel.

Goede uitleg en zeer grondige behandeling

Hele bekwame mondhygiëniste. Goede uitleg en uitgebreide behandeling en helemaal opnieuw opgemeten van ruimtes bij tandvlees. Controle tandarts achteraan, ook weer goede uitleg en overleg wat er gebeuren gaat. Een rustige en geduldige tandarts tandarts Wien

Goede behandeling

Goede behandeling van de tanden en klantvrienelijkheid

Erg fijne tandartspraktijk

Alleen maar lof voor Blinq, super fijn team en de tandtechnieker is erg geduldig en een vakman .

Puntjes op de i gezet

Na anderhalf jaar beugelen met invisalign waren er black triangles tussen mijn voortanden ontstaan waar ik me flink aan stoorde. Herman de Raaf heeft deze openingen opgevuld met partial facings. Snel en kundig zijn voor mij de puntjes op de i gezet. Heel tevreden met het resultaat!

Behandeling is goed en professioneel.

De mondhygieniste heeft alles goed uitgelegd hoe het beste te poetsen en uitleg en mogelijkheden om met een electrische tandenborstel te gaan poetsen etc. Vriendelijk en behulpzaam. Top.

Zeer kundig geholpen

Geweldig goed

Zoals gewoonlijk gewoon goed, netjes en transparant behandeld

Je wordt uitstekend behandeld.

Je wordt altijd vriendelijk en op een menselijke manier behandeld.

Fantastisch!

Ik heb weer een mooie smile na het bezoek aan de mondhygiëniste. Behalve deskundig is ze een prettige persoonlijkheid. Ik moest de afspraak verzetten en dat kon ook in korte termijn gerealiseerd worden.

Deskundige en goed

Mijn gezin bestaande uit mezelf, mijn vrouw en mijn twee zoons hebben gezamelijk periodieke controle gehad. Vriendelijke behandeling door de tandarts en de assistentente zoals altijd.

zeer geduldig en aardig personeel

zeer geduldig en aardig personeel

Matig tot goed

Iedere x een andere tandarts en moeilijk te communiceren met buitenlandse tandarts. Mis Herman zelf. Altijd zeer tevreden. Ze zouden me bellen als Ed nog ziek was. Helaas niet gebeurd. Dan was ik op de hoogte geweest. Maar de tandarts die ik nu had heeft zijn werk goed gedaan hoor. Dat is het belangrijkste.

Alles volgens afspraak, goed geregeld

Altijd goed gepland en goed geregeld

Keurig op tijd en vriendelijk naar binnen geroepen. Praatje gemaakt en een behandeling gekregen met het gewenste resultaat. Top.

Half uur gewacht en toen bleek tandarts afwezig

Bij binnenkomst was niemand aanwezig in de wachtruimte. Na half uur wachten door mondhygiëniste en zij vertelde na de behandeling dat de tandarts afwezig was. Dit vond ik niet prettig omdat ik liever van te voren gebeld was hierover. Dan had ik mijn afspraak willen verzetten. Wanneer je zelf niet aanwezig kunt zijn, dan worden kosten in rekening gebracht. Terwijl de tandarts wel op het laatste moment afzegt. Dit is niet redelijk.

Was even verbaasd dat ik een andere tandarts had, goed behandeld

Vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen

Altijd met een gerust hart naar de tandarts. Dat is Wat Blinq brengt. Aardig personeel, deskundig en geduldig.

Concordialaan 10

4874 NZ Etten-Leur

Over BlinQ Tandartsen

Moderne no-nonses praktijk in Etten-Leur voor mondzorg. In samenwerking met diverse specialisten, zoals mondhygiënisten, kaakchirurgen, orthodontisten, implantologen en psycholoog zijn wij in staat een volledig pakket tandheelkundige diensten aan te bieden, veelal onder 1 dak. Voor jou!